מה בנוגע לתשובות ?
הבעיה הנצחית.... 1.הספר אמר לי למרוח קרם לחות על קצוות השיער כדי לטפל בקצוות מפוצלים . נשמע לי קצת לא קשור בעליל. מה דעתכן ? 2.אני אתאר את שיערי - הסוג שלו הוא תלתלים מנופחים מאוד וחסרי צורה ועל כן הפיתרון לעניין הזה הוא פתיחת תלתלים. מאחר ומדובר בתהליך כימי מזיק אני עושה פתיחה פעם בחצי שנה. העניין הוא בשורשים - בחלקים הפחות נגישים של השיער השורשים הם במצב מצוין , אבל באזור השביל השורשים מתולתלים ומנופחים בצורה מגעילה. יכול להיות שזה בגלל שמתעסקים הרבה יותר עם אזור השביל ולכן הוא נהיה ככה ? יש המלצות מה לעשות כדי לשפר את המצב (חוץ מפן כמובן ארגג..) ? 3.ועוד דבר - למרות הסעיפים שלמעלה , אחרי הפתיחה הוא הופך גלי בחלק התחתון ואני ממש אוהבת הבעיה היא שאני מחויבת ללכת עם שיער אסוף וזה הורס לי את כל הצורה של השיער , שלא לדבר על זה שבכלל לא מתאים לי אסוף והשיער שלי נקרע מהגומיה . אני מנסה לגוון - פעם קוקו נמוך , פעם קצת גבוה , פעם גולגול (איכס) , פעם צמה , אבל השיער שלי פשוט לא נראה טוב אסוף... למישהו יש רעיונות לאיזו תסרוקת בצ'יק לאנשים כמוני שלא נועדו ללכת אסוף ? משהו שלא יקרע לי את השערות.