קבלו שיר שכתבתי לפני כמה ימים

dode127

New member
קבלו שיר שכתבתי לפני כמה ימים

ואני מחפש מישהו שיודע להלחין אשמח שיצור איתי קשר [email protected] ושלחין לי תשיר בתודה דודי ביטון בלילות קרים אני נזכר בעיניך שובי אלי אני לא יכול בלעדיך האם פגעתי ברגשותייך שובי אליי אני מתגעגע לשפתייך מבטיח לך שזאת הפעם האחרונה שאני פוגע בך אהובה רוצה שתהיי לי לאישה כי כשאני נמצא איתך אני תמיד בשמחה בלילות ללא שינה אני מהלך לי בשביל ללא מוצא כי בלעדיך אני מרגיש כמו בתוך בועה שיורקת אותי כל פעם מחדש מתוכה האם את תחזרי אליי שוב אהובה בלילות שחורים אני קם ומתהלך בביתי ונזכר שאת כבר לא נמצאת יותר איתי האם אזכה לראות אותך שוב ישנה לצידי אני לא מצליח לעקור אותך מתוך ליבי בלילות שאני לבד אני נזכר בענייך ושוב מתגעגע ליופי ענייך אני מתגעגע לנשיקותיך

itoosh2

New member
למחוק../images/Emo11.gif

שירים כתובים יש לשרשר לשירשור המיועד לכך...

CrazyDude2

New member
../images/Emo207.gif מה קורה פה?!

מדוע השתנה שם הפורום ל'מוזיקאים מתחילים' ??

orguy

New member
זה שם מטומטם!

אין לי מה לומר יותר מזה....... מה זה "מוזיקאים מתחילים" חמש שנים אני בתחום ואני נחשב מתחיל?!?!?!!? תפתחו גם פורום מוזיקאים מתקדמים, מוזיקאים מוגמרים, מוזיקאים מתים, זה ממש פתטי השם האידיוטי הזה! מקווה שהשם ישתנה עוד היום! אור גיא

orguy

New member
בקרוב ב../images/Emo43.gif

פורום מוזיקאים מפגרים! רק שתבינו עד כמה טיפשי מה שעשיתם, כולנו צעירים אבל זה לא אומר שכולנו מתחילים!?!?!?

inbal287

New member
אתה יודע, יש דרך להביע דעה../images/Emo4.gif.

הכוונה היא למוזיקאים בתחילת דרכם, למוזיקאים שעדיין לא פרצו, שעדיין לא מוכרים בכל מקום. הכוונה היא לא למתחילים בקטע של "לא יודעים שום דבר".

A N I g M A

New member
../images/Emo45.gif, ואור

בפעם הבאה שתתבטא ככה - אתה תיחסם, ואני מצטערת. ממש לא מקובל עלי הדברים שאמרת. זה שם נסיוני, זה משהו שאנחנו עושות בשביל לנסות למשוך עוד גולשים. שים לב שהגיל הממוצע בפורום הוא 14, ואנחנו מנסות להביא גם יוצרים יותר מבוגרים.

A N I g M A

New member
אז זהו, שממש רציתי.

אבל בהנהלה חושבים שזה כללי מידי (ויכול להיות שיש משהו במה שהם אומרים, בגלל זה אנחנו מנסים...)

BolraK

New member
זה לא כללי מידי

פשוט המוח של ההנהלה צר מידי. בואו כולנו נלך לפורום משוב ונבקש שם בשרשור מיוחד שאנחנו רוצים את השם הזה.. ההנהלה הזאת כל כך מרגיזה....

noam273

New member
../images/Emo45.gif

ובכל מקרה, מוזקאים צעירים יותר טוב ממוזיקאים מתחילים.

A N I g M A

New member
אל תדבר ככה על ההנהלה, בבקשה.

