קבוצת העירות

Talia E

New member
קבוצת הערות (4)

הי! זהו השרשור הרביעי של קבוצת הערות, שהוקמה בהתבסס על המאמר הזה. השרשור יהיה בנוי עם "פינות" לפי נושאים, כדי להקל על עצמנו לנווט בו בקלות. גם הפעם אני משנה את מבנה השרשור למבנה שאולי יהיה לנו נוח אתו יותר. אם יש לכם דעה בנושא (איזה מבנה עדיף מבין אלה שהתנסנו בהם, או רעיונות לשיפור הלאה, אתם מוזמנים לכתוב על כך, אבל לא בתגובה להודעה הזו, אלא תחת הרובריקה "מקום חופשי לכולם", שתיכף אצור אותה כאן...).
בקשה לחברי הקבוצה וגם לאנשים שמתעניינים בה/בהצטרפות אליה: אנא שרשרו את הודעותיכם לפינות המתאימות (סריקה מהירה של השרשור תבהיר לכם בדיוק מה לכתוב איפה), כדי שהשרשור יהיה מסודר וקל לניווט. נא המנעו משרשור הודעות להודעה הזו (שאתם קוראים כרגע). הנה קישור לשרשור הקודם [קבוצת הערות (3)]. בהצלחה לכולם

Talia E

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifמקום חופשי לכולם

בין אם אתם חברים בקבוצת הערות ובין אם לא, תוכלו לכתוב כאן על כל מה שנוגע להתעוררות או לקבוצת הערות.

התהוות

New member
טוב, אני לא בקבוצת העירות....

איזה כיף! איזה קל זה היה! אתמול החלטתי לקום ביום רביעי בבוקר (היום) ולהגיד את המשפט ועשיתי את זה! בקלות! הייתי בטוחה שזה יהיה מה-זה קשה! וזה היה הדבר הכי קל בעולם (כאילו דהאההאהאההא) מגניב

Talia E

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifהכרות והצטרפות

שלום לכל המתעניינים!
מה הצעד הראשון? הדבר הראשון לעשות כדי להבין במה מדובר בכלל, הוא לקרוא את המאמר הזה.
קראתם את המאמר ואתם חושבים להצטרף לקבוצה? ובכן, כפי שנכתב במאמר, קבוצת הערות הינה מכשיר ספציפי ומדוייק. אין מדובר בקבוצת תמיכה בלבד; על החברות בקבוצה להעשות בצורה מדוייקת, בדיוק כמו המשימות שנתנו במאמר. אנא עקבו אחר ההנחיות שנתנו במאמר בכל הנוגע למעקב אחר הקבוצה ובדיקת התנהלותה (לא זוכרים על מה מדובר?... חזרו לקרוא את המאמר וביתר עיון בבקשה
).
החלטתם להצטרף לקבוצה? אנא קראו כעת שוב בעיון (בבקשה לא לרפרף...) את כל ההנחיות בנוגע ליצירת הקבוצה (החל בכותרת "קבוצת הערנות יוצאת לדרך" ואילך) ובפרט את ההסכם בניסוחו של בן.
כדי לוודא שההסכם הובן כהלכה, נבצע את התהליך הבא לפני החתימה: לאחר שקראתם, אנא כתבו את ההסכם עליו אתם חותמים - במילותיכם שלכם - תוך שאתם כוללים בו את כל הסעיפים החשובים. אני אקרא את הנוסח שכתבתם ואוודא ששום דבר לא נשמט / סולף ואז אפשר יהיה לחתום עליו, או לחילופין לחזור להכין טיוטה נוספת...
שימו לב: כל אחד שכותב את הטיוטה להסכם במילותיו שלו, ישרשר אותה להודעה זו ויכתוב בכותרת ההודעה שלו את הניק שלו + מס' הטיוטה. הנה דוגמא: נוכח מתעורר - טיוטה מס' 1 לאחר מכן, אמשיך את הדיאלוג עם אותו אדם בשרשור שייצא מאותה טיוטה (כלומר, לא לשרשר את הטיוטה השנייה, אם תהיה כזו, להודעה הראשית של המדור הזה, אלא להודעה שאכתוב שתבוא בתגובה לטיוטה הזו). גם אם ההנחיות האלה נראות מסורבלות בתחילה, זה בסופו של דבר מאד פשוט
לעתים, הדיוק הנדרש מהווה אתגר ערות קטן בפני עצמו

