קבלו שיר שכתבתי לפני כמה ימים

Just Tal

New member
מה זה משנה לך השם של הפורום?...

אתה מרגיש "שווה פחות"? סך הכל שם של פורום בתפוז. ואם יקראו לפורום "יוחנן" ועדיין יהיה לך כייף לכתוב בו על מוזיקה, זה יפריע לך??? אם יש לך ביטחון במוזיקה שלך זה לא אמור להפריע לך... חג שמח ורק אושר! מוזיקאי מתחיל\ברי סחרוף\אביב גפן\צעיר\מתקדם.

BolraK

New member
אם רוצים למשוך אנשים לפורום

צריך שם מתאים.... מוזיקאי וותיק/מקצועי לא יכנס לפורום מוזיקאים מתחילים...(או לפורום יוחנן
)

Just Tal

New member
נכון אבל לדעתי יש יותר...

מוזיקאים מתחילים שמחםשים פורומים מאשר "ותיקים" ובכלל אני נגד מוזיקאי "מתחיל" או "ותיק" מי קובע מי מתחיל ומי ותיק זה הכל יחסי... למרות שהמילה "מתחילים" כן גורמת לאנשים להגיע כי מי שנגיד מתחיל ללמוד לנגן על גיטרה לרוב יחפש מקורות מידע וה"ותיקים" אולי פחות. עזבו אותי באמא שלכם :) הכי חשוב שנהיה מאושרים!!! נמשיך לשיר!!! (בעיקר במקלחת או בנהיגה!) טל.

אולי "מוזיקאים לפני פריצה?"

או "מוזיקאים בתחילת דרכם?" או פשוט "מוזיקאים"? האמת, מוזיקאים זה כללי מידיי. היום כל אחד שמלחין חצי שיר כבר חושב עצמו מוזיקאי. (בהגזמה, כמובן). אולי "יוצרים ומלחינים"? או אולי "אנשי המוזיקה"? (כי תכל'ס אנחנו עושים את המוזיקה) אם אתם רוצים לשנות את השם- תציעו רעיונות.

BolraK

New member
אני לא מבין למה "מוזיקאים" זה כללי

מידי... מי שמחשיב את עצמו למוזיקאי שיבוא לפורום ויראה אם נחמד לו כאן ואם כן אז שישאר. ההפורום לא יכול להפסיד כלום מזה שאנשים לא מוזיקלים יבואו לקרוא בו, ההפסד יהיה אם מוזיקאי מוכשר שיש לו הרבה מה להציג לא יכנס לפורום בגלל שהוא לא מחשיב את עצמו למוזיקאי מתחיל.

orguy

New member
בדיוק.....

כל מילה נוספת מיותרת. הוא צודק, סתימות אפשר לפתוח, אטימות זה כבר משהו מורכב! תפנימו!

למעלה