קבוצת העירות

kung fu

New member
קבוצת העירות

"בהתאם לבקשה שהונחה לפתחי, הריני מגיש בזאת משימה רב-שלבית, או בעצם 12 משימות עוקבות, שיחדיו אמורות ליצור ולאפשר התחלה של ערות, או "ערות ראשונית"." כך מתחיל המאמר שעליו מבוססת קבוצה זו
אם אתה לא יודע במה מדובר, או ששמעת על כך ואתה רוצה להצטרף לקבוצה - הנה קישור למאמר
קרא אותו לפני שתשאל שאלות על הנושא, ולפני שתבקש להצטרף לקבוצה

kung fu

New member
../images/Emo127.gif הצטרפות לקבוצת הערות! ../images/Emo127.gif

אם הינך מעוניין להצטרף לקבוצה, קרא קודם את המאמר! שם מפורטים כל הדברים עליך לעשות על מנת להצטרף לקבוצה. קרא את כל המאמר בעיון (אתה יכול להדפיס אותו אם זה יותר נוח לך), ורק אחרי שקראת פעל על מנת להצטרף לקבוצה.

jedi

New member
מצטרף!

ההסכם שלי: אני אנסה לההתעורר כמה שיותר. לשם כך, אני אדווח על המשימות, ובפרט על השלמתן, באופן מדויק וללא כל שקרים או סילופים (גם אם לא באופן מלא ומפורט). אם אחליט לפרוש, אדע שזו החלטה סופית, ואיידע בה את הקבוצה. כמו כן, אמשיך לעבוד בניק הנוכחי שלי. מקובל?

Talia E

New member
בוא נשפר את זה קצת ../images/Emo22.gif

חסר לי: 1) התחייבות להשמעות להוראות המארגן, גם אם אם אינך מסכים אתן. 2) התחייבות לתת את הסיבה לפרישה, אם תהיה כזו. מציעה שתקרא שוב את החלק שנוגע להסכם במאמר; יתכן שיהיו ניסוחים בהסכם שלך שתרצה לחזק / לדייק

jedi

New member
אוקי....

אני אנסה לההתעורר כמה שיותר. לשם כך, אני אדווח על המשימות, ובפרט על השלמתן, באופן מדויק וללא כל שקרים או סילופים (גם אם לא באופן מלא ומפורט). אם אחליט לפרוש, אדע שזו החלטה סופית, ואיידע בה את הקבוצה. כמו כן, אמשיך לעבוד בניק הנוכחי שלי, ואשמע להוראות מארגן הקבוצה. לא הבנתי למה לתת את הסיבה לפרישה. (הרי, לא נתתי את הסיבה להצטרפות.)

Talia E

New member
האם קראת בעיון את החלק במאמר

שנוגע להסכם?
הנה ציטוט מתוכו (שעונה לך על השאלה): "הבטחה על הודעה במקרה של פרישה: במקרה של פרישה מהעבודה, על המתרגל להכריז על כך וכמו כן על הסיבה לכך." אולי כדאי לך לקרוא את החלק המדובר שוב, ביסודיות, באיטיות ובסבלנות...

jedi

New member
מקווה שזה האחרון:

אני אנסה לההתעורר כמה שיותר. לשם כך, אני אדווח על המשימות, ובפרט על השלמתן, באופן מדויק וללא כל שקרים או סילופים (גם אם לא באופן מלא ומפורט). אם אחליט לפרוש, אדע שזו החלטה סופית, ואיידע את הקבוצה שהחלטתי לפרוש ולמה החלטתי לפרוש. כמו כן, אמשיך לעבוד בניק הנוכחי שלי, ואשמע להוראות מארגן הקבוצה.

Talia E

New member
עוד שיפורון אחרון...

שקשור להשמעות למארגן: אנא הוסף להסכם כי ידוע לך שהמארגן עשוי להדיח אותך מהשתתפותך בקבוצה וכי תקבל על עצמך הדחה כזאת, כמו כל דבר אחר שהמארגן יחליט, ללא כל קובלנות.

jedi

New member
מקובל. איך זה?

אני אנסה לההתעורר כמה שיותר. לשם כך, אני אדווח על המשימות, ובפרט על השלמתן, באופן מדויק וללא כל שקרים או סילופים (גם אם לא באופן מלא ומפורט). אם אחליט לפרוש, אדע שזו החלטה סופית, ואיידע את הקבוצה שהחלטתי לפרוש ולמה החלטתי לפרוש. כמו כן, אמשיך לעבוד בניק הנוכחי שלי. בנוסף, אשמע להוראות מארגן הקבוצה, בכל עניין הקשור לקבוצה (כולל הדחתי מהקבוצה) ללא תלונות וקיטורים.

jedi

New member
../images/Emo51.gif ושאלה:

איך חותמים על ההסכם? רפרפתי עכשיו על המאמר ולא מצאתי התייחסות לעניין.

Talia E

New member
פשוט תכתוב "חותם על ההסכם" ../images/Emo13.gif

למניעת בלבולים, שים את נוסח ההסכם הסופי בתוכן הודעת החתימה

jedi

New member
חותם על ההסכם!

הנה ההסכם הסופי, ועליו אני חותם: אני אנסה לההתעורר כמה שיותר. לשם כך, אני אדווח על המשימות, ובפרט על השלמתן, באופן מדויק וללא כל שקרים או סילופים (גם אם לא באופן מלא ומפורט). אם אחליט לפרוש, אדע שזו החלטה סופית, ואיידע את הקבוצה שהחלטתי לפרוש ולמה החלטתי לפרוש. כמו כן, אמשיך לעבוד בניק הנוכחי שלי. בנוסף, אשמע להוראות מארגן הקבוצה, בכל עניין הקשור לקבוצה (כולל הדחתי מהקבוצה) ללא תלונות וקיטורים.

Dana R

New member
שלום. ../images/Emo13.gif

מנסה שוב, מקוה הפעם להצליח!
אני רוצה להצטרף לקבוצת הערות ומתחייבת ל: 1. להגיד כשמשלימה משימה. 2. לא לשקר. 3. להודיע אם אפרוש. 4. פאני מודעת שפרישה היא סופית. 5. לא להחליף ניק. 6. להישמע להוראות של המארגנת. הלוואי שאצליח. אני זקוקה להתעוררות הזאת.

Talia E

New member
שלום שלום! ../images/Emo24.gif

ההסכם כ-מעט מושלם
רק חסרות לי: 1) התחייבות לתת גם את הסיבה לפרישה אם תהיה כזאת 2) שההשמעות למארגנת תהיה ללא כל טענות ומענות, גם אם אינך מסכימה אתה איזה כיף - שנתחיל במסע התעוררות משותף

Talia E

New member
וגם:

שאת מודעת לכך שההמארגן עשוי גם להדיחך מהשתתפות בקבוצה – ושתקבלי על עצמך הדחה כזאת ללא קובלנות.

kung fu

New member
../images/Emo127.gif מתעניינים בקבוצת הערות ../images/Emo127.gif

לכל מי שיש לו שאלות על הקבוצה, ההסכם, המשימות, או כל דבר אחר שקשור לקבוצה - שואל אותן כאן! מקום זה פתוח לשאלות לכל אדם, גם למי שלא רוצה בכלל להצטרף לקבוצה.

למעלה