קבלו

Shame in you

New member
קבלו

פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור? איפה נולד? (בית חולים) ובאיזו עיר? כמה פעמים עברת דירה? אוהב את המקום שאתה גר בו? יש לך חברים עוד מהגן? מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? והכי טובה? שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? היית מאוהב? חווית אהבה נכזבת? בתול? אוהב את עצמך? מה היית משנה בך? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית? כמה טלוויזיות? ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? גובה: משקל: לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: באיזה ארצות ביקרת? מה התיכנונים שלך לפסח? מה תעשה מחר? מאוהב? דלוק על מישהו? אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה או זה: מחשב או טלוויזיה? רוק או פופ? רוק או מטאל? ללכת או לנסוע? לישון או לקום? לכתוב או להקליד? חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון? להיות נבוך או להיות קול? לבכות או לצחוק? גיטרה או תופים? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אייסיקיו או מסנג'ר?

Shame in you

New member
קיבלתי

פריט הלבוש האהוב עליך? נוח התקופה הכי אהובה עליך בחיים? החורף של השנה הזאת לאן היית רוצה לחזור? לחורף של השנה הזאת איפה נולד? (בית חולים) סורוקה ובאיזו עיר? ב"ש, מן הסתם כמה פעמים עברת דירה? 2 אוהב את המקום שאתה גר בו? כן יש לך חברים עוד מהגן? לא מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? נטישה, קנאה, געגוע והכי טובה? שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? כולם חוץ ממני היית מאוהב? לא סגורה. נדמה לי שכן. חווית אהבה נכזבת? רק פעם אחת? בתול? לגמרי אוהב את עצמך? כן, אבל נמאס לי ממני מה היית משנה בך? את היותר מדי חשיבה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? ובעברית? כמה מחשבים יש לך בבית? 1 כמה טלוויזיות? 3 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: אני יודעת...לא היה דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? 10 גובה: לא יודעת משקל: עוד מעט יש לי צו גיוס, אני אעדכן לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? בגיל צעיר מדי לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: חשיפה עצמית שהובילה להשפלה באיזה ארצות ביקרת? 3 אבל בקושי זוכרת מה התיכנונים שלך לפסח? מה תעשה מחר? אקרא, מקווה מאוהב? תעזבו אותי מהחרא הזה דלוק על מישהו? כנ"ל אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא הייתי נותנת לכלום להמשיך אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מנתקת אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? שאלה קשה זה או זה: מחשב או טלוויזיה? שניהם רוק או פופ? תלוי רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לקום לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? תלוי להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? שניהם יפים גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? לא יודעת אייסיקיו או מסנג'ר? לא זה ולא זה

אביבוש4

New member
../images/Emo163.gifעונהה

פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור? איפה נולד? (בית חולים) ובאיזו עיר? כמה פעמים עברת דירה? אוהב את המקום שאתה גר בו? יש לך חברים עוד מהגן? מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? והכי טובה? שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? היית מאוהב? חווית אהבה נכזבת? בתול? אוהב את עצמך? מה היית משנה בך? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית? כמה טלוויזיות? ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? גובה: משקל:47 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה
בחופש בין ז' לח' לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים:במסיבת סיום של כיתה ו' באיזה ארצות ביקרת
איטליה,מצרים,יוון,צרפת,אוקראינה,רוסיה, מה התיכנונים שלך לפסח
חח יש עוד זמן אנשיםם מה תעשה מחר
יסעע לבית של אמא
מאוהב
דלוק על מישהו
לא ממש.. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני
רק אם הוא היה מבצפר אחר כאילו בבצפר שלי בחיים לא..וגם בשכנים לא..רק בצפר מרוחק. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה
חח זורקת אותו
וצורחת עליו מלאא.. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר
אם היא הייתה משתנה לרעה ולא הייתי יכולה לעזור לה בשיחות אז הייתי מנתקת קשר.. זה או זה: מחשב או טלוויזיה
מחשב רוק או פופ
פופ רוק או מטאל
רוק ללכת או לנסוע
לנסועע.. לישון או לקום
לקוםם לכתוב או להקליד
להקליד חיבוק או נשיקה
טלוי למי
התכתבות או שיחת טלפון
שיחת טלפוןןןן
להיות נבוך או להיות קול
קוליסטי
לבכות או לצחוק
לצחוק באררור גיטרה או תופים
גיטרהה
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך
גדולים ממניי.. אייסיקיו או מסנג'ר?אייססי

