קארין: "מה עוד יכולתי לבקש?"

• פותח הנושא l86
  • פורסם בתאריך

lol171

New member
מסכימה עם כל מילה

ההפקה היא הגורם להדחה של קארין. ההפקה ראתה שקארין מוציאה מאלדד את הצד הרגיש שלו הוא נהיה רגוע יותר פחות עצבני מבהתחלה.
הם לקחו את אלדד על תקן זה שרב ופתאום השתבשו להם התוכניות
אז הם החליטו להעיף את קארין
לא הראו את הקטעים הכי יפים שלהם במשדרים בערוץ 22
רוב הקטעים שאני מעלה ליוטויוב בכלל לא שודרו בערוץ 22גם בערוץ 26
בקושי הראו אותם.בפרק שקארין הודחה בכלל לא הראו אותה למרות שהיה הרבה מה להראות,גם קטעים יפים שלה עם אלדד גם המונולוג המשפיל של דורון עלייה שיכל לעורר חמלה אצל הצופים.
ובסרטון המסכם של קארין וגם של אלדד פתאום הראו קטעים שלהם שלא שודרו בשום מקום כמו הנשיקה מתחת למים והחיבוק מתחת לדוש ועוד....
בקיצור הכל מתוכנן מראש על ידי ההפקה לכן בעונה הבאה אני לא יצפה.

l86

New member
העלימו אותה לגמרי

ובפרק שהיא הודחה התמקדו רק בשלושת המועמדים האחרים, ואותה לא הראו בכלל. אם הראו אותה בפרקים בערוץ 2 זה רק בקונטקסט רע: אם אלה מיקי ומרטין ומה שהם אמרו עליה, ואם זה אליאב החלאה שניסה להוציא אותה בוגדנית. זה היה ברור לאן ההפקה מכוונת. גם אני לא מתכוונת לצפות בעונה הבאה בגלל העוול שנעשה לאלדד וקארין.

lol171

New member
מהרגע שקארין הודחה ידעתי שההפקה בחיים

לא תיתן לאלדד לנצח,הרי בסוף ההפקה מחליטה מי זוכה וזה היה ברור שאלדד

האחרון שהם מכוונים לזכיה.אני לא חושבת שזה שקארין יצאה תרם לאלדד אלדד התעורר שו רק אחרי שהחדשים הגיעו והריבים שלו עם מנחם.לדעתי גם אם קארין הייתה בבית זה היה אותו דבר

&nbsp

2 הלקחים שאני הפקתי מהעונה האחרונה הם: 1. אני יותר לא מסמסת.

2. אני אשתדל לא להיות מעורבת ריגשית.
אצפה בתכנית עם סוג של ריחוק.

l86

New member
נכון, כל הבית לא הפסיק להכפיש אותה

גם דורון ואב"ד ריכלו עליהם כל הזמן ואמרו שהקשר ביניהם זה אסטרטגיה ושקארין בכלל לא נמשכת אליו....וגם אחי לא אהב את קארין ולכלך עליה. זה רק קנאה, אין לי הסבר אחר לרוע הזה שיצא מכולם...

עכשו זה באמת כבר לא משנה. אני הכי שמחה שאלדד לא קיבל את עצתם

של מרטין ומיקי, והמשיך את הקשר עם קארין. כי אם הוא היה מקשיב להם הוא היה מפספס את קארין ואולי את את אהבת חייו. אני מאד מתפלאת על מרטין שכל כך אהבה את אלדד ובכל זאת בחרה להכאיב לו עם היחס שלה לקארין. מי היא שתחליט עבורו מי מתאימה לו ומי לא. והיא אפילו לא אמא שלו.

lol171

New member
מרטין רצתה את אלדד רק לעצמה הייתה רכושנית כלפיו לכן יצא ממנה

הרבה רוע לא ברור איך המעריצים של אלדד אהבו את מרטין
היא ממש מכשפה.אבל עכשיו כולם כבר מבינים שקארין באמת אוהבת את אלדד
לא שזה משנה הכי חשוב שהוא יודע.

אנבל25

New member
הם אהבו אותה רק כי היא אהבה את אלדד.

הם ידעו שהיא בטוח לא תעמיד אותו להדחה ושהיא בערך היחידה שתגן עליו שם אם יתקפו אותו. לכן הם התעלמו מכל הרוע שלה, כמו שהמעריצים של טל אהבו את דורון למרות כל הרוע שלו.

למעלה