קבלו דירוג של אורי צבי משנת 1993

eladי

New member
כבוד !

ויש לנו אפילו הזכות להתכתב איתו ככה בפורום (המנוהל על ידו)... ללא ספק משמח לדעת.

אלעד,

דבר אחד חשוב תמיד לדעת "כולנו בני אדם" "מעפר באנו ואל עפר נשוב". תפקידנו בעולם,לעזור ולתמוך האחד בשני,הקב"ה עזר לי ונפלה בחלקי הזכות להימנות בין הגדולים בענף הקיק בוקס בעולם,אך לא בכדי שאשויץ בכך,אלא בכדי שאוכל ללמד אחרים ולשמש דוגמא,זה המוטו שלי ואני מקווה שאצליח להעביר אותו גם לאחרים. שלך בפורום, אורי צבי,

במובן מסויים אתה צודק,

אך המשפט הנ"ל נאמר בגלל שקב"ה יצר את האדגם הראשון מעפר. ככתוב בספר "בראשית". שלך בפורום, אורי צבי,

eladי

New member
אח... ../images/Emo13.gif תן לי להנות קצת מהעובדה

שאני מתכתב עם סלבריטי
(סתאאם). הגישה שלך מאד יפה ונוגעת ללב (כן... גם לאנשי זירה קשוחים יש לב, מי היה מאמין ? ). יצא לי לפגוש חוקרים רמי מעלה שכתבו עשרות ספרים ומאמרים, ויש נוסחאות על שמם. וכמעט תמיד מדובר באנשים צנועים וחביבים עם אידיאלים דומים למה שהזכרת. בהצלחה בשליחות

אלעד,

אנשי הזירה הקשוחים,הם אנשים הרגישים ביותר לפחות רובם,מנסיון!! שלך בפורום, אורי צבי,

mikiz123

New member
פישר ואורי!

קודם כל כל הכבוד לאורי צבי על ההישג המכובד הזה. גאווה למדינה! ודבר שני זה האם תוכלו אולי להעלות איזה קרבות או סרטונים של אורי שהוא עשה בזמנו? שהוא היה מתחרה תודה.

תודה רבה לך MIKIZ 13,

לגבי סרטונים ישנים שלי או של ספורטאים אחרים וטובים בענף,רותם דון ואני ננסה להעביר קטעי קרבות מקלטות וידאו ישנות לסרטי דיוי על מנת לשדר אותם במסגרת שידורי "הזירה",כל זה תלוי כמובן אם הסרטונים יהיו באיכות המתאימה לשידור טלויזיוני. שלך בפורום, אורי צבי,

go man1111

New member
איזה כיף....

איזה כיף שרשום "ישראל" ליד שמו של אורי צבי שהרי גם הוא ישראלי לחלוטין. איזה ייצוג מכובד. אני מסתכל על הקטגוריות האחרות ורואה גם "ישראל" אבל אני רואה שמות כמו "יורי" או "שאדי" ליד ואז אני יודע להעריך באמת את ההישג הגדול של אורי. צבר ופטריוט אמיתי. אוהבים אותך!!!

בגלל זה בחרתי לפרסם את זה../images/Emo70.gif

שאנשים יכירו את הרקורד והעשייה מאחורי שמו של מנהל הפורום.... יניב

joker89

New member
רגע רגע

אתה מרמז על זה שאם מישהו לא צבר אז זה פחות יקר לליבך? (יש גם אנשים שנולדו פה ונתנו להם שמות בין לאומיים)

go man1111

New member
אתה יודע למה אני מתכוון

אני לא אומר שההישג של הפלוצובסקי הזה פחות חשוב לי מההישג של אורי. אבל יש ישראלים, ויש ישראלים! וכשגל פרידמן ואריק זאבי לוקחים מדליות באולימפיאדה עבור ישראל, אני שמח פי 2 מהרגע שמיכאל קלגנוב לקח מדליה. אבל אני לא פוסל את יציאתם ייצג את ישראל בכלל. הרי הם גם ישראלים, גם יהודים (?), ועצם העובדה שהם מייצגים את ארץ הקודש-מוכת הטרור זה כבר הישג. אבל שוב אני חוזר ואומר - כיף לי לראות את מה שאורי עשה משהו פה לא מובן?

joker89

New member
ברור שכולם יהודים

כי ככה הם לא היו מקבלים אזרחות... רגע שאלה.. אם היה מקבל מדליה מישהו מישראל היה קוראים לו בוריס והוא הגיע לארץ בגיל 5 האם זה היה נוגע ללבך כמו הישג של זאבי?

go man1111

New member
הממממ... לא

כל עוד הוא מביא כבוד למדינה אז סבבה והפכת את זה לבעיה אישית שלי נגד רוסים. אין לי בעיה נגד רוסים, עזוב הייתי שמח שהוא הביא כבוד למדינה עצם העובדה שהוא הביא מדליה.

RoyceGracie

New member
אפשר לקבל אזרחות גם אם אתה לא

יהודי בהגדרה... הממשלה בוחרת להכיר במושג "יהודי" כמו הזרם האורתודוקסי הדתי, וההגדרה היא: "יהודי הוא כל מי שאימו יהודיה ואינו בן לדת אחרת" אך ניתן לקבל אזרחות אם אבא שלך יהודי ואמא שלך לא יהודיה ויש לך קשר לארץ ישראל וויתרת על אזחות אחרת והגשת בקשה לאזרחות בין הגיל 18 ל 21. יש עוד דרכים לקבל אזרחות, אבל הן שוליות.

לא לא זה מה שאני מרמז...

אמרתי שפירסמתי בגלל שרציתי שאנשים יכירו את הרקורד של מנהל הפורום שלהם... יניב

GO MAN 1111,

תודה רבה לך על המחמאות החמות,דרך אגב,אין שום "שאדי" מישראל,אולי ראית את השם צחי סיאס,שהוא חניך שלי לשעבר במשקל נוצה,אשר גם הוא העפיל גבוה במעלה הדירוג העולמי. יש לנו,הישראלים,לוחמים אמיתיים,הרי אנו באים ממדינה אשר לוחמת ונאבקת על קיומה מזה שנים,ולכן רוח הלחימה שלנו והכבוד למדינה נמצא אצלנו בלב מילדות,אני מאמין כי גם דור העתיד של לוחמים מבטיח לנו אלופים לא מעטים בתחום,כדוגמת:הגר שמואלפלד,מרחב מוהר,רומן גרינברג,חיים גוזלי,ואחרים. ושוב תודה, שלך בפורום, אורי צבי,

MikeTyson

New member
איזה יופי, רק מחמאות.

אמנם אני יודע על ההישג הנהדר הזה, אבל אם כבר מציינים אותו אז אי אפשר להתעלם מכך. שום מחמאה לא משתווה להישג הזה.

למעלה