קבלו אותנו במחיאות כפיים!

תותי-בת

New member
או שלום!!!!!!!! "שכל אחד ינבור במאורה שלו.."!!!!!!!!! אחחח דומיגו האלו קורעים אותי מצחוק! ועכשיו לעיקר ההודעה: שלום יניבוש כפרעלייך נשמה חתיך שלי! מזל טוב לרגל פתיחת הפורום, תמיד ידעתי שיש בך משהו טוב (חצי תימוני אה?!)... ../images/Emo9.gif ולפנטה שלי - יא תימני! חיכיתי שמישהו יכתוב פה הודעה ויכניס בה את הקטע של התימונים! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif אחחחחח בריאה עליך!!!! ויניבוש זה שנטשתי את פורום ישראלים בחו"ל לא אומר שלכאן אני לא נכנסת! ../images/Emo9.gif חכה, אתה עוד תתחנן שאני לא אכנס לפה.. ../images/Emo6.gif יאללה בובה מאוחר וכבר אין לי מה לאמר.. ועוד מעט אתה חוזר מהעבודה.. ויאללה התגעגעתוש! תן חיבוקי! ../images/Emo24.gif שתהיה לנו שבת שלום וסופ"ש רגוע! ליאת התימניה במיל´ ../images/Emo25.gif

Yaniv-DC

New member
לא רק חיבוק

אלא גם פסל של יעקב אגם. אני מתחנן שתישארי, ולנצח!

תותי-בת

New member
../images/Emo41.gif י ../images/Emo41.gif ש ../images/Emo41.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif למען האמת אני אסתפק בחדר אצלך בדירה... חחחחח סתם נשמתי הכל בדחקיות ../images/Emo9.gif אל תשכח בחיים שאני בריאה עליך בכל מאודי! ../images/Emo9.gif וואי עוד 7 שעות יש לי שיעור נהיגה מספר 10 ומה אני עושה פה בנט אין לי מושג... לא מצליחה לישון ../images/Emo9.gif ואני מקווה בקרוב להביא לך תמונה של האוצר שלי שתראה איזה ../images/Emo59.gif הוא! ../images/Emo9.gif יאללה יפיוף! אני חזרתי לצ´אט של 20+ ../images/Emo9.gif ../images/Emo97.gif ../images/Emo97.gif ../images/Emo97.gif בריאה על כולכם פה! ליאתה עם ה ../images/Emo9.gif

חיננית

New member
מז´ט ../images/Emo39.gif

יופי... שיהיה מברוק לאירוויזיון כאן, ולאירוויזיונים הבאים עלינו לטובה. הייתי בשטוקהולם בגלובן ארינה-באירוויזיון 2000. אז חויתי את ההתרגשות ואת ההתכנסות הכלל אירופית בתחושה מרוממת של שמחה ופרגון.היהמרגש-תצחקו עלי אבל זה מה חשתי ורק חבל שהפינגפונג לא הביאו את הפרחים לצהל....

Yaniv-DC

New member
יואו

אז כאילו, היה מאכזב בהופעה של פינג פונג? איך זה נראה משם? כי אצלינו מול הטלוויזיה כצרחנו "אהההה אהההה שמיייח" נותרנו בהלם מהשינוי ל-BE HAPPY והחרמנו את המשך השיר.

חיננית

New member
גם אנחנו בשבדיה העדפנו -שמיייח ../images/Emo13.gif

וניסינו להניאם מלשנות את השם לאנגלית.אבל הם היו עקשנים החברה האלו חשבו שככה אולי יישימו לב אליהם האירופים ,ןטעו בגדול. כמו שהתעקשו על דגל סוריה להניף יחד עם דגל ישראל לשלום של תמימים. חבל שהחרימו אותם בארץ בעיקר החנוטים מערוץ 1 , כי לדעתי השיר שמייח במקור חמוד למדי ובאמת עושה שמיייח במקוריותו.

אוחחח..

עכשיו אני יכול למות בשקט! טוב, אין מאושר ממני. אני חולה נפש בכל הנוגע לאירוויזיון (למעשה, הקימו ענף שלם בפסיכולוגיה לחקר התופעה הזו שלי) אני מתכוון לשרוץ כאן ה מ ו ן! כמה שאני שמח! תלתן אירי ירוק.

Yaniv-DC

New member
שרוץ, שרוץ.

אנחנו אוהבים כששורצים אצלינו. פסל של יעקב אגם עושה את דרכו אליך בשניות אלה ממש.

יניבק´ה

(לא אכפת לך שאני קורא לך יניבק´ה) אני לא הבנתי את כל עניין התשדורת אליך (אי מייל, שמי מייל ושאר הזוועות שציינת) אני מבין רק באירוויזיונים (וקצת בעוד המון תחומים אחרים). תעשה שיהיה פשוט תא"י.

Yaniv-DC

New member
מצידי שתקרא לי פרנק נף

כל זמן שהפורום יהייה שוקק ואני אראה לכל מיני זלזלנים למיניהם שכתבו לי בפורומים אחרים את מי זה מעניין, ןמה זה אומר על החברה הישראלית וכו´... לא הבנתי למה אתה מתכוון... דברים נורא פשוטים - זה הפורום תהנה ממנו. יש לך מאמר חכם על האירוויזיון? שלח לי לאי מייל והוא יפורסם במאמרים. יש לך קישורים? כנ"ל, או שתכתוב אותם בשרשור ממש כמו שעשית. חוצמזה, הכל פשוט. מאחד עד שמונה, אח"כ 10 ו-12.

איליה.

New member
WOOOOW!!!

זה הדבר הכי טוב שקרה לי בשבוע האחרון. פורום אירוויזיון בתפוז! שנים חלמתי על זה! ברכותיי, Yaniv-DC, עכשיו לי ולך יש כבר 3 פורומים משותפים
A big hug לכולם. איליה. (ואני מכריז זאת פעם אחת ולתמיד: איליה זה שם של בן)

Yaniv-DC

New member
ברוך הבא

מרמלד נותן מוצצים, אני נותן פסל של יעקב אגם. רק תיזהר לא ליפול!

Piglet

New member
שלום לכולם ../images/Emo49.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

היי יניב, קודם כל אחלה של פורום פתחת פה, ואני מקווה שהוא יהיה פורה ומרתק. אני אישית חובב של התחרות הזו, ואני זוכר המון המון פרטים, שמשום מה אף פעם אין להם שימוש... (אולי פה). אז שוב מזל טוב, ואני מקווה שנהנה פה ביחד. Piglet (או בשמו העברי: חזרזיר - מי מתרגם פה???)

למעלה