אתם יכולים לבקש בפורום משוב, לשם כך נועד הפורום.

orguy

New member
סליחה, בייבי סליחה,

השם אינו נאה בעיניי (וזה עוד אם הייתי רוצה להחמיא), בכל אופן, האנשים נאים בעיניי, וזה בסדר, מי שמכיר את האתר מיוזיק טוק, נחסמתי בגלל שרשמתי בכותרת "שאלה?" אז חסמו אותי, לא מפחד מחסימות, זה הדבר האחרון שמאיים עליי, אני יודע, זה קצת פוגע, אבל אני מאמין שהשם של הפורום צריך להיות כמו שהוא היה, עכשיו אין לפורום שום ייחודיות מלבד האנשים המיוחדים שבו, כן זה חריף אני מבין, אבל לפחות התייעצות עם הפורום הייתן עושות הרי אנחנו גם חלק מהפורום לא כך? מחכה לתשובה, אור גיא

A N I g M A

New member
זאת התבטאות קצת יותר לעניין,

אבל תסלח לי - לא בכל עניין המנהלות חייבות להתייעץ עם הגולשים.

inbal287

New member
תסלח לי,

אבל אני ממש לא רואה צורך לשתף אותך בכל החלטה שלי ושל סיוון. אני וסיוון קוראות כל הערה שלכם, כל דבר שכתבתם בהתפקדות בדברים שאפשר לשפר, אנחנו מנסות להתאים את עצמנו עד כמה שניתן לגולשים. אבל זה לא אומר שאתם זכאים להחליט על כל דבר, יש דברים שכן ויש דברים שלא. התגובה הקודמת שלך פשוט לא הייתה לעניין, היא הייתה מעליבה. אני בטוחה שאתה לא היית שמח אם הייתי כותבת לך תגובה כזאת, אני לא רואה שום סיבה למה אתה מרשה לעצמך להתייחס אליי ואל סיוון ככה.

orguy

New member
מצטער אם פגעתי,

אבל אם להיות אמיתי, אם תחליטי החלטות שהפורום לא מעורב בהם אז תישארי לבד בפורום, זו האמת, אני חלק מהפורום הזה עוד מתחילתו בערך ויש פה אנשים ברמה, אני מסכים עם החלטות שלא ניתנות בידיכן, אלה אם אלו חוקים ממשיים, או הזזות קטנות, אבל לא מסכים עם החלטות קריטיות כמו שינוי שם לדוגמא, זה כמו שתהיי בפורום "בנות שקטות" ויום אחד יחליטו לשנות את השם ל"פקאצות חסרות מנוח", אני יודע זה היה ציני מידיי אבל זה רק כדיי להראות לך עד כמה זה מנשנה, אנחנו לא מתחילים, אני במוזיקה כמעט חמש שנים ומי שיראה "פורום מוזיקאים מתחילים" יחשוב שאתמול כתבתי את השיר הראשון שלי ואני סתם חסר ניסיון, כאן השם משנה, מקווה שתביני אותי, אור גיא

BolraK

New member
אני מבינה אותך

אני מסכימה איתך...אני גם ארשה לך לנהל ביחד איתי את הפורום, אבל קודם תלמד לשרשר.

A N I g M A

New member
זה כל כך לא קשור.

הפורום הזה, קודם כל - עדיין בתחילתו. אין מה לעשות, כל פורום עובר שינוי עד שהוא מגיע למצב האידאלי, הכי טוב שלו.. אני לא יודעת מה חושב מי שבא מבחוץ, אבל אני יכולה להגיד לך שגם אני וענבל נמצאות לא מעט בעסק הזה. אם אתה פה בשביל מה שיחשבו עליך, כדאי שתקרא שוב את המסר מהמנהלות.

orguy

New member
טוב, אני לא אריב,

זה סתם מעיק, לא משנה לי מה יחשבו עליי, אני נהנה פה בפורום, הכל טוב ויפה, אני אשנה את הדברים בדרך שלי! מבטיח לשינוי, לא מתייאש כל כך מהר, אור גיא

למעלה