אביבוש4

New member
../images/Emo163.gifוההתחלהה...../images/Emo3.gif

פריט הלבוש האהוב עליך
אממ מכנסיים? התקופה הכי אהובה עליך בחיים
החופש הגדול האחרוןן.. לאן היית רוצה לחזור
לקורס קיץ.. איפה נולד? (בית חולים)רבקה זיו ובאיזו עיר
צפתת.. כמה פעמים עברת דירה
3 אוהב את המקום שאתה גר בו
כהה סבבהה.. יש לך חברים עוד מהגן
אממ כןן יש.. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו
אממ..דודה שלי נפטרה, וחרם ביסודי והכי טובה
החופשש האחרון אין ספק.. שמח על זה|?הא-אה היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי
אממ..לא סגורה על זה. היית מאוהב
לא חושבת. חווית אהבה נכזבת
חח בערך.. בתול
כה... אוהב את עצמך
לפעמים.. מה היית משנה בך
אז השער ומורטת שערות מכל הגוף..חח מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה
חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו
אה??? כמה מחשבים יש לך בבית?1 כמה טלוויזיות?2 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:הרווחתי 80 ש"ח
דבר לא נחמד שקרה לך היום:חשבתי עליהן.. מתי התעוררת היום
בגלל העבודה ב6 בבוקר אבל אז חזרתי לישון וב14.30 גובה:לא דעתת משקל:47

hilonet14

New member
קיבלתי ומוסרת חזרה..../images/Emo179.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? גופיה יפה התקופה הכי אהובה עליך בחיים? מתי שיש אהבה הדדית לאן היית רוצה לחזור? לחו"ל איפה נולד? (בית חולים) נראה לי הדסה {אם אני לא טועה} ובאיזו עיר? ירושלים כמה פעמים עברת דירה? לא זכור לי כמה אוהב את המקום שאתה גר בו? נחמד.. אבל לא בית החלומות שלי יש לך חברים עוד מהגן? כן... =] מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? הרבה דברים, אני שורדת.. והכי טובה? הרבה דברים, ושירבו! שמח על זה? ברור =]]] היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? אני :) היית מאוהב? לאאאאא!!!!! נראה לכם בטח! חווית אהבה נכזבת? כן =[[[ בתול? אני רק בת 14, ומה זה עניינכם!? אוהב את עצמך? כן מה היית משנה בך? לא יודעת, לא הרבה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? גם וגם יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? אעה!? כמה מחשבים יש לך בבית? 1 יחיד ומיוחד! {שקורס כל 5 דקות} כמה טלוויזיות? 2 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: אני חולה היום, וידיד התקשר להגיד לי שאני ירגיש טוב דבר לא נחמד שקרה לך היום: אני חולה =[[[[[ מתי התעוררת היום? 12 גובה: נממ מטר 55 {ככה אבא של אמר לי אולי.. לא בטוח... לא נראה לי.....} משקל: 45 =]] לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? בתחילת כיתה ו'..... צעיר.... לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: ראיתי את הסרט אפקט הפרפר 2 עם אמא שלי... {להזכירכם יש בסרט המוןןן קטעים של סקס.. לא נעים} באיזה ארצות ביקרת? צרפת הולנד ובלגיה מה התיכנונים שלך לפסח? אוהווו עד פסח נחייה ונראה מה תעשה מחר? נממ לא יודעת יש רעיונות? מאוהב? כן :) דלוק על מישהו? זה שילוב של אהבה הידלקות אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי בכמה זמן... אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? לא יודעת אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנסה לשנות חזרה זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? פופ {רובי וויליאמס} רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק ונשיקה.. זה מסתדר אחד עם השני התכתבות או שיחת טלפון? פנים אל פנים להיות נבוך או להיות קול? להיות אני לבכות או לצחוק? לבכות מרוב צחוק XD גיטרה או תופים? גיטרה, רומנטי... אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? לא קטנים ולא גדולים, כמוני... אייסיקיו או מסנג'ר? שניהם

