קבלו את ה-ראיון

dorkiflitz

New member
קבלו את ה-ראיון../images/Emo70.gif

קודם כל.. קרדיט ענקענקענקענק לאתר www.tokiohotel-il.com על תרגום הכתבה
אוקיי, הראיון הרג אותי מצחוק, כל שאלה טום וביל יורדים על גיאורג, גוסטב בקושי מדבר, טום נוהג להזכיר בכל שאלה כמה הז' שלו ארוך בלה בלה בלה והשאלות משעשעות למדי. תהנו
ד"א.. יש לציין שהראיון נערך עם המראיינת הבריטית שגילתה לפני כולם את הקעקוע החדש של ביל.. ----- לפני השאלות המראיינת מקדימה ומציינת: טוקיו הוטל היו לאחרונה בUK למען קידום הסינגל הראשון שלהם שם- Ready, set go! היה לי מספיק מזל לקבל זמן- ראיון איתם. בדרך כלל מדובר בדברים של הרגע האחרון אצל להקה בסדר גודל כזה, אבל למרות שקיבלתי אישור רק יום לפני, הצלחתי למצוא דרך שונה לערוך את הראיון, כי אחרי הכל הראיון שלי היה בסוף היום וידעתי שהם יהיו עייפים ומשועממים אם אני אערוך את הראיון באופן דומה לכל שאר המראיינים שהם פגשו השבוע. החלטתי להשתמש בקלפי טארוט בהשראת טוקיו הוטל, שהוכנו בעזרת כמה מחברי סטריט-טים; מאחורה היו השאלות ומקדימה היו תמונות שייצגו את מה שאנחנו אוהבים לגבי הלהקה, ומה שתמיד מדברים על בקומונות ופורומים ברשת. הקלפים הונחו לפניהם והם בחרו על אילו שאלות לענות. בסופו של דבר, למרות שהוקצו לי רק 15 דקות לראיון, ביליתי איתם 45 דקות, כשמתוכן הם ענו על שאלות במשך 35 דקות. ביודעי כי חברי הלהקה מאוד לחוצים מהאנגלית שלהם כשהם נמצאים כאן, השאלות תורגמו מראש לגרמנית (תודה רבה לך שרה, על התרגום, למרות ההודעה הקצרה!). הדבר אפשר לי לעקוף את מחסום השפה במקרה הצורך. לא תכננתי מראש את הדרך שבה הראיון יתקדם והחלטתי לאלטר על המקום כשאני אגיע- אם אני אשאל את השאלות באנגלית ואתן להם לקרא את השאלות בגרמנית, אבל ביל תפס שליטה והחליט את ההחלטה בשבילי! הוא הרים את הקלף הראשון והקריא את השאלה לשאר הבנים בגרמנית, מאפשר לי להישען לאחור ולצפות בהתקדמות הראיון בעוד משחקים עם הקלפים, מתחלפים בתורות בהקראת השאלות ונכנסים אחד בשני במהלכו. ועכשיו- אל הראיון. למטה אתם יכולים לראות את הקלף שנבחר, מתחתיו התרגום המלא של השאלה והתשובה מידיה של אני הנפלאה מסטריט טים. לאחר מכן תוכלו להקשיב לקובץ ההשמעה של הראיון המלא. זה שווה בהחלט להקשיב- זה אולי ארוך, אבל הבנים צוחקים הרבה במהלך הראיון וזה ממש משעשע.
שאלה ראשונה: בוקסר או צמוד? ביל: "אני לובש משהו דמוי בוקסר, אבל הם צמודים. אני לא אוהב כשדברים מטלטלים להם." גיאורג: "גם אני לא." טום: "אוה, אני אוהב כשזה מטלטל." ביל: "אוקיי, אז גיאורג ואני, לא אוהבים את זה..." טום מתפרץ: "ותבטחו בי- יש הרבה לטלטל." גיאורג: "טוב, זה לא יכול להטלטל כי בעבורנו הכל חייב להיות צמיד." טום: "כן, אבל אין מה להצמיד אצלך." ביל: "טוב, מספיק עם זה. אני לובש בוקסרים צמודים." גוסטב: "בוקסרים." גיאורג: "בוקסרים צמודים." טום: "בוקסרים."
