קאסטרו השתגעו: מ-א-ת-י-י-ם שקלים לחולצה!!

• פותח הנושא goldy
  • פורסם בתאריך
לא יודעת לגבי מבוגרים

במקומות שבהם אני נמצאת מבוגרים לא נמדדים עפ"י מס' הכפתורים בחולצה, אבל אני יכולה להבין את הרעיון של לרצות להתלבש בצורה עסקית מכובדת. שוב, יכולה רק להמליץ על חנויות עודפים של כל המותגים האלה, בהן המחירים הם חצי, או על חולצות של "אופנת ברוך", שלמרבה ההפתעה הן מוצלחות למדי.

וזה חדש? תמיד היה יקר

אני ממש לא אוהב לקנות אצלהם בגלל המחיר אבל קניתי לפני כמה חודשים הייתי חייב לאיזה אירוע משהוא ספציפי אחרי 3 כבישות נהיה לזה "נקודות" כאילו מגעילות שזה מוכיח רק שזה זבל של איכות, סליחה.....באמת

הכוונה לכדוריות בד?

לפעמים נובע מכביסה לא עפ"י ההוראות ולפעמים באמת מבד גרוע.

>>>>>>>>

כל מה שיש לי להגיד, זה שיש לי חולצות שקניתי לפני 7 שנים שרק עכשיו מתחילות לקבל כאילו "כדוריות", וזה לא מ"קסרטו" או "זרה" או "פול&בר" או "סליו" זה מחנות זולה הרבה יותר!!!

eboy10

New member
לי יש ג'ינסים מקסטרו ששורדים איתי כבר 4 שנים.

נכון, בשנתיים האחרונות לא נעשה בהם הרבה שימוש אבל זה לא שאני לא נוגע בהם. והם במצב מצויין. מהניסיון שלי עם קסטרו (ויש), הם איכותיים וזאת באמת חנות שלא כואב לי להוציא בה קצת אקסטרה. לעומת TNT נניח, אפילו שיותר זול שם, כבר מהכביסה הראשונה הבגד לא נראה חדש.

מהנסיון שלי

צריך לכבס אתזה ב"תכנה קצרה" ככה יש לי במכונה שלי.. אגב ראה מסר> לגבי ה"חתימה" שלך

אם אני יתחיל לכבש רק לפי התוויות

יהיה לי עוד פי 10 מכונות, זה עוד חשמל, מים וזמן... אני עושה אתזה בכללי, צבע, לבן, גינסים, וכד...

eboy10

New member
אתה צודק, אני מפריד אפילו פחות מזה.

אבל צריך להבין שאם אתה לא מכבס לפי ההוראות, מן הסתם הבגד יחזיק פחות. אי אפשר לבוא בטענות אחר כך.

לי אין חולצות בנות 7

אני הופכת אותן לחולצות ספונג'ה. כביסות, שמש, שינויי פיגורה, שינויי טעם, שינויים במזג האוויר לאורך השנים - הכל מצביע על הצורך להחליף את המלתחה מדי פעם.

למעלה