קבלו את השירשור הזה שקשור

RJlake

New member
נו יפה ולכן ישמעו גלגל"צ

כי הרוב בחר בתחנה זו אני מבינה שקשה לך לעכל את זה אך זוהי המציאות

גלעד2211

New member
ללא מזיז לי שישמעו אותה

רק לא על חשבון הכיס שלי על זה אני מוחא כשהם ישדרו נורמאלי לא מהכיס של האזרח הקטן מצידי שישמעו אותו בכל העולם לא מזיז לי שמאזינים לזה וגם אני אהיה חלק מהמאזינים. אבל זה לא הוגן להכריח אותי לשלם על זה לא רוצה יש לי הוצאות אחרות יותר דחופות וקיומיות מאשר לשלם לתנת רדיו.

גלעד2211

New member
חוץ שאת לא יכולה לשים בבית ספר

תחנת רדיו זה יהיה דבילי לא כולם אוהבים את התחנה הזאת או תחנה אחרת תמיד עדיף דיסקים שם בפרטיות שלך ברדיו עם אוזניות או בבית או בכל מקום שאת יכולה לשמוע לבד או עם עוד מישהו שאוהב אז סבבה כמה שבא לך.

chen010189

New member
אבל אתה סתם מעצבן עם התשובות שלך

אתה לא שם לב? או שאתה פשוט לא מסתכל למי אתה עונה? היא אמרה שאין לה רדיו בבית ספר, היא פשוט כתבה לך מה היא חושבת. אני כתבתי לך תגובה מעל שאם תפעיל קצת הגיון תבין שמן הסתם אני לא אשים תחנת רדיו אלא דיסקים. אבל אתה ממשיך להגיב את אותן התגובות אלף פעם. קלטנו שאתה שונא את גלגל"צ, לא בעדה, וואטאבר. אבל מיצית. אז דיי לדחוף את זה לכל חור, אתה גם יוצא לא קשור כל פעם מחדש וגם מעצבן.

גלעד2211

New member
לא שונא את גלגל"צ אל תדברי בשמי

שונא את מקור הפנרנסה שלה. וחוץ מזה אמרתי לה כי אם היה לה היא הייתה שמה וזה נראה לי אידיוטי להשמיע לבית ספר שלם גלגל"צ.

chen010189

New member
זה שהיא מציגה עובדה

לא בהכרח אומר שזה מה שהיא הייתה עושה, אז דיי לחזור על אותן ההודעות כל פעם מחדש. הצגת את הטענה שלך בקשר למשלם המסים, אנשים הגיבו לך, קיבלת או לא קיבלת - למה להמשיך? אתה רואה שאתה סתם מעצבן פה אנשים. מיצית.

גלעד2211

New member
הגבתי כי פירשת אותי לא נכון

וזה רק מוכיח שאני צריך לחזור על זה שוב ושוב כי לא מבינים אותי. אם את באה וחוזרת על הטענה שאני שונא את התחנה אז את לא הבנת כלום ממה שאמרתי.

ShukyD

New member
אבל אף אחד לא שואל אותך

לך תעשה הפגנה של איש אחד לך תתבע את גלגלצ אולי תצליח להזיז משהו אנחנו בטח לא נעזור לך

RenanaD

New member
../images/Emo128.gif גם כאן נמחקה הודעה ../images/Emo131.gif

ויכוחים, קללות ושמות חיבה למיניהם - לא על גבי הפורום!

chen010189

New member
רננה

אנחנו הפנמנו
אני לא בטוחה שהוא הפנים... שימי לב שהוא חוזר על אותן ההודעות שלו כל פעם מחדש ומגיב לאנשים, לא משנה מה הוא יכתוב זה תמיד יסתובב סביב "למה צריך לשלם לתחנה הזאת" וכמובן שזה מגיע לשוקי זה גם כולל קללות. ליאורה כבר אמרה לו את זה אלף פעם, זה לא עזר.

RenanaD

New member
מה אני אעשה ../images/Emo4.gif../images/Emo131.gif

הדבר היחיד שאני יכולה לעשות זה להמליץ לכולם להתעלם מההודעות שלו, בתקווה שזה מה שיגרום לו להפסיק. ראית בעצמך: שום תגובה, של שום חבר פורום, לא גורמת לו להפסיק לחזור על המנטרה שלו שכולנו כבר מכירים היטב. אם מופיעות קללות בהודעות שלו - עלי למוחקן. ואם הקללות חוזרות על עצמן למרות האזהרה שקיבל - עלי לחסום אותו מהפורום. זה הכל...

ShukyD

New member
../images/Emo3.gif

זה שהוא קרא לי נחש בערך חמש פעמים לא עוזר?

גלעד2211

New member
וכששוקי אומר לאנשים לא לדבר איתי

זה בסדר אה אותו לא תמחקי אחלה של דמוקרטיה כאן בפורום וזה שאלעד קורא לי טרול מותר לו אבל אם אקרא לו נחש אויי לי.

RenanaD

New member
לא ניהלתי בפועל אז ../images/Emo131.gif

בקשר לטרול - זו לא קללה.

chen010189

New member
סתם הבהרה טרול זה לא קללה

טרול בשפת האינטרנט זה משתמש שנכנס לפורומים על מנת לעורר ריבים וויכוחים, מציק למשתמשים רוב הזמן. מוכר לך?

גלעד2211

New member
אני יודע מה זה טרול

וזה שאתם לא מסכימים עם דעתי הלגיטימית ולא הכרחתי אתכם להסכים זה לא אומר שאני טרול. טרול זה שוקי שנטפל אליי וסתם אומר לאנשים לא לדבר איתי ומקלל אותי.

RenanaD

New member
שוקי לא טרול ../images/Emo131.gif

ונא להפסיק עם ההאשמות ההדדיות. אם אתם רוצים להמשיך בכך - תהנו, אבל לא על גבי הפורום.

RJlake

New member
חחחח ההעלבות שרצות פה בפורום

זה משו
מה הלאה? ברבי?

למעלה