אני../images/Emo12.gif

פריט הלבוש האהוב עליך?אממ..חולצה אחת שיש לי וג'ינס מסוים.. התקופה הכי אהובה עליך בחיים?כיתה ו'
לאן היית רוצה לחזור?לכיתה ו'
איפה נולד? (בית חולים)
ובאיזו עיר?
כמה פעמים עברת דירה?פעמיים,בפעם הראשונה הייתי בערך בת 3 חודשים כך שאני לא כלכך זוכרת
אוהב את המקום שאתה גר בו?כן
יש לך חברים עוד מהגן?כן.. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?2 הסבתות שלי נפטרו וחברה טובה שלי עזבה לחול
והכי טובה?הכי הכי..הטיסות שלי לחול אני חושבת.. שמח על זה?כן
היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?לא הייתי רוצה להיות מישו אחר אבל הייתי רוצה לקבל חלק מהתכונות שלו
היית מאוהב?כן.. חווית אהבה נכזבת?אממ..לא הייתי מגדירה את זה ככה.. בתול?
אוהב את עצמך?לפעמים
מה היית משנה בך?אממ.. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?וואו
איזו שאלה מכשילה.. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?לא הבנתי כלום
כמה מחשבים יש לך בבית?2 כמה טלוויזיות?3 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:דודה שלי מחול הגיעה אלינו
דבר לא נחמד שקרה לך היום:עזבו
מתי התעוררת היום?09:45 גובה:1.70 משקל:-- לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?אילו שאלות
לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים:אממ. באיזה ארצות ביקרת?רוסיה וצרפת.. מה התיכנונים שלך לפסח?עד פסח יש זמן אבל אני חושבת שאני אלמד לבגרויות
מה תעשה מחר?נחיה ונראה
אבל בעיקרון אני רוצה לסיים סויפת את העבודה בגיאומטריה שנתנו לנו
מאוהב?כן..הייתה שאלה דומה לא?
דלוק על מישהו?כן.. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?לא בטוח.. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?נראה לי שמעיפה אותו קיבינימט
אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?לתלוי אם היא הייתה משתנה לטובה או לרעה.. זה או זה: מחשב או טלוויזיה?מחשב. רוק או פופ?פופ.. רוק או מטאל?רוק אני חושבת
ללכת או לנסוע?לנסוע
לישון או לקום?לקום. לכתוב או להקליד?להקליד.. חיבוק או נשיקה?חיבוק..זה עוזר כלכך הרבה לפעמים.. התכתבות או שיחת טלפון?שיחת טלפון.. להיות נבוך או להיות קול?לא נראה לי שיש בדיוק קשר בין שניהם
לבכות או לצחוק?לצחוק
גיטרה או תופים?שניהם.. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים אבל לא יותר מדי.. אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר..

cohenet91

New member
עונה =)

פריט הלבוש האהוב עליך? מכנס קצר. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? יש לי כאלה כל הזמן
לאן היית רוצה לחזור? ללפני שבועיים וחצי. איפה נולדת? (בית חולים) --- ובאיזו עיר? נו? כמה פעמים עברת דירה? 0. אוהב את המקום שאתה גר בו? כן
יש לך חברים עוד מהגן? אחת- החברה הכי טובה שלי
מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? --- והכי טובה? טיול לחו"ל, טיול לאילת, דברים בצופים, דברים עם אחי.. כל מיני =) שמח על זה? כמובן! היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא. היית מאוהב? כן. חווית אהבה נכזבת? כן. בתול? כן. אוהב את עצמך? כן. מה היית משנה בך? נראה לי שכלום. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? מיקס שכזה
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא. כמה מחשבים יש לך בבית? 1. כמה טלוויזיות? 2. ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: חניכים מקסימים =) דבר לא נחמד שקרה לך היום: ריבים עם ההורים מתי התעוררת היום? התעוררתי ב11:30, קמתי ב12. גובה: 1.58. משקל: 42 (חח איזה תחקירים). לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לפני שלוש שנים. לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? --- הפאדיחה הגדולה של החיים: נפיחה באמצע סרט עם הכיתה. באיזה ארצות ביקרת? צרפת. מה התיכנונים שלך לפסח?פסח? XD מה תעשה מחר? ביד? מאוהב? לא. דלוק על מישהו? אולי. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? חח לא הבנתי מה זה שקטן
. וכן. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? לא יודעת, שאלה קשה. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? תלוי, נו.. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? שאלה קשה. רוק או פופ? רוק. רוק או מטאל? רוק. ללכת או לנסוע? לנסוע. לישון או לקום? לישון. לכתוב או להקליד? תלוי במצברוח. חיבוק או נשיקה? חיבוק
התכתבות או שיחת טלפון? טלפון. להיות נבוך או להיות קול? נבוך
לבכות או לצחוק? אני אוהבת את שניהם
אבל אני מניחה שלצחוק עדיף. גיטרה או תופים? גיטרה. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר!

עונה.

