קבוצת העירות

jedi

New member
שאלות

1. מי המארגן של הקבוצה כרגע? 2. אני יכול להשתמש בניק הנוכחי שלי, נכון? (כלומר, אני לא צריך להמציא ניק חדש). 3. המשימה הראשונה - מדובר על לעצור רק פעם אחת? 4. צריך לקרוא את התיאור המפורט של כל המשימות עכשיו, או שמספיק התיאור המקוצר עכשיו, ואת התיאור המפורט אני אקרא כשאני אגיע למשימה המסוימת?

kung fu

New member
תשובות

1". מי המארגן של הקבוצה כרגע?" Talia E "2. אני יכול להשתמש בניק הנוכחי שלי, נכון? (כלומר, אני לא צריך להמציא ניק חדש)." נכון. אתה יכול להשתשמ בניק הנוכחי שלך, אבל אתה מחוייב לכתוב בו בשרשור הזה כל הזמן. זאת אומרת, לא להחליף ניק באמצע. "3. המשימה הראשונה - מדובר על לעצור רק פעם אחת?" המשימה הראשונה - מתוך התיאור המקוצר: "בעת חזרתך הביתה, בעת שאתה ניצב מול דלת הכניסה, עצור. אל תפתח את הדלת, אל תיגע בה, רק תהיה מודע לעצמך (אפילו לשניות אחדות בלבד). הצלח בתרגיל זה מספר פעמים." מדובר על להצליח בזה כמה פעמים. "4. צריך לקרוא את התיאור המפורט של כל המשימות עכשיו, או שמספיק התיאור המקוצר עכשיו, ואת התיאור המפורט אני אקרא כשאני אגיע למשימה המסוימת?" אתה רוצה סתם ככה לעשות את המשימות? או להצטרף לקבוצה ולעשות את המשימות? אם זה סתם ככה בשביל הכיף, תעשה מה שבא לך כמובן
אם אתה רוצה להצטרף לקבוצה, עליך לסקור אותה תחילה לאורך תקופה מסויימת ולהרגיש שרצונך לקחת חלק בעבודתה – ולאחר מכן עליך להודיע על רצונך לפי הנחיות המארגן ולחתום על ההסכם. המארגן כבר ינחה אותך מה לעשות.

שאלה

בקשר למשימה השלישית. אם מצאתי את עצמי ער בבוקר עם עיניים עצומות מבלי שאני זוכר שפקחתי אותם קודם אבל גם מבלי להיות בטוח שלא,ואמרתי את המשפט. האם זה נחשב? אם כן אז השלמתי את התרגיל. אם לא אז לא.

kung fu

New member
שאלה ותגובה

1. עשית את זה שלוש פעמים ברציפות? שלושה ימים ברציפות? 2. בכל שלושת הימים מצאת אתע צמך - "ער בבוקר עם עיניים עצומות מבלי שאני זוכר שפקחתי אותם קודם אבל גם מבלי להיות בטוח שלא,ואמרתי את המשפט"? תגובה: זה נשמע לי לי לא כל כך תואם את רוח המשימה. הרי אין לך ביטחון שבאמת לא פקחת קודם את העיניים, ופתאום מצאת את עצמך..... זאת הרי משימה שמביאה לעירות.

תשובות

1-כן, עשיתי את זה שלוש פעמים ברציפות. 2-זה היה די מזמן ואני לא זוכר בדיוק. אני בטוח שלפחות פעם אחת היתה לא ודאית, אני כמעט בטוח שלפחות פעם אחת הייתה ודאית.

kung fu

New member
../images/Emo127.gif עבודת הקבוצה השוטפת ../images/Emo127.gif

מקום זה מוקדש למי שכבר משתתף בקבוצה

kung fu

New member
../images/Emo79.gif תמונת מצב מעודכנת ../images/Emo79.gif

Talia E - השלימה משימה 3 kung fu - השלימה משימה 11 o fri - התחילה את המסע ב 17.9.04. השלימה משימה 3 התהוות - התחילה את המסע ב 20.9.04. השלימה משימה 8 rafrider - השלים משימה 3 זה קל זה פשוט - השלימה משימה 3 נוכח מתעורר - השלים משימה 3 למית - השלימה משימה 12 the daydreamer - השלימה משימה ? הערה: השרשור הקודם התחרבש. בגלל זה לא הצלחתי לאתר את תאריכי תחילת המסע ואת כל המידע לגבי כולם. אם אתם יודעים פרטים נוספים שלא רשומים כאן, שרשרו אותם להודעה זו. אחר כך אעדכן את כל הפרטים בהודעה חדשה.