שאלה שנייה: מה הרעיון שלכם לגבי פגישה ראשונה מושלמת? ביל קורא את השאלה: "מה אתם מצפים מפגישה מושלמת?" טום: "זאת השאלה שלי!" ביל: "תחזיק מעמד, תחזיק מעמד, איפה הקלף שהיה לי לפני שנייה, הזה עם הכוכב?" טום: "הוא שם." ביל: "אה, אוקיי, אני רק צריך להניח אותו בצד בינתיים." טום: "מה הייתה השאלה?" G2: "מה אתם מצפים מפגישה מושלמת?" גיאורג/טום: "סוף שמח." ביל:" אני לא ממש יודע... כי מעולם לא הייתה לי פגישה נורמאלית. זה היה תמיד משהו כמו להיפגש עם חברים והייתה את הבחורה הזאת שפשוט קרה שהתחלת להתנשק איתה. אבל פגישה עם ארוחה ונרות, כשאתם יושבים אחד מול השני... מעולם לא חוויתי אחת כזאת, אבל הייתי רוצה. אני חושב שזה נחמד, כי אני טיפוס רומנטי, אבל זה לא קרה לי עד עכשיו." בזמן שהמתרגמת עושה את עבודתה אתן יכולות לשמוע את ביל אומר: "פשוט תעשה את זה אחד אחרי השני. אל תניח את זה חזרה (מן הסתם הכוונה לקלפים). טוב, תמשיכו (לבנים) טום!!!" טום: "אוקיי, אני לא צריך לענות על השאלה הזאת."
שאלה שלישית: מה שורת הפתיחה הכי טובה שלכם? טום: מה שורת הפתיחה הכי טובה? ביל: אני אף פעם לא משתמש במשפטי פתיחה בשביל לדבר עם בנות, זה כל כך מיושן. טום: הדבר המגניב זה לדבר עם בחורה בלי להשתמש בשורת פתיחה. זה עובד בשבילי, אבל לא בשביל האחרים. ביל: טוב, אתה לא ניגש לבחורה ואומר לה "היי, מותק, מה נשמע?" זה טיפשי! אתה פשוט מתחיל לדבר. שורת פתיחה היא תמיד עלובה, לא משנה מה אתה אומר.
שאלה רביעית: ביל, אתה אייקון אופנה, האם אי פעם חשבת על לעצב בגדים? ביל: אוקיי, חכו רגע, אני בוחר את זאת. מקריא את השאלה: "היום אתה אייקון אופנה, האם אי פעם חשבת על לעצב ליין-בגדים משלך?" (הוא לא מצליח לסיים את המשפט כי כולם מתחילים לצחוק ואומרים: "כן, בטח...") ביל: ידעתי למה בחרתי את זאת. זה בגלל המכנסיים המפוספסות שלי. (מתגונן). כן, חשבתי. נהגתי לעצב את הבגדים של עצמי. טום (למתרגמת): אני חושב שצריך לתרגם את השאלה ל"המתרגמת אומרת שהיא תתרגם מאוחר יותר". ביל: נהגתי לשנות את העיצוב של החולצות, ואני עדיין עושה את זה לפעמים. פשוט משנה את העיצוב של הדברים שאני קונה. אני נורא נהנה מזה ויכול לראות את עצמי עושה את זה בשלב מסוים. לעצב פריטי אופנה, אני מאוד רוצה לעשות את זה. ודבר אחד שמאוד מציק לי ומרגיז אותי הוא שיש יותר בגדים עבוד נשים מאשר עבור גברים. ותצפו לזה שהדבר הראשון שאני אעצב יהיה קולקציה לגברים. כי זה פשוט חרא שגברים אף פעם לא יכולים למצוא שום דבר. כשאתה נכנס לחנות, אני יכול להישבע שיש שתי קומות בעבור בגדי נשים וילדות ורק איזו פינה לבגדי גברים, עם שלוש חולצות טריקו. אז כן, אני יכול לראות את עצמי עושה את זה. המתרגמת מתחילה לתרגם וביל נכנס בדברים באומרו: "אה, שכחת את החלק של אייקון האופנה." וכולם צוחקים.
שאלה חמישית: גיאורג, יש לך חיוך מאוד מטריף, האם הדבר אי פעם סיבך אותך בצרות? גיאורג: "גיאורג, יש לך חיוך מאוד מחוצף, האם זה מכניס אותך לצרות לפעמים?" טום: אלה צרות טהורות. אם הוא יחייך ככה לבחורה היו בטוחים שהוא יקבל סטירה. ביל: כן, יש לו פרצוף מחוצף שלפעמים ממש מתחשק להכות אותו. גם אני הבחנתי בזה. כמה טוב שהשאלה הזאת הופיעה.
שאלה שישית: טום, האם אתה מוריד לפעמים את הכובע, או שאתה גם ישן איתו? טום (קורא את השאלה): "האם אתה מוריד את הכובע שלך, או שאתה ממשיך לחבוש אותו גם במיטה?" טום: הדבר הראשון שאני עושה בבוקר זה לאסוף את השיער בקוקו ולחבוש את הכובע. אבל אני בהחלט ישן בלעדיו, אני לא חושב שזה אפשרי לישון איתו. המממ (הוא ממשיך) חשבתי שהשאלה הזאת היא על כמה כובעים יש לי, נו טוב. (ביל צוחק) -המשך בהודעה הבאה-