פריט הלבוש האהוב עליך? פיג'מה. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? בגן הילדים. לאן היית רוצה לחזור? ^^ איפה נולדת? (בית חולים) איכילוב. ובאיזו עיר? ת"א. כמה פעמים עברת דירה? אף פעם. אוהב את המקום שאתה גר בו? לא. יש לך חברים עוד מהגן? אפשר לומר שכן... מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? יש הרבה. והכי טובה? גם יש כמה. שמח על זה? על מה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? כן, אתם לא מכירים אותו. היית מאוהב? כן. חווית אהבה נכזבת? כן. בתול? כן. אוהב את עצמך? לא. מה היית משנה בך? הרבה דברים. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא יודעת... כמה מחשבים יש לך בבית? שלושה. כמה טלוויזיות? ארבע. ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: תרמתי לאנשים וזה עשה לי טוב. דבר לא נחמד שקרה לך היום: בכיתי. מתי התעוררת היום? שמונה. גובה: 1.57 משקל: לא עניינכם. לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? בגיל 12. לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? - הפאדיחה הגדולה של החיים: היו מלא. באיזה ארצות ביקרת? בהרבה ארצות... מה התיכנונים שלך לפסח? לפסח? לא יודעת. מה תעשה מחר? לא ממש יודעת. מאוהב? לא. דלוק על מישהו? לא. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? לא הייתי ממשיכה את הקשר, אני שונאת כשמרחמים עליי. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה קרה כבר... ניסיתי לשנות אותו איכשהו אבל זה לא עזר, כיום אנחנו לא בקשר. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב. רוק או פופ? פופ. רוק או מטאל? רוק. ללכת או לנסוע? ללכת. לישון או לקום? לקום. לכתוב או להקליד? לכתוב. חיבוק או נשיקה? חיבוק. התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות. להיות נבוך או להיות קול? שניהם לא. לבכות או לצחוק? לצחוק. גיטרה או תופים? גיטרה. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר.

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

פריט הלבוש האהוב עליך?ג'ינס וגופיה.. התקופה הכי אהובה עליך בחיים?קיץ לאן היית רוצה לחזור?אממ ליום בו פגשתי את הראל סקעת
איפה נולד? (בית חולים)שיבע/ שיבא.. לא יודעת איך כותבים את זה..
ובאיזו עיר?תל השומר כמה פעמים עברת דירה?1 אוהב את המקום שאתה גר בו?כן
יש לך חברים עוד מהגן?כן מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?להיפרד מהשיכבה שלי בכיתה ו'
והכי טובה?בת מצווה ושפגשתי את הראל שמח על זה?מאוד
היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?לא.. היית מאוהב?כן חווית אהבה נכזבת?אין בתול?לא אוהב את עצמך?לפעמים.. חח אבל בדר"כ לא.. מה היית משנה בך?אממ אולי את זה שלפעמים אני עושה דברים מהר.. בלי לחשוב מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חח שאלה קשה.. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית?1 כמה טלוויזיות?3 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:הייתי עם המשפחה שלי
דבר לא נחמד שקרה לך היום:אממ למדתי למבחן בהיסטוריה =/ מתי התעוררת היום?12 גובה:1.60 משקל:-- לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?-- לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים:לא הייתה.. באיזה ארצות ביקרת?בישראל
מה התיכנונים שלך לפסח?וואי יש זמן.. מה תעשה מחר?בע"ה אלך לים
מאוהב?לא דלוק על מישהו?כן אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?לא אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?זורקת אותו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?קודם מנסה להסתדר עם השינוי לא הייתי מסתדרת הייתי מתרחקת קצת אבל לא ניראלי מנתקת קשר.. אלה אם כן זה היה ממש לא מוצא חן בעיני.. זה או זה: מחשב או טלוויזיה?מחשב רוק או פופ?פופ רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע?לנסוע לישון או לקום?לקום אבל לא לבית ספר
לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?נשיקה התכתבות או שיחת טלפון?שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול?קול לבכות או לצחוק?לצחוק
גיטרה או תופים?וואי.. חח גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?אייסיי

linoy pal

New member
עונה

פריט הלבוש האהוב עליך?חולצה וג'ינס שאני מאוד אוהבת התקופה הכי אהובה עליך בחיים?אמ...החופש הגדול שהיה.. לאן היית רוצה לחזור?אחורה ב-3 וחצי שנים איפה נולד? (בית חולים)ליס ובאיזו עיר?ת"א כמה פעמים עברת דירה?פעמיים אוהב את המקום שאתה גר בו?כן... יש לך חברים עוד מהגן?חברה אחת מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?אמ..לא יודעת והכי טובה?שהייתי בחו"ל שמח על זה?כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?כן...אבל אני יעצב את מי שאני רוצה ליהיות... היית מאוהב?כן.. חווית אהבה נכזבת?אמ..לא ממש בתול?יאפ אוהב את עצמך?אמ..קצת מה היית משנה בך?הכל חוץ מהיידים הבירכיים והפנים מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?בוריניג סיקיו כמה מחשבים יש לך בבית?2 רגילים 2 ניידים כמה טלוויזיות?2 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:אחרי חזרתי מחול פתחתי תאייסי והיו לי מלאאא הודעותתת דבר לא נחמד שקרה לך היום:אמ..עוד לא היה מתי התעוררת היום?8 וחצי גובה:1.55 \= משקל:נבר מיינד לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים:שנפלתי מול כולם...חח באיזה ארצות ביקרת?טורקיה וספרד מה התיכנונים שלך לפסח?לישון... מה תעשה מחר?קניון מאוהב?לא.. דלוק על מישהו?קצת אבל יעבור אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?י\ש מצב אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?מעיפה אותו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?אין לי תשובה לזה...זה בדיוק קורה לי עכשיו עם חברה שלי...אני כאילו מנסה להסתדר עם זה..אבל..אני יוצאת דו פרצופית ובא לי להקיא על עצמי... זה או זה: מחשב או טלוויזיה?מחשב רוק או פופ?רוק רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע?לנסוע לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?לכתוב..למרות שגם עם להקליד אין לי בעיה חיבוק או נשיקה?נשיקה התכתבות או שיחת טלפון?התכתבות להיות נבוך או להיות קול?אמ... לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?אייסי

