קאסטרו השתגעו: מ-א-ת-י-י-ם שקלים לחולצה!!

• פותח הנושא goldy
  • פורסם בתאריך

goldy

New member
קאסטרו השתגעו: מ-א-ת-י-י-ם שקלים לחולצה!!

הייתי היום בקאסטרו. ראיתי מכנסיים שנראות לי, ועוד שתי חולצות שנראות לי (מקרה נדיר), רק חבל שיש לי הרגשה שנכנסתי לחנות בכיכר המדינה: המכנסיים כמעט 120 שקלים, וכל חולצה 199 ש"ח!! אני יודע שזה לא בסדר, כי התחלתי לחשוב על תשלומים. לחולצה! האם זו בעיה לקנות פעם בשנה חולצה במחיר 200 שקלים, כשגם הפעם בשנה הזאת זה יותר מידיי כסף בשביל חולצה *אחת*?

ברוב המיקרים ברשתות השונות זה המחיר

במותגים יותר מפרסמים מחיר חולצה ( לא T ) אחת מגיע למחיר של 500 ש"ח כמו דיזל, פולו, טומי וב FM אף מגדילים את המחיר ל700 ש"ח. ד"א... בשוק בצאצל תמצא חולצה ב 20 ש"ח.

ברוב המקרים קל לזהות איכות לא טובה בבחינת

עובי הבד. ככל שהבד יותר שקוף ודק האיכות לא תהייה משהו ( הכוונה לא לתפרים ) כמובן זה לא אומר שמותגים ידועים ויקרים לא יכולים למכור לך חולצת מבד דק והחולצה תעלה 400 ש"ח... אבל אז אתה מרגיש פסיכולוגית שהחולצה איכותית בגלל המחיר ששלמת. וזה באמת עובד ועושה טוב ויש לי דיעה חיובית על כל העניין הזה. סה"כ זאת ההרגשה שלך ולא של האחרים כי בד"כ אחרים לא ירגישו אם קנית את אותה חולצה ב 20 ש"ח או ב 800. ולכן לסיכום.. ברוב המקרים התפרים לא יפתחו לך אם קנית את החולצה בשוק או בחנות יוקרתית. השאלה איך תרגיש פסיכולוגית עם זה : לדעת שהחולצה שלך שווה 20 ש"ח... זאת הפסיכולוגיה של הקניות ואפשר לכתוב על זה "ספר". לתשובה: תשקיע בחולצה טובה בקסטרו ותראה שהחולצה תחזיק לך שנים רבות כי יש להם סטייל לא של "חולצות רחוב פשוטות". פסיכולגיה או לא. לא יודע....

goldy

New member
אני יותר בעניין של דוגמאות וצבעים|עולם|

"אם שילמתי עליה כ"כ הרבה היא חייבת להיות איכותית" זה לא בדיוק קו המחשבה שלי.

לא יודעת אם האיכות של קסטרו כ"כ יוצאת דופן

לפני שנתיים אני די בטוחה שהם היו מעולים, אבל עכשיו שמעתי מכל מיני כיוונים שהאיכות נפגעה. יכול להיות שזארה-מן או הוניגמן-מן יתגלו כאיכותיות יותר.

ר1נ2

New member
אני מצאתי בזיפ חולצות במחיר שפוי

גם אני ראיתי את המחירים הלא שפויים בקניון אבל קניתי T שירט פסים ב 79 שח וחולצה מכופתרת צמודה ב 99 שח . נשארו להם גם חולצות ארוכות במחירים מצחיקים.

goldy

New member
אני מדבר על דוגמאות מסויימות וגוונים שאין לי

לא העיקר חולצה כלשהי אלא משהו שמעניין אותי ושאני מחפש זמן רב, ואז בא כזה מחסום בדמות מחיר... זה מקרר אותי מאוד.

תלוי איזו חולצה

אני לא זוכרת שהטי שרטים שלהם כ"כ יקרות, לכן כנראה הכוונה למכופתרות. מכפתרות עולות יותר. יש חנויות עודפים ושם התמחור נוח יותר. אני מניחה שיש גם באזורך, אולי כדאי לנסות שם.

goldy

New member
אני סיימתי ללבוש טי-שירט

מבוגרים לובשים כמעט רק מכופתר, וזה מה שאני רוצה. מספיק שהחולצה מכופתרת והיא מקבלת את המחיר הזה: לא משנה הדוגמא ולא משנה הצבע - כולן אותו מחיר. רציתי 2 חולצות - 200 ש"ח כ"א. רציתי מכנסיים - 150 ש"ח לאחד!!!! נראה לך הגיוני לשלם 350 ש"ח על שלושה פרטי לבוש לא ממותגים?! האם האינפלציה מעל 20% ולא אמרו לי?

goldy

New member
סליחה אני לא יודע לחשב../images/Emo163.gif

לא 350 אלא חמש מאות וחמישים! לשלושה פריטים! ממוצע של מאה שמונים ושלושה ש"ח לפריט! מה אני עשוי מכסף?

eboy10

New member
200 ש"ח הוא באמת מחיר יקר, אבל לא יוצא דופן..

ברוב הרשתות (זארה, קסטרו, רנואר, פול&בר) חולצות מכופרתות יעלו באיזור המחירים הזה. סביר להניח שקצת יותר זול אבל לא משמעותית. מכנס ב-150 ש"ח, בהנחה שמדובר במכנס ארוך (וגם אם לא, האמת), נחשב מציאה באותן רשתות שהזכרתי למעלה. בטח בקסטרו שהיא יותר יקרה מפול&בר וזארה.

goldy

New member
הגיע הזמן לקנות בחנויות קטנות ו-או סופרמרקטים

goldy

New member
*מאתיים* שקלים לחולצת כותנה רגילה?!

רציתי לקנות 2 חולצות ומכנסיים ואשכרה חשבתי על תשלומים(!!!) זה נראה לך בסדר? מה אתה רואה שאני לא?

eboy10

New member
אנחנו רואים אותו הדבר דרך עיניים שונות.

כל אחד והתפיסה שלו לכסף בכלל ולכסף בהקשר של אופנה בפרט. זה תלוי בך, אם אתה מוכן "להקריב" את איך שאתה נראה כדי להמנע מהוצאות, סבבה. אני לא ארגיש בנוח להסתובב עם בגדים שהם לא לטעמי ואעדיף לקנות חולצה ב-100 מאשר חולצה ב-30 אם אני אוהב את הראשונה ואת השניה לא. חוץ מזה, אתה גם צריך להבין קצת ב'קניות חכמות'. מתי לקנות ומה ואיך. לא חוכמה להכנס לחנות הראשונה שאתה רואה, לקחת שלושה פריטים רנדומליים ולהתלונן שיקר.

goldy

New member
מי לקח?../images/Emo151.gif

השארתי אותם בחנות: שימכרו לעצמם.

למעלה