dorkiflitz

New member
-המשך-

שאלה שביעית: האם יש תוכניות על שחרורים בUSA? ביל: השאלה הבאה היא "האם אתם רוצים לפרסם את המוסיקה שלכם בארצות הברית?" ביל: טוב, אנחנו מתקדמים צעד אחר צעד בינתיים. אבל אנחנו בהחלט יכולים לדמיין עצמנו עושים זאת. והיינו באמריקה לאחרונה, אבל זה היה ביקור פרטי, רק בשביל לבדוק איך זה נראה. וזה ממש מצא חן בעינינו. אבל נכון להרגע אנחנו לא ממש יכולים לראות את עצמנו עושים את זה, כי זה מספיק מדהים שיש לנו את האפשרות להיות פה באנגליה ולנגן את המוסיקה שלנו. זאת הסיבה לכך שאנחנו מתרכזים באירופה, כולל אנגליה, ומנסים לעשות את מיטב יכולתנו במקומות האלה. אנחנו מאוד רוצים לנגן בארצות הברית, אבל אין תוכניות לדבר כרגע.
שאלה שמינית: מה הדבר הכי מביך שאי פעם קרה לכם על הבמה? טום (מקריא את השאלה): "מה הדבר הכי מביך שאי פעם קרה לכם על הבמה?" טום: טוב, הדבר הכי מביך שקרה לנו על הבמה הוא שגיאורג מופיע איתנו. (XDDDDDDDDDDD נקרעתי בחלק הזה!!!- ד"א אני הוספתי את זה.) (צחוק) גיאורג: ידעתי שזה יבוא... טום: ידעת שזה יהיה משהו עלייך, אבל לא ידעת מה תהיה הבדיחה.
שאלה תשיעית: ההצבעות בתמונות- מושפע מהספייס גירלס? גיאורג (מקריא את השאלה): "בכמה מהתמונות אתם מצביעים לעבר המצלמה? האם זה מושפע מהספייס גירלס?" צחוק היסטרי!!! ביל: אני חייב לציין שאני הייתי האחד שהצית את הטרנד. התחלתי לעשות את זה בשלב מסוים, כי אני מוכרח לציין שצלמים מתנהגים מאוד בחוצפה על השטיח האדום. (טום מסכים איתו ואומר: "מאוד חוצפנים") אתה לא באמת יכול לראות את זה, אבל הם אומרים דברים חצופים לפעמים. וגיליתי, מהר מאוד, שמאוד קל לרצות אותם. הם נהגו לצעוק 'עשה משהו, עשה משהו!' וחשבתי מה אפשר לעשות בתמונה? ואז גיליתי שדי בלהרים את היד וכולם מרוצים וחושבים שיש להם את ה-תמונה. זה עבד במשך שנתיים, נכון לעכשיו. טום: כן, עכשיו אנחנו פשוט מרימים את הזרוע, התמונה מצולמת ואנחנו יכולים ללכת.

