תודה דורקראתי הכל ואני כבר אשמע
X X Slider New member 25/8/07 #17 תודה דור../images/Emo140.gifקראתי הכל ואני כבר אשמע ../images/Emo8.gif
R Rukia nik New member 25/8/07 #18 מוסיפה~../images/Emo6.gif לפני או אחרי הראיון הבנים ישבו עם המראיינת וניסו ללמד אותה גרמנית, זה ממש מצחיק וקצר! וקרדיט לבלוג של קלרה, יש אצלה בבלוג גם תמונות מהסרטון! הסרטון!
מוסיפה~../images/Emo6.gif לפני או אחרי הראיון הבנים ישבו עם המראיינת וניסו ללמד אותה גרמנית, זה ממש מצחיק וקצר! וקרדיט לבלוג של קלרה, יש אצלה בבלוג גם תמונות מהסרטון! הסרטון!
R Rock n Roll Doll New member 26/8/07 #26 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אהבתי../images/Emo174.gif
S Simple Dani New member 26/8/07 #28 ../images/Emo181.gifאחלה ראיון! הם קורעים אותי מצחוק! כפרעליהם 3>
0 0rin New member 26/8/07 #29 ../images/Emo210.gifחחחחחח טוםם הרגג אוותתתייי ../images/Emo6.gif בעיקר הקטע : ".....טום: "והיינו צריכים לפחות 50000 קבלות כדי להסתיר את שלי."
../images/Emo210.gifחחחחחח טוםם הרגג אוותתתייי ../images/Emo6.gif בעיקר הקטע : ".....טום: "והיינו צריכים לפחות 50000 קבלות כדי להסתיר את שלי."
N Never Had a Nick New member 26/8/07 #30 ../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif וואו מזמן לא קראתי כזה ראיון טוב איתם... כולם חייבים לקרוא אותו
../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif וואו מזמן לא קראתי כזה ראיון טוב איתם... כולם חייבים לקרוא אותו
R rikikiki New member 27/8/07 #31 XD >> דפוקים!! וואו!! עד שהפורום עלה לי.. כבר הייתי בטוחה שאני אסע לחברים בלי לקרוא את זה.... הו מאן.. הם רק נעשים יותר ויותר קורעים עם הזמן...
XD >> דפוקים!! וואו!! עד שהפורום עלה לי.. כבר הייתי בטוחה שאני אסע לחברים בלי לקרוא את זה.... הו מאן.. הם רק נעשים יותר ויותר קורעים עם הזמן...
Y yaelka1 New member 27/8/07 #32 בקשה בקשה את יכולה לשלוח לי במסר לינק של הסירטון של הראיון?? כי אני לא מצליחה לפתוח את זה בקישור ששלחת ואני מתהההה לראות את זה! ממש תודה ולילה טוב3>
בקשה בקשה את יכולה לשלוח לי במסר לינק של הסירטון של הראיון?? כי אני לא מצליחה לפתוח את זה בקישור ששלחת ואני מתהההה לראות את זה! ממש תודה ולילה טוב3>
T tissue New member 27/8/07 #33 XDDDDDDDDDDDDD תודה רבה בחיים שלי לא צחקתי ככה XD בעיקר בשאלה הראשונה DDDDD:
R Rukia nik New member 28/8/07 #34 למי שעוד לא קרא/שמע את הראיון... לקחתי את התרגום עם תיקונים קלים שלי, וכמובן שמתי קרדיט לאתר שתרגם אותו, והפכתי אותו לסרטון: זאת אומרת שאתם יכולים גם לקרוא את הראיון וגם לשמוע אותו למי שמתעצל בנפרד, וסתם כי זה כיף! חלק 1 של הראיון חלק 2 של הראיון חלק 3 של הראיון והחלק האחרון של הראיון http://youtube.com/watch?v=b_cU4tjFur0 מקווה שתהנו!
למי שעוד לא קרא/שמע את הראיון... לקחתי את התרגום עם תיקונים קלים שלי, וכמובן שמתי קרדיט לאתר שתרגם אותו, והפכתי אותו לסרטון: זאת אומרת שאתם יכולים גם לקרוא את הראיון וגם לשמוע אותו למי שמתעצל בנפרד, וסתם כי זה כיף! חלק 1 של הראיון חלק 2 של הראיון חלק 3 של הראיון והחלק האחרון של הראיון http://youtube.com/watch?v=b_cU4tjFur0 מקווה שתהנו!