אני מעדיף לסמוך על בית המשפט. אפילו לא אמרו לו במה הוא מואשם.
SupermanZW Well-known member אתמול ב- 22:43 #18 נכתב ע"י The Real Big Joe: אני מעדיף לסמוך על בית המשפט. לחץ כדי להרחיב... אפילו לא אמרו לו במה הוא מואשם.
נכתב ע"י The Real Big Joe: אני מעדיף לסמוך על בית המשפט. לחץ כדי להרחיב... אפילו לא אמרו לו במה הוא מואשם.
E evglev1 Well-known member מנהל היום ב- 01:39 #22 נכתב ע"י The Real Big Joe: אני מעדיף לסמוך על בית המשפט. לחץ כדי להרחיב... זה בדיוק העניין שבית המשפט יודע שאנשים כמוך יסמכו עליו גם אם יפסקו שכדור הארץ שטוח ולכן הם יכולים להחליט בניגוד הגמור לחוק, והגיד מה האזרח הפשוט ונציגיו בכנסת מבינים ולעשות איפכא מסתברא לחוקי ישראל.
נכתב ע"י The Real Big Joe: אני מעדיף לסמוך על בית המשפט. לחץ כדי להרחיב... זה בדיוק העניין שבית המשפט יודע שאנשים כמוך יסמכו עליו גם אם יפסקו שכדור הארץ שטוח ולכן הם יכולים להחליט בניגוד הגמור לחוק, והגיד מה האזרח הפשוט ונציגיו בכנסת מבינים ולעשות איפכא מסתברא לחוקי ישראל.
רוב הזמן נח Well-known member היום ב- 02:55 #23 גם לביבי. אמרו לו לא לסייע "לחפים מפשע" בעזה. אמר יש לי ביידן על הראש והכניס סיוע לתומכים בחמאס. אז גם הכניס סיוע לתומכי טרור בגלל החצי דמנטי שבבית הלבן, מה שהאריך את המלחמה, וגם עכשיו מאשימים אותו שלא הכניס סיוע לתומכי הטרור.
גם לביבי. אמרו לו לא לסייע "לחפים מפשע" בעזה. אמר יש לי ביידן על הראש והכניס סיוע לתומכים בחמאס. אז גם הכניס סיוע לתומכי טרור בגלל החצי דמנטי שבבית הלבן, מה שהאריך את המלחמה, וגם עכשיו מאשימים אותו שלא הכניס סיוע לתומכי הטרור.