dorkiflitz

New member
-המשך-

שאלה עשירית: גיאורג, כמה פעמים אתה מתעמל? ביל (מקריא את השאלה): "גיאורג, כמה פעמים אתה מתעמל?" ביל: אני פשוט מת על השאלה הזאת. טום: גם אני. ביל: כמו שאתם רואים, הוא לא מתעמל כלל. (צוחקים) גיאורג: לא על בסיס קבוע. הייתי רוצה, אבל אין לי זמן לזה. טום: דבר אחד שהוא לא מעמל מספיק זה את הפין שלו, את זה אפשר להגיד על בטוח. צחוק!!!
שאלה 11- מי באמת מקבל את כל הבנות? ביל: (קורא את השאלה) "מי באמת מקבל את כל הבנות?" גאורג: "טוב, זה קל. הבחור בתמונה שמאחורה " (על הכרטיס יש תמונה של גאורג) ביל: "אני לא אגיד שזה טום שמקבל את כל הבנות, אבל זה בטוח לא גאורג." (צחוק)
שאלה 12- ביל, אנחנו יודעים שאתה צובע את אצבעות הידיים שלך לבד, אבל מה אם אצבעות הרגליים? [השאלה הזאת נשאלה יום קודם ע"י קאטי ספאין בתוכנית הרדיו שלה- הקשיבו לתוכנית שלה כדי לגלות איך הוא הגיב לה!] ביל: מוזר, שאלו אותי את אותו הדבר אתמול, אבל לפני כן אף אחד לא שאל אותי את זה. טוב, לא. זה משהו שגברים שלובשים סנדלים עושים, ואת זה אני בהחלט לא אעשה. אז לא, אני לא."
שאלה 13- ביל, כשאתה על הבמה שר באנגלית, אתה מוצא את עצמך לפעמים עובר לגרמנית בטעות? ביל (קורא את השאלה): "כשאתה שר באנגלית, קורה שאתה עובר לגמנית בטעות?" ביל: לא, קודם כל זה מאוד קל בשבילי לשנן דברים בע"פ ותמיד, כשאני שר שיר פעם אחת, אני זוכר אותו די טוב. ז"א אני רק קורא את המילים ואני כבר יכול לשיר אותו. למרות שאני חייב להודות שזה היה קשה יותר עם השירים באנגלית, בגלל שיש לך שתי גרסאות של השיר בראש. ועשינו את כל הסט באנגלית רק פעם אחת. אז, לא עשינו את זה כל כך הרבה פעמים בעבר ולכן זה עוד לא קרה. אבל אני יכול לדמיין בעתיד, אם תהיה לנו הופעה בבגרמניה ויום אחרי הופעה באנגליה, זה יכול לקרות בטעות כי אני לא אזכור את המילים באנגלית. זה יכול לקרות."
שאלה 14: טום, אם תהיה לך הזדמנות שבה לא תנגן שירים של ט"ה, מה כן תנגן? טום (קורא את השאלה): "טום, אם לא מנגן שירים של ט"ה, מה אתה אוהב לנגן בגיטרה חוץ מהם?" טום: "טוב, אם אני רק מנגן לעצמי... למען האמת, אנחנו לא עושים כלכך הרבה חזרות. אבל אם יש לי את הזמן סתם לנגן לעצמי, אני סתם מנגן רנדומאלי. אני פשוט ממציא דברים שעולים לי בראש. ככה מגיעים רעיונות לשירים חדשים. אני לא מנגן שירים של אמנים אחרים, רק של עצמי."
שאלה 15- מה גרם לכם לחייך היום? ביל (קורא את השאלה): "מה גרם לכם לחייך היום?" ביל: "היום? גאורג! תמיד גאורג" (XDDDDD איזה זבלללים דייי..) גאורג: "לא רק דבר אחד" טום: "גאורג. זה תמיד גאורג. זה בעיקר אני, עושה בדיחות ויורד על גאורג. אבל אפשר להגיד שגאורג מאוד מגושם. הוא תמיד נתקל בקירות אם הוא לא נזהר וזה פשוט גורם לך לצחוק. (XD אחד גדול!!!)
שאלה 16-מי החבר הכי וַכְּחָנִי בלהקה? ביל (קורא את השאלה): "מי זה שיש איתו הכי הרבה ויכוחים?" ביל: "אני חייב להגיד- טום ואני." גאורג: "אבל אתה יותר." ביל: "כן, אני באמת מתוכח הרבה אבל בכלליות, אנחנו כולנו מתוכחים הרבה, אבל אם אתם רוצים מקום ראשון- זה יהיה אני" גאורג והאחרים: "תקח את הספר פה!" (מצביעים על קלף עם תמונה של ספר עליו)
שאלה 17- מה הספר האחרון שקראתם? גאורג (קורא את השאלה): מה הספר האחרון שקראתם?" גאורג: "פליבוי, על בטוח. כן, כן אני בהחלט יכול להגיד על עצמי שזה התנ"ך." ביל: "הספר האחרון שקראתי, והוא גם הספר היחיד, הוא הסיוגרפיה של נאנה. היא נקראת 'Willst Du mit mir gehen?' ("התִרצַה לבוא איתי?"). זה הספר היחיד שקראתי מרצוני החופשי, חוץ מספרים שקראתי במסגרת בית הספר. אנחנו לא באמת בקטע של ספרים."
שאלה 18- נראה שכולכם (ובעיקר טום) יורדים על גאורג כל הזמן- מה הוא עשה?? וגאורג- מתי תשיג עמוד שידרה?? [ה.פ: הוהו, טאקט!~ D;] טום (קורא את השאלה): "למה אתם תמיד יורדים על גאורג?" טום: "למה אנחנו יורדים על גאורג? זו פשוט תוצאה מתבקשת, כי הוא כזה מגושם." גאורג: "בגלל שעמום." טום: "והוא עושה המון דברים מטומטמים. (פונה אל גאורג) מתי אתה הולך להחזיר?" גאורג: "תמיד כשאין אף אחד אחר בסביבה, כי אם יש מישהו אחר אתה תמיד מתחיל לבכות."

