קבוצת הערות

nivinivini

New member
טוב שיש מישהו שמבין אותי בעולם הזה.

נ ו ל י ה

New member
למה אתה פורש? בסך הכל התרגי....

בסך הכל, התרגילים האלו גורמים לך להיות יותר מודע לעצמך, וזהו דבר שאין בו נזק, אלא רק תועלת. אומר לך רק דבר אחד, אני ביצעתי את כל המשימות, ואני לא רואה את עצמי כאחד שנגרם לו נזק, נהפוך הוא, ביצוע המשימות גרם לי להיות מודע לעצמי בצורה יותר בהירה... התרגילים האלה, הם גם סוג של מבחן ליכולת שלך, למשמעת העצמית שלך, ולכישורי ההתכוונות שלך, ליכולת שלך להתחיל משימות ולסיים אותם (דברים שדון חואן הקפיד עליהם מאוד אצל קרלוס) לסיום: ראה את התרגילים כאילו היו כלים לפיתוח המודעות, ככלים להגברת הנחישות העצמית, ובצע אותם כאילו היו מעברים קסומים, כי הם באמת כאלה. נוליה.

nivinivini

New member
התרגילים האלה בפני עצמם מצויינים

ובחלקם אני משתמש וכולי..העניין הוא שחתמתי על השתתפות, אוקיי? ברגע שעשיתי זאת, אני לא יכול ליצור וריאציות של התרגילים מותאמות אישית. במצב כזה, יודיעו לי (האחראי התורן על "קבוצת הערות") שלא ביצעתי את המשימה. לכן הודעת פרישה..זה הכל. מה שאני עושה בלי כל הדיווחים כרגע לא ממש משנה. זה לא העניין. אתה, נוליה, למשל, לקחת את התרגילים והשתמשת בהם בלי כל הטיקסיות של החתימה וההסכמים. סבבה לגמרי. אבל זה מקרה אחר.

נ ו ל י ה

New member
יניב, אתה צודק מאוד בענין הטיקסיות.

היא מיותרת לגמרי, ולכן אני לא חתמתי על השתתפות בקבוצה.

nivinivini

New member
שלא תבין אותי לא נכון. אני בעד

הצהרות וחתימות. זה בהחלט טוב להתכוונות. העניין אצלי הוא שחתמתי על ההסכם בלי לקרוא אותו. זילזלתי בזה. בכל אופן אני קורא (יחד עם לילית) לאחראים על "קבוצת הערות" לאפשר להשתמש במשפט מותאם אישית (כל אחד ומה שמתאים בשבילו). בסך הכל שינוי קטן במשימה 4, זה הכל.

כדאי שתשים את ההודעה הזאת

בשרשור המסודר האחרון של הקבוצה, השרשור הזה נוצר בעקבות הקישור של זה קל זה פשוט והוא לא מהווה את את אחד השרשורים של הקבוצה.

סיימתי את משימה מס' 12

ממצאים: איזור א'- 3 פעמים איזור ב'- 16 פעמים איזור ג'- 8 פעמים איזור ד'- 6 פעמים מה שקרה זה שקמתי בבוקר והייתי חייבת להשתין ובשירותים גיליתי שהשכל שלי סופר אוטומטית את זה שאני בשירותים ואז נזכרתי שאתמול בלילה אמרתי לעצמי לעשות את משימה מס' 12. אז וידאתי שהאיזורים הם ארבעת האיזורים שנקבעו (וידאתי עם עצמי שזה מה שאני רוצה) והייתי בבית רק6 שעות כי הייתי צריכה לצאת - אבל ממה שהבנתי זה נחשב (אין ימים כאלה שאני עשר שעות בבית...). ומשהו מגניב זה שזכרתי את הממצאים גם אחרי 8-9 שעות מהרגע שיצאתי מהבית.

למעלה