B a r r B e e

New member
אני עונה ../images/Emo13.gif ../images/Emo210.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? חולצות ענקיות וגזורות
התקופה הכי אהובה עליך בחיים? אמממ עדיין לא הגעתי לכזאת.. לאן היית רוצה לחזור? אם כבר אז לגיל 16 איפה נולד? (בית חולים) קפלן ובאיזו עיר? אשדוד כמה פעמים עברת דירה? 3 פעמים אוהב את המקום שאתה גר בו? פחות או יותר יש לך חברים עוד מהגן? ממ כן פחות או יותר.. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? דיכאון קליני. לא היה נחמד והכי טובה? שאמא שלי קיבלה את החיים שלה בחזרה.. שמח על זה? ברור!! היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? לא בתול? לא אוהב את עצמך? פחות או יותר מה היית משנה בך? מידת חזיה
מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לי את שניהם, תודה
חח
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? בורינג.. אבל אני לא מפעילה אותו הוא מעצבן.. כמה מחשבים יש לך בבית?עובד- 1 כמה טלוויזיות? 3 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: אממ קראתי משהו שסבא שלי כתב על החיים שלו.. היה נחמד.. דבר לא נחמד שקרה לך היום: קלטתי שאני הולכת להשתעמם במשך כל היום... מתי התעוררת היום? 10 ומשהו.. גובה: 163 משקל: חסוי
לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?חחח בגיל 11 וחצי. מסכנה שכמותי לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: לא זוכרת.. באיזה ארצות ביקרת? ארה"ב, טורקיה, פריז ויוון. מה התיכנונים שלך לפסח? אני מקווה לטוס לניו יורק מה תעשה מחר? אבכה על מר גורלי. מאיפה אני יודעת?! מאוהב? כן
דלוק על מישהו? אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? יכול להיות אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? לא הייתי מדברת איתו בחיים אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה קורה לי עכשיו. אני לא מנתקת קשר ולא רוצה שיקרה משהו שירחיק בינינו אבל זה מבאס.. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב! רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? לנסוע
חח עצלנית שכמותי
לישון או לקום? לישוןןן
לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? להיות קול. מי אוהב להיות נבוך?! לבכות או לצחוק? לצחוק! גיטרה או תופים? גיטרהה
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר

ornit4

New member
עונה

פריט הלבוש האהוב עליך? חזיות? P: התקופה הכי אהובה עליך בחיים? מממ... לאן היית רוצה לחזור? למקום עם הרבה אוכל P: איפה נולדת?(בית חולים) הדסה ירושלים ובאיזו עיר? ירושלים, דה כמה פעמים עברת דירה?2 אוהב את המקום שאתה גר בו? כן יש לך חברים עוד מהגן? לא מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? מוות? והכי טובה? סקס פרוע. סתם, לא. לא יודעת שמח על זה? יאפ היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? איימי לי. היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן בתול? כן אוהב את עצמך? לסירוגין מה היית משנה בך? הרבה, הרבה... מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? מממ, אין לי לא זה ולא זה P: יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? הא?. כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 4 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: אימון בוקר בטניס דבר לא נחמד שקרה לך היום: הורים \= מתי התעוררת היום? 7 וחצי, לאימון :S גובה: 1.64 משקל: אין לי שמץץ... לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? כיתה ז' לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: להתקע בעמוד באיזה ארצות ביקרת? הולנד פעמיים, טורקיה פעמיים, שוויץ, אטליה וזהו ניראה לי. מה התיכנונים שלך לפסח? אם אני אחיה עד אז... מאוהב? . דלוק על מישהו? מי יודע אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? זה לא יקרה... אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא זה לא זה זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? ללכת אבל גם לנסוע, תלוי בעיתוי P: לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? שתיהם חיבוק או נשיקה? הכל
התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? להיות נורמלי לבכות או לצחוק? גם וגם גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גם וגם אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר

