קבלה לירושלים-סבב ראשון?

God help us

New member
אז ככה, אני הצלחתי

התקשרתי מוקדם יותר ממכם בשעה 9. היא ענתה לי ואמרה שיש שלוש סיבובים של שליחת ההודעות לקבלה כמובן.. את הסבב הראשון כולל את אלה שהסכם שלהם לאחר שקלול ציון המרק"ם הוא הגבוה ביותר, וכבר שלחו להם הודעות אמש.. ואת השאר עדיין דנים במצבם.. לא שלחו לאף אחד דחייה.. ביקשתי ממנה אם תוכל לבדוק אם השם שלי מופיע אצה בהתחלה אמרה לי מופיעים השמות של אלה שהשתנה מצבם במידע האישי אבל הרגשתי שהיא קצת לא מדברת את כל האמת.. אמרה לי שהכל יהיה בסדר וזה יקח להם יומיים ככל היותר עד הראשון הבא..

Trollet

New member
מממ הם אמורים..

לי הם שלחו עם הקבלה לשתי עדיפויות אבל ממה שKONTSY אמרה אני מבינה שזה לא כלל..היא ידעה על קבלתה באמצעות האתר של האוניברסיטה..

scorpionmws

New member
שאלה....??!!

רק רציתי לדעת השאלה לאלה שהתקבלו הייתי רוצה לדעת בבקשה מה טווח הציונים שלכם....:S:S אלוהים יעזור.....כנראה אני טס להונגריה

ninjastep

New member
הציונים שלי הם

בגרויות 11.1 פסיכומטרי 746 אבל לדעתי מדובר בשיקלול של הסכם יחד עם מרק"ם, אחרת אין סיכוי שהיו מודיעים לי כ"כ מוקדם....

t1212

New member
ים

כשהתקשרתי לים ענתה בחורה לא יודעת מה קורים לה היא אמרה שהם הודיעו לראשונים ברשימה אמרתי לה הראשונים בבחינת מה היא אמרה הראשונים מבחינת הציונים כלומר אלה שהתקבלו הם בעלי הציונים הגבוהים ביותר ברשימה אבל אני לא יודעת איזה ציונים של מרקם אן של השקלול

למעלה