o fri

New member
אני רוצה להצטרף

אני עוקבת אחריכם כבר קרוב לשבועיים

o fri

New member
אני רוצה להצטרף

אני עוקבת אחריכם כבר קרוב לשבועיים

o fri

New member
הסכם כניסה - טיוטה 1

הסכם כניסה לקבוצת ערות: -אני מתחייבת לדווח על השלמת כל אחת מ12 המשימות/ השלבים לערות ראשונית. - אני מתחייבת לא לשתף בשום מידע שקר בצורה כלשהי - אני מתחייבת להודיע במקרה של פרישה מהקבוצה כולל גם הסיבה לפרישה כזו. - אני מבינה שבמקרה שפרשתי מהקבוצה לא אוכל לחזור ולהצטרף אליה שוב. - אני מתחייבת להתמיד בשימוש בניק אחד מרגע זה ולא לשנותו. - אני מתחייבת להשמע אחר הוראות המארגנת כולל במקרה שהמארגנת החליטה להוציא אותי מהקבוצה עופרי

o fri

New member
נפלא. אז אני חותמת ומתחילה להתעורר

עופרי רוגל.

Talia E

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

את מוזמנת להתחיל את דרכך בקבוצה בכך שתעדכני במקום המתאים בשרשור איזה שלבים השלמת (אם כבר התחלת לעבוד עם המאמר) ולאיזה שלב את חותרת. כמו כן, כתבי באותה הודעה גם באיזה תאריך התחלת את מסעך

Talia E

New member
אגב, שימי לב בבקשה לכך

שההנחייה היתה: "כל אחד שכותב את הטיוטה להסכם במילותיו שלו, ישרשר אותה להודעה זו ויכתוב בכותרת ההודעה שלו את הניק שלו + מס' הטיוטה. הנה דוגמא: נוכח מתעורר - טיוטה מס' 1" רציתי להצביע לפנייך שלא כך עשית (הערות מתחילה בהסכם
). זו כמובן לא סיבה לשפוט את עצמך, אלא רק לשים לב לכך

התהוות

New member
טיוטה ראשונית:

חותמת על ההסכם הבא: 1. אני מתחייבת להודיע בכל פעם שסיימתי משימה מבין ה12. 2. במקרה שאשתף מחוויותי, אמנע משקרים (וזה כולל הגזמות/ הטעיות). 3. במקרה שאפרוש מהקבוצה- אודיע כי פרשתי ובנוסף אפרט את סיבתי/סיבותיי. אני מודעת לכך שאם לא אבצע את זה, הקבוצה תמשיך לראות בי כחלק ממנה. 4. אני מודעת לכך שאם אני פורשת זה סופי ואין לי שום דרך לחזור לקבוצה. מודעת לכך שאני יכולה לא לכתוב פה במשך כמה חודשים/שנים ולהמשיך להיות חלק מהקבוצה. 5. אשמור על אותו ה"ניק ניים" במשל כל העבודה שלי. אלא אם כן קורה משהו שלא בשליטתי ואין לי שום יכולת להיכנס עם ה"ניק ניים שלי". 6. אעשה כמיטב יכולתי להשמע להוראותיה של המארגנת כפי שהן. אעשה כן, גם אם נראה לי שאני לא מסכימה להוראות אלו.