chuti

New member
עונה

פריט הלבוש האהוב עליך? טי שירט התקופה הכי אהובה עליך בחיים? התקופה שהייתי תינוקת חמודה =] לאן היית רוצה לחזור? לאילת איפה נולד? (בית חולים) הקרייה ובאיזו עיר? כפר סבא כמה פעמים עברת דירה? אף פעם אוהב את המקום שאתה גר בו? כן מאוד יש לך חברים עוד מהגן? לא מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? את גיל ההתבגרות שאני עדיין עוברת =/ והכי טובה? התקופה שהייתי תינוקת שמח על זה? על מה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? בר רפאלי היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן בתול? כן אני בת 13 =/ אוהב את עצמך? בערך מה היית משנה בך? לא יודעת מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? שאלה קשה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מה?? כמה מחשבים יש לך בבית? 1 כמה טלוויזיות?3 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: שום דבר =/ דבר לא נחמד שקרה לך היום: גם שום דבר מתי התעוררת היום? עשר גובה: 1.61 הפאדיחה הגדולה של החיים: היו הרבה באיזה ארצות ביקרת? הולנד גרמניה בלגיה וקפריסין מה התיכנונים שלך לפסח? או או עד אז =/ מה תעשה מחר? אני אלמד לאנגלית =[ מאוהב? כן ברועי ויינברג =] דלוק על מישהו? כן =] אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?=/ אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? הייתי זורקת אותו מה נראה לכם? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? ניתקתי כבר קשר זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ?פופ רוק או מטאל? =/ ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לקום לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? נשיקה התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי

2 Mיכל

New member
../images/Emo42.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? ברגע זה חצאית אחת התקופה הכי אהובה עליך בחיים? כיתה י' לאן היית רוצה לחזור? לתחילת סוכות. או ל-12 בספטמבר. איפה נולד? (בית חולים)
בדיוק ובאיזו עיר? ירושלעם כמה פעמים עברת דירה? אחת אוהב את המקום שאתה גר בו? כן יש לך חברים עוד מהגן? אותם חברים שנשארו מהגן? לא, לא ממש מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? היא שמורה במערכת והכי טובה? לוידעת שמח על זה? על מה? שהייתה לי חוויה טובה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא היית מאוהב? לא ממש חווית אהבה נכזבת? לא בתול? כן אוהב את עצמך? טיפה מה היית משנה בך? הרבה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? לא הבנתי יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מה? כמה מחשבים יש לך בבית? אחד כמה טלוויזיות? גם ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: ממ... ראיתי קצת חברים דבר לא נחמד שקרה לך היום: אני מצוננת מתי התעוררת היום? 9 וחצי בערך, קמתי ב-11 גובה: 1.63 משקל:
לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? בין כיתה ו' לז' או ז' לח' הפאדיחה הגדולה של החיים: לוידעת באיזה ארצות ביקרת? צרפת וספרד מה התיכנונים שלך לפסח? פסח? עד אז............. מה תעשה מחר? אקום מוקדם בבוקר ואחזור לבסיס
מאוהב? לא דלוק על מישהו? כן
אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי כמה קטן ממני אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אומרת לו שזה מה שאני חושבת ושומעת את הצד השני אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? אם זה שינוי לרעה אז מנסה לשנות חזרה. אם לא אז אין בעיה זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? פופ רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? תלוי לאן, מתי ועם מי לישון או לקום? בבוקר לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? תלוי להיות נבוך או להיות קול? מה? לבכות או לצחוק? תלוי מתי ועל מה גיטרה או תופים? גיטרה
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר

התשובות שלי הם...

מכנסים שגרתי עם בחור והכל נראה ורוד לגיל 20 נולדתי בקפלן, רחובות 8 פעמים עברתי דירה מאוד לא בעיות כספיות עד למעצר מדינה - כלומר הוצל"פ והגבלה עד היום הכי טובה - אהבה מוצלחת במובן מסוים לפעמים הייתי רוצה להיות בחורה עם כסף הייתי מאוהבת והיו גם אהבות נכזבות לא בתולה אוהבת את עצמי הייתי משנה אולי את הרגישות אינטלגנציה אין לי מושג מה זה אחד שלוש דבר נחמד: הפגישה עם בחור חדש הצליחה ודיברנו - יש המשך אחרי הרבה זמן שלא יצאתי עם מישהו דבר לא נחמד: לא היה היום התעוררתי ב 5 בבוקר יום שבת 164 על 50 קילו בערך קיבלתי בגיל 14 הפאדיחה: פוף באמבטיה שהייתי עם בחור באירופה: שוויץ, איטליה, צרפת פסח: עדין לא ידוע כנראה עבודה מחר אני עובדת לא מאוהבת אולי קצת דלוקה על הבחור החדש לא הייתי מתנגדת למישהו שהוא קטן ממני ואם נדלקתי עליו סימן שיש לו ראש עוזבת אותו לא מנסים לשנות בנאדם, זה בלתי אפשרי צריך לקבל אותו כמו שהוא טלווויזיה רוק מטאל ללכת לקום לכתוב חיבוק שיחה קול לצחוק גיטרה גדולים מסנג'ר

Simple Shlomit

New member
עונה..

פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לא יודעת. לאן היית רוצה לחזור?לשום מקום.. להמשיך קדימה איפה נולד? (בית חולים) סורוקה ובאיזו עיר? באר שבע כמה פעמים עברת דירה? אף פעם אוהב את המקום שאתה גר בו? לא יש לך חברים עוד מהגן?כן מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? מוות של אנשים קרובים והכי טובה? לא יודעת. שמח על זה? --- היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא. היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת?כן בתול?כן אוהב את עצמך? כן מה היית משנה בך? בחיצוני[?] יש כמה. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? קצת מזה וקצת מזה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כלום כמה מחשבים יש לך בבית? 3 כמה טלוויזיות? 5 חחחח ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: כלום. דבר לא נחמד שקרה לך היום: התגלגלתי במדרגות. איזה 6 מדרגות:/ מתי התעוררת היום? 9 וחצי גובה: 1.55 :/ משקל: ;/ לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? ממ שנה שעברה,תחילת שנה. לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: חח לא משנה באיזה ארצות ביקרת? לא ביקרתי עדיין. מה התיכנונים שלך לפסח? כבר פסח? ליסוע לחברה שגרה רחוק. וממ לא יודעת.. אבל יהיו הרבה. מה תעשה מחר? כנראה יסע לאנשהוא. מאוהב? כרגע לא. דלוק על מישהו?בערך אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן,אבל תלוי עד כמה קטן. לאהבה אין גיל.. [: אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נפרדת ממנו. אפילו שזה יהיה קשה. . אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנסה לשנות חזרה. זה או זה: מחשב או טלוויזיה?מחשב רוק או פופ?לא אוהבת רוק. אז פופ.. רוק או מטאל? --- ללכת או לנסוע?ממ לנסוע D: לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?נשיקה[: התכתבות או שיחת טלפון?טלפון להיות נבוך או להיות קול? ממ לא זה ולא זה לבכות או לצחוק? לצחוק עם בכי D: חחח גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?מסן

license2kill

New member
תפסתי!

פריט הלבוש האהוב עליך? אוזניות
התקופה הכי אהובה עליך בחיים? גיל ההתבגרות (בצורה האידיאלית שלו זאת אומרת) לאן היית רוצה לחזור? לכלום איפה נולד? (בית חולים) תל השומר ובאיזו עיר? רמת גן כמה פעמים עברת דירה? פעם אחת אוהב את המקום שאתה גר בו? ככה ככה יש לך חברים עוד מהגן? לא מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? השאלון הזה והכי טובה? שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? אממ יש שתי בנות ספציפיות שיש לי אובססיה כלפיהן:| היית מאוהב? לא חווית אהבה נכזבת? לא בתול? כן אוהב את עצמך? לא מה היית משנה בך? הכל. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית? 3 כמה טלוויזיות? 1 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: כשהתעוררתי הנזלת מאתמול נעלמה|: דבר לא נחמד שקרה לך היום: התעוררתי מתי התעוררת היום? 4 PM ככה גובה: 160 משקל: 58 (ש שמ שמנ שמנה
) לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? 14 לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: באיזה ארצות ביקרת? צ'כיה מה התיכנונים שלך לפסח? לאכול מצות מה תעשה מחר? כלום מאוהב? לא דלוק על מישהו? אדוארד נורטון וסטיבן ווילסון אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נעלבת ומנתקת קשר אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? הייתי מנסה לחבב את האדם החדש שנהייה זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב, ברור רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? באמצע ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? נשיקה התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? להיות קול (שבמקרים מסויימים יכול להיות להיות נבוך.. או שלא?=S) לבכות או לצחוק? שאלה קשה גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים ממני אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? תחתונים. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? נעורים וזה. לאן היית רוצה לחזור? לארגנטינה. אני מתגעגעת. איפה נולד? (בית חולים) תל השומר. ובאיזו עיר? זה לא נקרא עיר. כמה פעמים עברת דירה? 0. אוהב את המקום שאתה גר בו? מקום יפה, הרבה אנשים לא משהו. יש לך חברים עוד מהגן? אפשר להגיד. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? לא עברתי חוויות קשות. והכי טובה? חברשלי. שמח על זה? נו מנהסתם. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? אףפעם לא. היית מאוהב? כן. חווית אהבה נכזבת? לא. בתול? לא. אוהב את עצמך? לעתים. מה היית משנה בך? הייתי עושה את האפשרות לאכול בלי לעלות גרם. חוצמזה, מסתדרת. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? איך אני אמורה לענות על זה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? אייסיקיו זה חרא. כמה מחשבים יש לך בבית? 2. כמה טלוויזיות? כנל. ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: הצוות של המשמרת ושיחות על אוכל עם קוסטנטין. דבר לא נחמד שקרה לך היום: ממ, זה שאני מתה מעייפות? מתי התעוררת היום? לא התעוררתי. גובה: 158. משקל: לא שואלים אשה למשקלה, מהזה. לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? כתה ו'. לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: בקטנה. באיזה ארצות ביקרת? כל דרום אמריקה, ספרד, טורקיה, מצרים. מה התיכנונים שלך לפסח? זה עוד מלא זמן, מה. מה תעשה מחר? וואלה, לא שאלתי את עצמי. מאוהב? כן. דלוק על מישהו? לא. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא. כי יש לי התנגדות פנימית. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? למה שיהיה איתי בגלל רחמים? זורקת אותו לקיבינימט ועושה לו את המוות. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מהפתאום לשנות אותה חזרה, הייתי נשארת חברה שלה. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? כבר לא יודעת. רוק או פופ? גםגם. רוק או מטאל? גםגם. ללכת או לנסוע? לנסוע, מה. לישון או לקום? לישון. לכתוב או להקליד? להקליד. למרות שיש לי כתב בנות טיפוסי. חיבוק או נשיקה? גםגם. התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות, כיאה להיפר שאני. להיות נבוך או להיות קול? נבוך זה חמוד, שימו לב. לבכות או לצחוק? לצחוק! גיטרה או תופים? גם וגם. אבל לצורך העניין, גיטרה. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים גדולים! אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ.