../images/Emo191.gif "אתה תמיד מתחיל לבכות" XDDD

חח אני מדמיינת את ביל יושב על הריצפה כמו ילד קטן וצורח XD

dorkiflitz

New member
-המשך-

שאלה 19- גוסטב, כולנו התרשמנו מכישרון הצילום שלך. איך ההרגשה שהתמונות שלך מתפרסמות בבראבו? ביל: "אוקי, אני בחרתי את השאלה הזאת בספונטניות. (קורא את השאלה) 'גוסטב, כולנו התרשמנו מכישרון הצילום שלך. איך זה היה בשבילך כשהן התפרסמו בבראבו?" טום: "כן, אני התרשמתי." ביל: "אלה או ההן?" גוסטב: "לא יודע." -דיון בין המתרגמת והבנים- מתרגמת: נתת להם את המגזין (בראבו)?" גוסטב: "לא יודע." טום: "אה, אני חושב שהם מדברים על הפרטיות. אלה שפרסמנו ברשת. אלה ששלחנו מפריס." מתרגמת: "הן היו בבראבו?" טום: "לאאאא. אה, כן, כמה היו." ביל: "מניו יורק." (מבולבלים) טום: "אני חושב שהם מדברים על התמונות שגוסטב צילם בפרטיות." גוסטב: אה, אוקיי. איך זה היה? אוקי, לצלם תמונות רגילות זה די פשוט. אבל תמונות יפות זה כבר דבר אחר." טום: "טוב, זה בעיקרון אני, שמצלם את התמונות הטובות." גאורג: "וכולן במקרה."
שאלה 20- מה התמונה הכי מוזרה שהתבקשתם להצתלם בסט-צילומים? טום (קורא את השאלה בקול): "מה הייתה הבקשה הכי מוזרה שקיבלתם מצלם?" ביל: "הוו, אני בטוח שאני יכול להיזכר באחת, רק דקה..." טום: "האם אנחנו רוצים..." ביל: "לאאא, אנחנו לא רוצים להזכיר שמות פה." טום: "לא, אנחנו לא עושים את זה, אבל אני מנסה להיזכר. (שואל את הבנים) מה היה משהו ממש מצחיק שמישהו ביקש מאיתנו? -הפסקה ארו~~כה- גאורג: "הממ?" ביל: "אני בטוח שביקשו מאיתנו דברים מוזרים, אבל אני לא יכול להיזכר איזה גרמו לי לצחוק." -לחישות- ביל: "אה כן, אנחנו יכולים לספר את הסיפור הזה. מישהו ביקש מאיתנו לקחת חשבוניות ואז..." טום: "... ואז להוריד את הבגדים שלנו ולשים את הקבלות מול הזין שלנו!" מתרגמת: "לאאא?!" טום: "כן, ברור!" -צחוק רועם- ביל: "הבעיה הייתה, שלא היה לנו חשבון בנק, אז זה למה לא עשינו את זה." טום: "והיינו צריכים לפחות 50000 קבלות כדי להסתיר את שלי." (ביל צוחק בהיסטריה)
שאלה 21- אני בקשר עם הרבה מעריצים שחייהם השתנו לטובה בהשפעת המוזיקה שלכם- הם מרגישים כאילו הצלתם אותם, ביותר ממובן אחד. זה קשה לחיות עם אחריות שכזו? ביל: "ומה זה? (קורא את השאלה הבאה) "אני מכירה הרבה אנשים שהושפעו מהמוזיקה שלכם, והם מרגישים שהצלתם אותם איכשהו. זה קשה לחיות עם אחריות שכזו?" ביל: "טוב, אני חושב שאין אף אחד עם חיים מושלמים ושזו שמועה מגוחכת שיש מישהו שכן יש לו חיים כאלה. זה פשוט לא קיים. אבל אנחנו מאוד שמחים, שאנחנו יכולים להשפיע על אנשים עם המוזיקה שלנו ושאנחנו יכולים לגרום להם אושר ולגרום להם להרגיש יותר טוב לגבי עצמם. זו עמדה נחמדה להיות בה, ואנחנו לא לוחצים על עצמנו יותר מדי, אנחנו פשוט נהנים מהעובדה. זה למה אנחנו נהנים לעשות מוזיקה, בגלל שזה אמור לבטא את הרגשות שלך וכדי לגעת בלבבות של אנשים. ואם אתה שומע שאתה מצליח לעשות את זה, זה פשוט מעודד אותך להמשיך לעשות את זה." טום: "אנחנו חייבים לענות על כל השאלות?" מתרגמת: "פשוט תמשיכו. אנחנו צריכים ללכת רק בסביבות שלוש..."
