קבלו דירוג של אורי צבי משנת 1993

קבלו דירוג של אורי צבי משנת 1993

שתכירו קצת את מנהל הפורום שלכם.... שימו לב LIGHTHEAVYWEIGHT שנת 1993 WORLD RATINGS :- מקום 1 - ROB KAMAN מקום שני - ERNESTO HOOST מקום שלישי - PARIS VASSILIKOS מקום רביעי - ORI ZVI שלנו..... ומי מקום ראשון LIGHTWELTERWEIGHT ...... אלוף ארופה אורן רצון... קובץ מצ"ב... יניב

Ori DavidSon

New member
וואי! איזה תותח!!!!!!

מקום רביעי בעולם???? מכובדדדדדדד!!!!! רוב קאמן וארנסטו הוסט תותחים! הם היו ב-K1 לא? איזה הישג מדהים!!!כל הכבוד

lironmarko

New member
אורן רצון זה תותח

משולבת או לא המתחרים של אלימלך היו הכי חזקים בזמנם !!!

ראיתי קרבות שלו אצל אורי צבי...

הוא היה חזזקקק... היה איזה קרב שהוא עשה נגד אלוף הונגריה, אלוף הונגריה עשה נוק דאון על אורן רצון, אבל בסיבוב השלישי אורן הוריד אותו נוק אאוט.... זה היה קרב יפה לראות, ומי היה בפינה של אורן רצון:- אורי צבי ואלי אלימלך.... יניב

צ'א נוריס אימן את נבחרת ישראל?

לא ידעתי... פשוט מאז ועד היום יש שיתוף פעולה נהדר בין CMA לאורי צבי. את ההזמנה הזאת לתחרות בהונגריה שאורן רצון התחרה, קיבל אורי צבי וביחד עם אלי אלימלך הם נסעו משלחת של כמה מתחרים לתחרות. אורי צבי הוא מסוג האנשים שלעבוד איתם זה דבר נהדר: אמינות, נאמנות אחד לשני, מקצועיות זה מבחינתו מעלה ראשונה. והעמידה האיתנה שלו בתכונות הללו שלא השתנו עם השנים זה מה שעושה את ההבדל בינו לאנשים אחרים בענף היום. יניב

צ'אק נוריס אף פעם לא אימן,

את נבחרת ישראל בשום תקופה ובאף שנה.אני הייתי מנהל הנבחרת,וכל ספורטאי התאמן אצל מאמנו האישי. שלך בפורום, אורי צבי,

BROWN BOMBER

New member
טעות שלי...

אני שמעתי שהיתה יוזמה כזו ולא ידעתי עם זה יצא לפועל בסוף או לא...

הלוואי ותכנית כזו,

היתה יוצאת אל הפועל,אבל האמת היא כי מר נוריס,הפסיק לאמן קבוצות כבר בשנות השמונים המאוחרות. שלך בפורום, אורי צבי,

BROWN BOMBER

New member
אמרת פעם שהיית בנבחרת שלו...

שם החריכו אותך ללמוד איגרוף... תוכל להרחיב טיפה בעיניין???

נכון הייתי בנבחרת שלו בארה"ב,

וידענו כי בכדי להשתפר,רצוי להתאמן גם באגרוף,גם אם לא אוהבים זאת במיוחד. וכך עשינו!! שלך בפורום, אורי צבי,

BROWN BOMBER

New member
אתה לא אוהב איגרוף?

למה? זה האנף הכי מדהים שקיים בספורט התחרותי.... גם שמשלב בתוכו את כל האנפים האחרים כמו אטלטיקה קלה, שחייה וכו'...

אני אוהב איגרוף,

אך קיק-בוקס הוא האהבה הספורטיבית של חיי. שלך בפורום, אורי צבי,

BROWN BOMBER

New member
../images/Emo45.gif כל אחד והאהבה שלו...

גם אני אוהב מאוד את הקיקבוקס והאיגרוף התאילנדי אבל עדיין מבחינתי אין על האיגרוף. יש בו משהו שלא פוגשים באנפים האחרים. למרות הפשטות והצניעות של האיגרוף אתה יכול לפתח אסטרתגיות ולהביא את עצמך לרמת חשיבה וניתוח מהלכים בקרבות שאת זה פשוט לא ניתן לתאר...

Boxline

New member
אורי אתה תותח אמיתי

עצם העובדה שהיית מדורג יחד עם רוב קאמן האגדי וארנסטו הוסט שהוא תותח על בפני עצמו זה כבר הישג.

תודה רבה אביעד,

זה אכן היה לי לכבוד להיות בין האלופים הבינ"ל הללו,וכעת אני בשאיפה כי הספורטאים שלי ושל מאמנים החברים באיגוד הישראלי לקיק-בוקס,יגיעו לרמות גבוהות יותר. שלך בפורום, אורי צבי,

למעלה