|אלף ים| בשבילך
E EliranMaor New member 21/11/05 #23 |אלף ../images/Emo24.gifים| בשבילך../images/Emo99.gif../images/Emo182.gif
B Beautiful SouI New member 21/11/05 #24 ../images/Emo51.gifכפרעלייך../images/Emo99.gif זוכר את מה שעשיתי בהיסטוריה לבת דודה שלי העליתי לתפוז כנס תראה איזה נשמה אני! אני עוזרת לבת דודה שלי שברוב הזמן אני מרביצה לה יש לך אשה כזאת נפלאה
../images/Emo51.gifכפרעלייך../images/Emo99.gif זוכר את מה שעשיתי בהיסטוריה לבת דודה שלי העליתי לתפוז כנס תראה איזה נשמה אני! אני עוזרת לבת דודה שלי שברוב הזמן אני מרביצה לה יש לך אשה כזאת נפלאה
B Beautiful SouI New member 21/11/05 #26 ../images/Emo27.gif בעצם הראשון שהעליתי הוא חלק ב' והשני הוא חלק א'
B Beautiful SouI New member 21/11/05 #28 נתנה לי ספר אמרה לי יש לי יחידה לעשות עליה.. אני קיצרתי אני הכנסתי למיפוי הזה עשיתי שמונים שנה ריבעוים כאלה וקווים מעצבנים !! יש לך אשה כל כך נפלאה כן כן וגם אתה בעל נפלא
נתנה לי ספר אמרה לי יש לי יחידה לעשות עליה.. אני קיצרתי אני הכנסתי למיפוי הזה עשיתי שמונים שנה ריבעוים כאלה וקווים מעצבנים !! יש לך אשה כל כך נפלאה כן כן וגם אתה בעל נפלא
B Beautiful SouI New member 21/11/05 #31 עבדתי על זה מלא זמן! זה מה שמלמדים בכיתה ז'?! אתה קיבלת רק פרק אחד היו לי עוד 10 פרקים! אני הייתי בשוק ועלק אמא שלה דר חמודה שלי תעשי לה היא לא יודעת הלוואי בבגרות בהיסטוריה תיכשל!! הלוואי!!!
עבדתי על זה מלא זמן! זה מה שמלמדים בכיתה ז'?! אתה קיבלת רק פרק אחד היו לי עוד 10 פרקים! אני הייתי בשוק ועלק אמא שלה דר חמודה שלי תעשי לה היא לא יודעת הלוואי בבגרות בהיסטוריה תיכשל!! הלוואי!!!