kung fu

New member
../images/Emo79.gif תמונת מצב מעודכנת - עדכון ../images/Emo79.gif

חברי הקבוצה נכון לתאריך 22.11.04 הינם: נוכח מתעורר - השלים משימה 3. תאריך תחילת המסע: 13.7.04. בוקר טוב שחף - השלימה משימה 2. תאריך תחילת המסע: 13.7.04. rafider - השלים משימה 3. תאריך תחילת המסע: 19.7.04. Talia E - השלימה משימה 3. תאריך תחילת המסע: 7.7.04. who is in - השלימה משימה 2. תאריך תחילת המסע: 15.7.04. זה קל זה פשוט - השלימה משימה 3. תאריך תחילת המסע: 8.7.04. kung fu - השלימה משימה 11. תאריך תחילת המסע: 10.7.04. 1מים צלולים: השלימה משימה 1. תאריך תחילת המסע: 15.8.04. The Daydreamer: השלימה משימה 2. תאריך תחילת המסע: 13.7.04. התהוות: השלימה משימה 8. תאריך תחילת המסע: 20.9.04. o fri: השלימה משימה 3. תאריך תחילת המסע: 17.9.04.

Talia E

New member
רשימה מתוקנת ../images/Emo22.gif

ראשית כל, "למית" אכן השלימה את המשימות, אך מעולם לא הצטרפה לקבוצה
לעומת זאת, יש כמה אנשים שחברים בקבוצה וחסרים בדיווח. כדי להקל, אני פשוט אשים כאן עכשיו את כל המידע שוב בצורה מסודרת (במקום להוסיף פרט פה פרט שם). ואם כבר, אז אני עושה את הרשימה נכונה להיום (ה- 12.12.04). אז הנה:
נוכח מתעורר -
השלים שלב 3 וכעת חותר להשלמת שלב 4.
תאריך תחילת המסע של נוכח מתעורר: 13.7.04.
בוקר טוב שחף -
השלימה שלב 2 וכעת חותרת להשלמת השלב ה- 3.
תאריך תחילת המסע של בוקר טוב שחף: 13.7.04.
rafider -
השלים שלב 3 וכעת חותר להשלמת השלב ה- 4.
תאריך תחילת המסע של rafider: 19.7.04.
Talia E -
השלימה שלב 4 וכעת חותרת להשלמת שלב 5.
תאריך תחילת המסע של Talia E: 7.7.04.
who is in -
השלימה שלב 2 וכעת חותרת להשלמת שלב 3.
תאריך תחילת המסע של who is in: 15.7.04.
זה קל זה פשוט -
השלימה שלב 3 וכעת חותרת להשלמת שלב 4 (אחרי שהשלימה שלבים מתקדמים יותר, והחליטה לחזור למשימה מס' 4 - כי לא היתה בטוחה בדיעבד שעשתה אותה בצורה מושלמת
)
תאריך תחילת המסע של זה קל זה פשוט: 8.7.04.
kung fu -
השלימה שלב 11 וכעת חותרת להשלמת השלב ה- 12.
תאריך תחילת המסע של kung fu: 10.7.04.
1מים צלולים -
השלימה שלב 1 וכעת חותרת להשלמת שלב 2.
תאריך תחילת המסע של 1מים צלולים: 15.8.04.
The Daydreamer -
השלימה שלב 3 וכעת חותרת להשלמת שלב 4.
תאריך תחילת המסע של The Daydreamer: 13.7.04.
התהוות -
השלימה שלב 9 וכעת חותרת להשלמת שלב 10.
תאריך תחילת המסע של התהוות: לא ידוע לי מתי התחילה לבצע את המשימות, אך הצטרפה לקבוצה בתאריך 20.9.04.
o fri -
השלימה שלב 6 וכעת חותרת להשלמת שלב 7.
תאריך תחילת המסע של o fri: 20.9.04 זהו בינתיים [איזה כיף - בקרוב נוסיף עדכון גם על חברים חדשים
]

kung fu

New member
../images/Emo79.gif שיתוף בחוויות מהחתירה ../images/Emo79.gif

כאן אפשר לשתף בחוויות שלנו, בנסיון שלנו להשלים את המשימות ולהתעורר

kung fu

New member
חוויות מהחתירה למשימה ה-12

במובן מסויים חלק בי ויתר על לנסות לחתור אליה. זה קשור אולי לצלילות או חוסר מיקוד או פחות התלהבות. אחדש את חתירתי בהקדם!

o fri

New member
היום בבוקר השלמתי שלב רביעי

משהו כמו 3 שבועות אחרי שחזרתי לנסות להשלים אותו. איזה כיף. ההתמדה משתלמת.

o fri

New member
ככה עשיתי את זה

בשבוע האחרון. כל לילה לפני שנרדמתי אמרתי את המשפט ודמיינתי איך אני מצליחה להגיד אותו בבוקר. אתמול והיום התעוררתי ממש מספר דק' לפני שהשעון צלצל , החלק שלקח אחריות על הצלחת המשימה העיר אותי בזמן כדי שלא אפקח את העיניים מהצלצול.

kung fu

New member
יש!!!!!!! כל הכבוד!

אמרת את המשפט בעצם במשך 3 ימים רצופים?

למעלה