קבלה לירושלים-סבב ראשון?

קבלה לירושלים-סבב ראשון?

כצפוי לא הצלחתי להשיג את דפנה במזכירות. דיברתי עם בחורה בשם מיכל, שהבטחון שלי בה מפוקפק, שאמרה שההודעות שנשלחו הן רק הסבב הראשון של הודעות קבלה וזה לא כל 100 (או כמה שזה לא יהיה) המתקבלים. כמובן, שהיא לא יכלה להגיד לי מתי הם ימשיכו לעדכן... מה אתם אומרים?

Regina Phalange

New member
שמיכל צודקת?

ושתתקשרי לצילה לוודא, צילה מלכת העולם

Regina Phalange

New member
במחשבה שניה...

עזבי את צילה, ברור שמיכל צודקת! ציפור קטנה לא לחשה לך אתמול שהמזכירות שם מעדיפות כוס קפה על כל הודעה שהן שולחות? אם אנחנו מקבלים ציונים אחרי 3 שבועות, נראה לך שישלחו לכולם תשובות באותו יום?! אחח, המועמדים האלה, כאלה תמימים

Regina Phalange

New member
כן...

אני פשוט מכירה את הפוחזת הקטנה כמה דקות, או 7 שנים, אז אני מרשה לעצמי לדבר אליה ככה

שתינו פשוט אוהבות את את "חברים"....

אין לזה קשר לחברותנו ארוכת השנים... אבל יכול להיות שאם היא לא הייתה חובבת "חברים" לא הייתי מסתובבת איתה..פשוט תת רמה :)

אבל אף אחד לא רוצה לתת לי לדבר איתה

Let Me Speak With Tzila!!!! המיכל הזאת לא יודעת שום דבר. בטח אחת הבנות שלהן שבאה לבלות יום במשרד ממוזג... : )

Regina Phalange

New member
יהיה בסדר../images/Emo108.gif

אולי מיכל יודעת על מה היא מדברת. ואולי סתם יש לה היגיון בריא.

או שהיא סתם בורג חסר משמעות ../images/Emo3.gif

במערכת... אולי היא בכלל ענתה לטלפון בטעות והיא בעצם המנקה. היא הרי אמרה "אני מיכל, אני עוזרת לדפנה וצילה"..אף אחד לא יודע איך היא עוזרת.. :)

Regina Phalange

New member
מזל שזה פורום ציבורי...

*עוצרת בעצמי מלכתוב משפטים שרק את תביני ויוציאו אותי כאן חולת נפש* התקשרתי לצילה עצמה, היא הפנתה אותי לטלפון אחר שלא רשמתי אותו כי היא דיברה קצת.. מהר התקשרת ישירות לדפנה?

מסתבר שהמיכל הזאת כן יודעת משהו...

צילה אמרה לי שצריך לשאול אותה...ודפנה לא נמצאת..

את מיכל כי דפנה לא נמצאת...

אולי תצליחי להוציא ממנה יותר מידע.. אם יש לה... :)

למעלה