שאלה 22- מה גורם לכם לבכות? טום (קורא את השאלה): "מה גורם לכם לבכות?" טום: "טוב, אני בוכה כשהחבר הכי וביל גורמים לי לצחוק. אנשים מסויימים." ביל: "וכמובן שדברים שנוגעים ללב ושגורמים לך להיות עצוב. אני חושב שזה ככה לכולם. כמובן שהדברים הכי חשובים זה המשפחה והחברים שלי, וחוץ מזה יש לי נקודה רכה לקלבים ואני באמת אוהב כלבים. גאורג: "כולנו." ביל: "לכולנו יש כלבים והם באמת חשובים לכולנו והם חברי משפה שלנו. ואם משהו יקרה להם, אתה יכול להיות מאוד עצוב ולבכות".
שאלה 23- מה ההופעה החיה הטובה ביותר שאי פעם הייתם בה? גוסטב (קורא את השאלה): "מה ההופעה החיה הטובה ביותר שהייתם בה?" גוסטה: "האהובה עליי הייתה של מטאליקה ב-6.6.06 בברלין." ביל: "אי אפשר להגיד באמת 'הכי טובה' אלא 'האחרונה'. בגלל שלכל אמן יש הופעה אחרת בכל פעם. ראיתי לפעמים מ-'הפקות פופ' עד- 'הפקות רוק' ועד 'אף הפקה' (צוחק) זה למה זה קשה לבחור את הטובה ביותר. אבל האחרונה שהיינו בה כולנו ביחד הייתה 'פינק', והיא הייתה ממש טובה." (מתחיל וויכוח- מתי הם ראו אותה)
שאלה 24- אם הייתם שולטים בעולם, מה היה החוק הראשון שלכם ואיפה הייתם ממקמים את הארמון שלכם? טום (מקריא את השאלה): "אם הייתם שולטים בעולם איזה חוק הייתם מחוקקים ראשון ואיפה הייתם בונים את הארמון שלכם?" ביל: "תגיד שוב, תגיד שוב. אני חייב לשמוע את זה שוב." (טום ומתרגמת אומרים שוב ביחד) גאורג: "הארמון יהיה במולדובה." ביל: "אני הייתי בוחר מקום אחר לגמרי, אחרת זה היה יותר מדי גדול רק לעצמך. פשוט לקחת הרבה חול כדי להכין אי אחד גדול ולבנות את הארמון שם." טום: "והחוק הראשון יהיה... שבשטח של 5000 קמ"ר כל אישה רווקה חייבת להיות ערומה." (הוא פשוט חתיכת סוטה מין!!!) גאורג: "כל הנשים, בקיצור."
שאלה 25- מה היא משמעות החיים? [: (הערה: למרות הסמיילי בסוף המשפט, הבנים לקחו את השאלה מאוד ברצינות.) (הערה 2: גוסטב כל הזמן החביא את הקלף הזה מתחת לאחרים במשך כל הראיון.) טום (קורא את השאלה): "מה היא משמעות החיים?" ביל: "משמעות החיים היא..." טום: "... היא האחריות האישית של כולם. אבל בהכללה... פשוט להיות שמחים. ואתה חייב להיות מה שאתה רוצה, כדי להיות שמח." ביל: "כל אחד צריך לגלות אותה לבד. הקטע הוא, אתה יכול להגיד משהו, אבל הוא בכלל לא נשחב בעיניו של מישהו אחר. בגלל שלכולם יש פרספקטיבה שונה על החיים, ואי אפשר לקבוע כלל לזה. אתה חייב למצוא את המשמעות של עצמך ולעקוב אחרייה." טום: "משמעות החיים שלי היא לכייף..." --------- ושוב.. הראיון תורגם בעמל רב ע"י פוקע וקטיה, מצוות תירגום של האתר. tokiohotel-il.com

