רוב הזמן נח
Well-known member
כנראה אתה בוט אוטיסט.לא תעמולת אויב,
לא תעמולה בכלל,,
אלא אומר אמת,
אמת שהאספסוף המטומטם לא בנוי להכיל,
ולא מסוגל להעלות אף טענה שכנגד.
כנראה אתה בוט אוטיסט.לא תעמולת אויב,
לא תעמולה בכלל,,
אלא אומר אמת,
אמת שהאספסוף המטומטם לא בנוי להכיל,
ולא מסוגל להעלות אף טענה שכנגד.
זה תמיד הייתה האסטרטגיה ולא אמרת כלום,טבח של 30,000 אזרחים (ועוד 10,000 חמאס),
הם תוצאה ישירה של רגש הנקם,
ושל האיסטארטגיה הישראלית (שנאמרה בפה מלא)
שכולם באוזר יפחדו להתחיל איתנו,
זה כל כך מופרך,גבי ה 30 אלף אין דרך להיכנס פנימה ולא להרוג הרבה אלא
סליחה אבל זה שטויות מה שאתה מדבר,אנו היינו צריכים מזמן לעשות מה שאנו עושים ביו"ש,
פשיטות חוזרות ונישנות על יכולות האויב,
וגריעה מתמדת של יכולתיו.
מאז ה 7 באוקטובר הפסקנו להשקיע במיומנות שהתגאנו בה של לחימה כירוגית , ראינו שהיא לא מביאה הרבה תועלת, מצד אחד העולם לא מכיר לנו תודה על זה שאנחנו עושים מילחמה כירוגית , ומצד שני האויב מנצל זאת להתיש אותנו עוד בירי רקטות הפגנות על הגדר והתעצמות צבאית שהביא לטבח באוקטובר. ולכן פוגעים בכל איום על חיילינו גם אם יש חשש לפגיעה ב"בלתי מעורבים" עזתיים - חיי חיילינו חשובים יותר.ישראל התגאתה תמיד ביכולת לחימה כירורגית,
עם כמות ניפגעים אזרחיים מינימלית.
גם, אבל בעיקר כדי לשלול מהאויב את היכולות הצבאיות שלו , ואכן יש השגים בשטח , במקום צבע אדום כל שעה כמו שהיה בתחילת המילחמה אז עכשיו יש צבע אדום פעם בכמה ימים, ובמקום 300-400 טילים ביום ואפילו 3000 טילים במשך 3 שעות ( בבוקר 7 באוקטובר) ירדנו ל 10 טילים בשבוע מעזה.טבח של 30,000 אזרחים (ועוד 10,000 חמאס),
הם תוצאה ישירה של רגש הנקם,
נכון. אחרי השואה ליום אחד שחטפנו ב 7 באוקטובר שכולם מסביב יתחילו לפחד, אנחנו משוגעים.ושל האיסטארטגיה הישראלית (שנאמרה בפה מלא)
שכולם באוזר יפחדו להתחיל איתנו,
וביירות צריכה ללמוד ממה שקורה בעזה.
גם נכון, ביבי יודע שאם הוא ימשיך במדיניות התבוסתנות שהיו בסבבים הקודמים של "הקש בגג" וירי לעבר דיונות חול , הוא לא יבחר יותר והרי ביבי כמו כל פוליטיקאי רוצה להבחר שוב .אכן טבח האזרחים הוא הכרח קיומי,
קיומם של ביבי ושריו.
כניראה שמעולם לא שמעת על יו"שראינו שהיא לא מביאה הרבה תועלת
אין תודה על דברים ברורים מאליהם (בשים לב ליכולות),העולם לא מכיר לנו תודה על זה שאנחנו עושים מילחמה כירוגית ,
ראה את יו"ש.האויב מנצל זאת להתיש אותנו עוד בירי רקטות הפגנות על הגדר והתעצמות צבאית
לא "אנחנו", אולי אתם.אנחנו משוגעים
לכל אלה שלקחו חלק ב"שבת השחורה" - כולם,ביבי כמו כל פוליטיקאי רוצה להבחר שוב .
