התהוות תאריך הצטרפות לקבוצה: 20.09.04 סיימתי את השלב ה3 ועכשיו אני חותרת להשלמת השלב הרביעי.
ה התהוות New member 21/9/04 #60 התהוות תאריך הצטרפות לקבוצה: 20.09.04 סיימתי את השלב ה3 ועכשיו אני חותרת להשלמת השלב הרביעי.
ז זה קל זה פשוט New member 22/9/04 #66 השלמתי את המשימה השביעית ../images/Emo13.gif בחרתי בדבר שבאמת אני מאד רוצה לעשות והייתה לי התנגדות מסויימת.. זה היה מאד כיף!
השלמתי את המשימה השביעית ../images/Emo13.gif בחרתי בדבר שבאמת אני מאד רוצה לעשות והייתה לי התנגדות מסויימת.. זה היה מאד כיף!
ז זה קל זה פשוט New member 25/9/04 #71 השלמתי את המשימה השמינית ../images/Emo13.gif היה קצת מוזר לשבת ככה ולא לעשות כלום...
T Talia E New member 11/10/04 #147 יוהההווווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איזה כיףףףף!!! אם יש לך טיפים, אני (ואולי עוד כמה /images/Emo8gif) נשמח לשמוע /images/Emo24gif
יוהההווווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איזה כיףףףף!!! אם יש לך טיפים, אני (ואולי עוד כמה /images/Emo8gif) נשמח לשמוע /images/Emo24gif
ה התהוות New member 12/10/04 #149 וואלה אין לי מושג איך עשיתי את זה באמת שלא. זאת אפילו לא "אני" עשתה את זה. ז"א, לא האני שמדברת עכשיו... חחח... אני מסתורית מדי בשביל להבין את זה. הי, קטעים, גם את מסתורית. אולי תשאלי את עצמך.
וואלה אין לי מושג איך עשיתי את זה באמת שלא. זאת אפילו לא "אני" עשתה את זה. ז"א, לא האני שמדברת עכשיו... חחח... אני מסתורית מדי בשביל להבין את זה. הי, קטעים, גם את מסתורית. אולי תשאלי את עצמך.
ז זה קל זה פשוט New member 15/10/04 #163 אני חוזרת שוב למשימה מס' 4 ../images/Emo45.gif וחותרת אליה כעת... כשאשלים אותה אמשיך פעם נוספת אל 5 והלאה כך החלטתי כך אני שלמה עם אופן ההתעוררות שלי. בהצלחה לי
אני חוזרת שוב למשימה מס' 4 ../images/Emo45.gif וחותרת אליה כעת... כשאשלים אותה אמשיך פעם נוספת אל 5 והלאה כך החלטתי כך אני שלמה עם אופן ההתעוררות שלי. בהצלחה לי