הספירלה וורודה נהדרת והצמיד המשופר בגווני ירוק ---מיוחד נ ה ד ר
מ מלווינה New member 29/5/05 #27 זה פשוט מקסים - פשוט מקסים אהבתי מאוד מאוד - אפשר לקבל הדרכה איך עושים אותה? היא פשוט קסומה בעיני
T t42 New member 29/5/05 #11 מלינקה....איזה יופי!!!!!!!! אהבתי הכל.....מעניין יהיה לראות כיצד תסיימי את הצמיד (--: אהבתי
ש שריתוש המקורית New member 29/5/05 #14 מלינקה = האחת והיחידה../images/Emo24.gif סוד הקליקה שיש לי עם תכשיטייך = זה המקוריות, את לא חוזרת על עצמך, ותמיד החידוש שבעשיה שלך יגרום לי להגיב. תמיד.
מלינקה = האחת והיחידה../images/Emo24.gif סוד הקליקה שיש לי עם תכשיטייך = זה המקוריות, את לא חוזרת על עצמך, ותמיד החידוש שבעשיה שלך יגרום לי להגיב. תמיד.
ק קולית1 New member 30/5/05 #30 מלינקה הירוקה מיוחדת אני חייבת לראות מקרוב מתי הספקת להכין אותה? קולית
ס סאני המצליחה New member 30/5/05 #31 מלי. אני המומה. הצמיד ממש מיוחד ובהחלט את צריכה להוסיף לו סוגר מיוחד שלא יגרע מיופיו של הצמיד. הצמידים הורודים ממש לטעמי כי אני חולה על ורוד ובכלל אוהבת את העבודות שלך.
מלי. אני המומה. הצמיד ממש מיוחד ובהחלט את צריכה להוסיף לו סוגר מיוחד שלא יגרע מיופיו של הצמיד. הצמידים הורודים ממש לטעמי כי אני חולה על ורוד ובכלל אוהבת את העבודות שלך.
מ מלינקה האחת New member 30/5/05 #32 ../images/Emo51.gifמכל ה-../images/Emo23.gif ו-timatibo..|חיבוק הפעם לא הצלחת יקירתי, אמנם הבהרת לי את העבודות ותודה לך על כך, אבל לא רואים את העבודות בבירור
../images/Emo51.gifמכל ה-../images/Emo23.gif ו-timatibo..|חיבוק הפעם לא הצלחת יקירתי, אמנם הבהרת לי את העבודות ותודה לך על כך, אבל לא רואים את העבודות בבירור
G Ginger10 New member 30/5/05 #36 ../images/Emo41.gifמלינקה, חייבת להגיב!! את בהחלט מתעלה על עצמך!! הכל מקסים!!