crazysapir

New member
סיכום הראיון על כל אחד:

ביל-כרגיל מדבר מדבר מדבר....ומדבר.. טום-כרגיל סטיות המין שלו גיאורג-כרגיל יורדים עחי\\ליו גוסטב:"לא יודע"XDD כרגיל חוסך במילים

lid15

New member
וואי אחד הטובים! תודה :]

טום הזה :| שיהיה בריא חח

dirty look

New member
יאווו קודם כל תודה../images/Emo47.gif

עכשיו, יאוו הראיון היה קורעXDDD איזה מגעילים טוב וביל
מביל לא ציפיתי חעחעחעחע טום הזה פשוט סוטה
עד כמה אפשר?!?! והוא גם שוויצר
אבל חמודXD

3has3

New member
../images/Emo69.gif זה היה טוב XDDD

אני אשמע אחר כך
ודור, תודה!

keren eckshtein

New member
בחיים שלי לא צחקתי ככה רציני ../images/Emo6.gif טום פשוט הור

הורג אותי מצחוק DDDDDDDDDD: יואו אין הוא פשוט חולה מין ! חחחחחחח לא נורא הוא עדיין הכי חמוד ומושלם שם
בקיצור דור תודה , ממש תודה ! אחלה רעיון

ElinorLahav

New member
ראיון אחד החזקים !../images/Emo47.gif

אווקי תקשיבו קודם קראתי את הרעיון אח"כ גם שמעתי זה כ"כ קווורע ! בואנה לא חשבתי שטום כ"כ סוטה חח מזה התיאורים האלה
תודה רבבה למי שתירגם ולמי שפירסם :) עבר לי היום בעוד 35 דק' חחח
ותמונה לסיכום (סתם כי משעמם לי והורדתי עוד תמונות יפות
) ביי ביי

Rukia nik

New member
../images/Emo6.gif

איזה קרועים! בחיים שלי לא צחקתי כ"כ הרבה מראיון! תודה רבה לך!

למעלה