Talia E

New member
שימי ../images/Emo23.gif שהתבקשת

לנסח אחרת את כותרת ההודעה שלך
הנה הקטע מתוך ההודעה שהגבת אליה שמתייחס לזה: "
שימו לב: כל אחד שכותב את הטיוטה להסכם במילותיו שלו, ישרשר אותה להודעה זו ויכתוב בכותרת ההודעה שלו את הניק שלו + מס' הטיוטה. הנה דוגמא: נוכח מתעורר - טיוטה מס' 1". בכל מקרה, לגבי הטיוטה שהעלית, אני עוד חושבת עליה. הסעיף שאני לא בטוחה לגביו הוא סעיף 5. כתבת: "אשמור על אותו ה"ניק ניים" במשל כל העבודה שלי. אלא אם כן קורה משהו שלא בשליטתי ואין לי שום יכולת להיכנס עם ה"ניק ניים שלי". מאיך שאני קוראת את זה, משתמע מהטקסט כאילו בכל פעם שאת לא ליד המחשב בבית, נניח, ובמחשב יש באג שלא מאפשר להחליף סיסמה, אז את נכנסת לא בניק שלך "כי לא היתה לך שום יכולת להכנס עם הניק שלך". לא משתמע מזה חזק מספיק שאת אמורה להמנע בכל כוחך משימוש בניק אחר (אפילו לא לכתוב ביום מסויים כי אין לך גישה לניק) ושאם כן השתמשת בניק אחר זה היה רק כי באמת אין בידך שום אפשרות יותר להשתמש בו [אבדת את הסיסמה לעד או משהו כזה]. במקרה כזה, השימוש בניק אחר יהיה אך ורק כי נכשלת בשמירה על הניק שלך (ולא "נו טוב, זה לא בשליטתי, אין לי שום יכולת להכנס עם הניק עכשיו"). מה את אומרת? אפשר לנסח את זה בצורה קצת שונה?

Talia E

New member
אגב, אם זה לא היה ברור:

בטיוטה הבאה שאת מציבה, אנא נסחי את הכותרת כך: "התהוות - טיוטה מס' 2".

התהוות

New member
התהוות- טיוטה מס' 2

1. אני מתחייבת להודיע בכל פעם שסיימתי משימה מבין ה12. 2. במקרה שאשתף מחוויותי, אמנע משקרים (וזה כולל הגזמות/ הטעיות). 3. במקרה שאפרוש מהקבוצה- אודיע כי פרשתי ובנוסף אפרט את סיבתי/סיבותיי. אני מודעת לכך שאם לא אבצע את זה, הקבוצה תמשיך לראות בי כחלק ממנה. 4. אני מודעת לכך שאם אני פורשת זה סופי ואין לי שום דרך לחזור לקבוצה. מודעת לכך שאני יכולה לא לכתוב פה במשך כמה חודשים/שנים ולהמשיך להיות חלק מהקבוצה. 5. אשמור על אותו ה"ניק ניים" במשך כל העבודה שלי. כמיטב יכולתי, אשתדל להמנע מלכתוב בניק אחר. 6. אעשה כמיטב יכולתי להשמע להוראותיה של המארגנת כפי שהן. אעשה כן, גם אם נראה לי שאני לא מסכימה להוראות אלו.

Talia E

New member
סעיף מס' 5

אני עדיין לא שלמה אתו. זה עדיין נשמע... לא מחייב. מה דעתך על הניסוח: אני מתחייבת לשמור על הניק הנוכחי לכל אורך השתתפותי בקבוצה, פרט למקרה שבו אאבד לחלוטין את היכולת להשתמש בניק זה [ואז זה יהווה כשלון מצדי בשמירה על הניק].

התהוות

New member
טיוטה מס' 3

1. אני מתחייבת להודיע בכל פעם שסיימתי משימה מבין ה12. 2. במקרה שאשתף מחוויותי, אמנע משקרים (וזה כולל הגזמות/ הטעיות). 3. במקרה שאפרוש מהקבוצה- אודיע כי פרשתי ובנוסף אפרט את סיבתי/סיבותיי. אני מודעת לכך שאם לא אבצע את זה, הקבוצה תמשיך לראות בי כחלק ממנה. 4. אני מודעת לכך שאם אני פורשת זה סופי ואין לי שום דרך לחזור לקבוצה. מודעת לכך שאני יכולה לא לכתוב פה במשך כמה חודשים/שנים ולהמשיך להיות חלק מהקבוצה. 5. אני מתחייבת לשמור על הניק הנוכחי לכל אורך השתתפותי בקבוצה, פרט למקרה שבו אאבד לחלוטין את היכולת להשתמש בניק זה [ואז זה יהווה כשלון מצדי בשמירה על הניק]. 6. אעשה כמיטב יכולתי להשמע להוראותיה של המארגנת כפי שהן. אעשה כן, גם אם נראה לי שאני לא מסכימה להוראות אלו.

למעלה