קאנטרי קלאב?

Boston Guy

New member
הבריכה העירונית (INDOOR) נמצאת צמוד לבית הספר התיכון

במרחק 10 דקות הליכה ברגל מהבית שלנו (או תחנה אחת ברכבת התחתית אם מתעצלים).
קצת מחומם מדי, והריח של הכלור לפעמים קצת עוקץ באף - אבל כשבחוץ מינוס הרבה מעלות, לא ממש יש ברירה אחרת.
המחיר שווה לכל נפש (בריכה עירונית).

דרך אגב - אחרי שהקימו את הקאנטרי קלאב אצלנו בשנת תרפפ"ו, באו פרנסי העיירה ואמרו ש"לא פייר שרק העשירים יוכלו לשחק גולף". ולכן - הם הקימו מסלול גולף עירוני, שקיים עד היום ומאפשר לכל אחד לשחק בעבור חופן זוזים צנוע.

בקייץ - יש 4-5 אגמים עם חופי שחייה מוסדרים בטווח רבע עד חצי שעה מהבית.
ויש ים - למי שעמיד בטמפרטורות ארקטיות (טמפרטורת המים בתחילת עונת הרחצה היא פחות מ 10 מעלות צלסיוס, אבל יש חופים ספציפיים שהם קצת יותר רחוקים מהבית שלנו (אחד במרחק שעה, השני במרחק 3 שעות נסיעה) שבהם המים טיפה יותר חמימים וביולי-אוגוסט אפשר להתרחץ ואולי אפילו לשחות.

למי שרוצה - יש ב JCC גם בריכה INDOOR וגם בריכה OUTDOOR, למי שיש לו חברות ב JCC (לנו אין - הוא רחוק לנו מדי).
יש ב YMCA של ברייטון בריכת INDOOR גדולה ומתוחזקת.
ויש, כמובן, מכוני כושר (יש מצוייצים יותר ויש עממיים יותר) שבהם יש בריכות.
למשל - ל DEDHAM ATHLETIC CLUB יש כמה בריכות חיצוניות, מגלשות מים וכיוצ"ב.

3rd CYR

New member
האוקינוס והבריכה בקומפלקס

שניהם בקיץ. בחורף -- לא. במקום זה, מתכרבלים בשמיכה עם תה וקוראים ספר, כי נורא קרררר -- רק 64F! בררר.
&nbsp
החיים הטובים של מעמד בינוני-נמוך בחוף המערבי...
&nbsp
&nbsp

נחמנית

New member
מה זה מחיר שווה לכל נפש לבריכה עירונית?

אצלנו הבריכות העירוניות הן במחיר מטורף לכל נפש. לא היינו בהן בגלל שהן כל כך יקרות, ועד עכשיו היתה לנו בריכה בשכונה. נראה מה יהיה השנה. מה נחשב מחיר סביר בעינכם?

לפני 3 שנים היינו בוושינגטון וכמובן היה חם בטירוף והילד נמס. החלטנו לקחת הפסקה בגינה בשכונה צדדית. הגינה היתה נטושה כי לידה היתה בריכה עירונית קטנה ונעימה. הרשו לנו להכנס למרות שלא היינו מקומיים. לא היו מלתחות, צעצועים, קפיטרייה או מגלשות. אבל היה מאוד נקי, כמה כסאות, קצת צל ובגדול היתה אווירה נהדרת. הלוואי שהיה לי משהו כזה כאן

debby12

New member
מנהל
איפה בוושינגטון?

אנא שלחי לי מסר ואני עוברת דירה..... (בהנחה שמדובר בוושינגטון די סי, להבדיל מוושינגטון סטייט)

אצלנו הבריכה הציבורית (הדוחה) עולה יותר. משהו כמו 7 דולר למבוגר ו-5 לילד. אז 2 הורים ו-3 ילדים זה 29 דולר. ולפעמים לילדים או להורים נמאס אחרי שעה.... בייחוד כשאין שום דבר קריר לעידוד המורל כי אין קפטריה.
ואגב - הכניסה אליה מותרת רק לתושבי הקאונטי שלנו (צריך להציג רשיון נהיגה), וגם ככה היא מפוצצת

מצד שני אפשר לקנות מנוי עונתי לקיץ ( היא רק פתוחה בקיץ). זה נקרא season pass, ובהחלט משתלם אם הולכים הרבה. תבדקי באתרים העירוניים אצלכם.