אחרי שנכבוש את כל עזה ונחסל את החמאס ( לפחות את יכולתיו הצבאיות ), כנראה נעבור ללחימה במתכונת כמו ביו"ש , של פשיטות מידי פעם כדי לרסן צמיחת טרור.ראה את יו"ש.
נכון , אבל רק אחרי המילחמה, וכולם יצטרכו להסיק מסקנות כולל ביבי.לכל אלה שלקחו חלק ב"שבת השחורה" - כולם,
צריגים לפנות מקומם, עד אחרי מסקנות וועדת החקירה.
ביבי לא ממש עובר לקיצוניות הפוכה , כי קודם כל החלטותיו הם בעצה אחת עם רוב השרים ועם המערכת הבטחונית , ובנוסף הוא ממשיך קצת במדיניות התבוסתנית בזה שהוא מכניס מאות משאיות לעזה כשיש התנגדות רבה לזה בקרב העם.אדם שעשה טעות נוראית,
אפילו לא יחשוב על עתידו האישי,
עובר מקיצוניות אחת, לקיצוניות הפוכה,
שתיהן טעויות אדירות.
(קל וחומר כאשר הוא חושב על עתידו האישי).
למה אחרי? למה לא לפני?אחרי שנכבוש את כל עזה ונחסל את החמאס ( לפחות את יכולתיו הצבאיות ), כנראה נעבור ללחימה במתכונת כמו ביו"ש
למה אחרי? למה לא לפני?
אחרי ה"שבת השחורה" הנוחבה חזר לעזה,
והמצב הביטחוני חזר למצב ערב ה"שבת השחורה".
מאותו רגע יכולים היינו לפעול בשכל,
כמו בי"ש, אבל בעוצמה הרבה יותר גדולה (לכפר על שנים של אין אונים),
פשיטות נקודתיות מגובות מודיעין,
עם כמות הרוגים אזרחיים מינימלית
אבל הרגשות הפרימיטביים של הציבור,
והבנת הממשלה שהם חייבים להעתר לרגשות האספסוף,
קבעו את צורת התגובה.
האיסטרטגיה שלי (היא לא שלי),האסטרטגיה הצבאית שלך לא טובה
עובדה,פשיטות נקודתיות לא היו עוצרים את ירי הרקטות על ישראל,
"נתנו לנו לטבוח ב- 20,000 אזרחים בעזה" ???אחרי שנתנו לנו 4 חודשים להלחם,
אחרי שנתנו לנו לטבוח ב- 20,000 אזרחים בעזה.
לקרוא לזה "התעלמות",
זו תעמולה ישראלית סטנדרטית.
שעובדת רק על האספסוף נחות הבינה.
אכן הזוי , אבל לא הייתי משתמש במילה "אוטיסט"."נתנו לנו לטבוח ב- 20,000 אזרחים בעזה" ???
שוויצרי אוטיסט.
במקרה הטוב החשיבה ההזויה שלו היא בגלל שהוא על הספקטרום.אכן הזוי , אבל לא הייתי משתמש במילה "אוטיסט".
אכן הזוי.אכן הזוי , אבל לא הייתי משתמש במילה "אוטיסט".
כמו שזה נראה עכשיו השמאל חושב לפי הרגש והימין חושב רציונלית. תעדכן את הבוט שלך.אכן הזוי.
מה שקרוי "אמת הזויה".
ככל שאדם הוא יותר פרימיטיבי,
הוא פחות מסוגל להקשיב לעובדות,
וחי רק מרגשות חייתייים.
אז למה יש הבדל IQ כזה גדול,כמו שזה נראה עכשיו השמאל חושב לפי הרגש והימין חושב רציונלית. תעדכן את הבוט שלך.
אתה עשית מבחני IQ לשמאלנים וימנים?אז למה יש הבדל IQ כזה גדול,
בין השמאל האינטליגנטי לימין הפרימיטיבי?
היעלה על דעתך שאני כותב משהוא,אתה עשית מבחני IQ לשמאלנים וימנים?
ולפי מה אתה קובע מי ימני ומי שמאלני?
כן. אתה עושה את זה הרבה.היעלה על דעתך שאני כותב משהוא,
שהוא אינו אמת עובדתית?
איך אתה מסוגל לדעת?כן. אתה עושה את זה הרבה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.