קבוצת הערות (13)

../images/Emo189.gif מסעות שהופסקו

nivinivini השלים את המשימה ה3. תאריך התחלה:1.06.05 תאריך סיום:22.03.06 סיבת פרישה רישמית:"הגעתי למשימה 4 (לפני שנה בערך) והשתמשתי בוריאצייה משלי. הצלחתי כבר אז 3 לילות רצוף ואז התברר לי שאסור לי להשתמש במשפט אחר ממה שצויין. את האמת העניין לא ברור לי. בכל אופן אין שום סיכוי שאני משתמש במשפט ההוא (גם אם אני אשתמש בו זה אף פעם לא יבוא מבפנים). טוב, טעות שלי שלא קראתי לעומק את הכללים לפני שהצטרפתי. מממ...וזהו."

../images/Emo189.gifדיונים חופשיים של חברי הקבוצה

כאן חברי הקבוצה יכולים לדבר על מה שבא להם בחופשיות אפשר לנצל את המקום הזה לדברים מועילים רבים, למשל: 1. ליצור מפגש פיסי בין חברי הקבוצה שייעודו לקדם את המשתתפים בערות. המפגש יכול לכלול תרגילים קצרים שדומים למשימות, או כל דבר אחר שמשפר את הערות. עצם המפגש יכול לעזור לאנשים ולמקד אותם... אם ברצונך ליצור מפגש כזה, כל שעליך לעשות הוא לקבוע יום, שעה ומקום מפגש ולהציע אותו. אינך צריך להיות אחראי על האנשים אם הינך יוזם המפגש ואתה בהחלט יכול ליזום מפגש גם אם אינך מרגיש שאתה יודע מה כדאי לעשות בו (תוכל פשוט לציין זאת ולראות מה אומרים האחרים). 2. לשתף בחוויות של עירות מהיום ליום, לדווח על נסיונות התעוררות ביום יום, ולעסוק בעצם במטרה של 12 המשימות האלו שהיא ערות... 3. כל דבר אחר כיד הדמיון הטובה... בהצלחה לכולם

היי

אני מתעכב מלהתחיל משימה מסויימת כבר כמה חודשים. האם כדאי לי להתחיל את הכל מהתחלה כי עבר הרבה זמן מאז התחלתי את המשימות בכלל או פשוט להמשיך? מה אתם אומרים...

לפי המאמר, אין שום סיבה.

אבל אם אתה מרגיש שזה יעזור לך אז אולי כדאי לך לעשות את זה, אני בכל אופן לא ממליץ על זה באופן כללי.

השלמת את המשימה ה-2 לפי

השרשור. לא, אל תתחיל הכל מההתחלה. התחלת רצף מסויים. אין בעייה שלוקח זמן לעבור בין משימה למשימה. פשוט תמשיך!

בעצם....אני לא בטוחה.

זאת היתה התחושה הראשונית, אבל אולי באמת כדאי לך להתחיל הכל מההתחלה. אולי זה מה שהכי נכון עבורך. אני לא יודעת מה הכי טוב ע-ב-ו-ר-ך.

למעלה