$5 עד גיל 5, $7 מגיל 6 עד 65. אנחנו מחלקים בין

שחיית laps בבריכה אוניברסיטאית (דורש מנוי), לסתם משחקים ושטויות בבריכה העירונית (בשנים האחרונות חינם בזכות הבן שעובד שם כמציל, עד לפני 3 שנים או מנוי או חד-פעמיים), לאגם בקיץ.

Boston Guy

New member
מנוי משפחתי שנתי עולה אצלנו 600$, או 400$ למשפחה של סטודנטים

כניסה בודדת עולה לתושב 5$ למבוגר ו 3$ לילד או סטודנט (מתחת לגיל שנתיים זה חינם).
יש גם "כרטיסיות" של 16 כניסות שנותנות משהו כמו 10% הנחה על המחיר הזה.

מכיוון שמדובר בבריכה שהיא INDOOR, אפשר להשתמש בה כ 360 ימים בשנה - וזה נותן עוד משהו שאפשר לעשות בחורף עם הילדים. ויש לא מעט אנשים ששוחים שם 5 פעמים בשבוע ויותר על תקן "התעמלות" - יש שעות (מוקדם בבוקר ומאוחר בערב) שבהן הבריכה מוגבלת רק לאנשים שרוצים "לשחות ברצינות".

placid1

New member
אצלנו הבריכה הפתוחה בקיץ בחינם, מה

שהופך אותה למאד צפופה. הבריכות המקורות עולות 6$ (קנדי) ויש שעות לשחיה במסלולים ושעות לשחיה משפחתית, והמון שעות לשיעורי שחיה, אבל רבות מהבריכות הן בריכות ששייכות לבתי הספר אז שעות הפתיחה מצומצמות במשך השבוע.
ויש גם אגם, אבל המים נורא קרים גם בקיץ.

placid1

New member
אני פה כבר מעל עשר שנים וזה

מעולם לא היה בחינם, אבל היה הרבה יותר זול (2.5$).

Gidi Shemer

New member
240 דולר לשנה לבריכות הציבוריות המקורות

יש גם בריכה פתוחה שרלבנטית רק לקיץ והיא בחינם, אבל זו יותר בריכה לשחק עם הילדים מאשר לשחיה רצינית. המקורות הן רציניות וטובות

נחמנית

New member
אני לגמרי מנצחת כאן

מנוי משפחתי 575 דולר (הבריכה לא מקורה ומועילה רק לקיץ). כניסה יומית 19 דולר למבוגר ו-15 לילד. למשפחה של 4 זה לא משתלם בעליל.

הבריכה בוושינגטון היתה זו: נראית בדיוק כמו בתמונה, קטנה, לא מושקעת, אבל נקי ומספק. תכלס, בחום הזה, מה צריך? מקום לחנות, הילדים קצת משחקים, סיימנו

[URL]https://www.google.com/maps/@38.877041,-76.998443,3a,75y/data=!3m8!1e2!3m6!1sAF1QipNuP7Lqya6bvxGdG_wLDbXe86flCUYsVGaUJcs1!2e10!3e12!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipNuP7Lqya6bvxGdG_wLDbXe86flCUYsVGaUJcs1%3Dw152-h86-k-no!7i4160!8i2340[/URL]

dixie chick

New member
יש לי בריכה בבניין

(חיצונית)
יש בה מים\ אור\ פילטר כל השנה
רק שבס"פ יש בערך 5 ימים בשנה שאני באמת רוצה להכנס למים.
&nbsp
&nbsp

debby12

New member
מנהל
אלהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים....

אני מניחה שהיא גם מחוממת אגב (אחרת היא היתה קפואה)

בוושינגטון יש איזה 3 חודשים ממש חמים בקיץ, עם חלק מהימים לוהטים ועם לחות גבוהה ממש כמו בגוש דן. זה דווקא כיף כי יש גם עונות אחרות.

למעלה