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונהה...

פריט הלבוש האהוב עליך? מכנסיים... וסווצ'רים התקופה הכי אהובה עליך בחיים? הילדותת [אני רק בן 13...] לאן היית רוצה לחזור? לזמן שהייתי בניו יורק... איפה נולדת? (בית חולים) בי"ח מאיר ובאיזו עיר? בכפר סבא כמה פעמים עברת דירה? פעם אחת אוהב את המקום שאתה גר בו? כןן יש לך חברים עוד מהגן? כןן מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? לא יודעע.. והכי טובה? יש מלאא שמח על זה? כןן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא ממש ממש לאא היית מאוהב? כןן חווית אהבה נכזבת? לאא בתול? כןן אוהב את עצמך? כןן מה היית משנה בך? לא יודעע מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? שניהםם יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מזה??? כמה מחשבים יש לך בבית? 5 כמה טלוויזיות? 5 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: ביקרתי אצל חברים של ההורים שלי... דבר לא נחמד שקרה לך היום: חטפתי מכה ברגל מכיסא... מתי התעוררת היום? בשתיים עשרה בצהריים... גובה: 1.55 [ניראה לי.. לא מדדתי מלא זמןן...] משקל: 40 בערךך... לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? - לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? - הפאדיחה הגדולה של החיים: ניקרעו לי המכנסיים [כן כן שמה למטהה...] באירוע של קוקה קולה בוינגייט באיזה ארצות ביקרת? ארצות הברית, קנדה, מלטה [זה אי...] וצרפת [פריז] מה התיכנונים שלך לפסח? פסח??? מה תעשה מחר? לא יודעע מאוהב? עדיין לאא דלוק על מישהו? עדיין לאא אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לאא ניראהה לייי אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? צורח עליה ונפרד ממנהה אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא הייתי עושה כלוםם זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשבב רוק או פופ? פופ רוק או מטאל? מטאל ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? נשיקהה התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות וגם שיחת טלפוןןן להיות נבוך או להיות קול? "קול" לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרהה
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? שיהיו בגיל שלי וזהווו אייסיקיו או מסנג'ר? שניהםם

Lak009

New member
חדשה ../images/Emo9.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? מממ מכנסיים שחורים. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? כתה ג'. לאן היית רוצה לחזור? לחו"ל. איפה נולד? (בית חולים) - ובאיזו עיר?- כמה פעמים עברת דירה? הרבה אוהב את המקום שאתה גר בו? כן. יש לך חברים עוד מהגן? לא מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? הרלוונטיות הורגת. והכי טובה? היו. שמח על זה? כן, לא שווה להתחרט על דברים. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? אממ סקינית כלשהיא היית מאוהב? לא חושבת. חווית אהבה נכזבת? לא. בתול? כן :) אוהב את עצמך? במידה כלשהיא מה היית משנה בך? כמה דברים. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? אה? כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 2 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: אכלתי פיצה דבר לא נחמד שקרה לך היום: אכלתי פיצה. מתי התעוררת היום? בשתים גובה: 1.67 משקל: - לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? מתישהו בכתה ז' :\ לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? - הפאדיחה הגדולה של החיים: היו כלכך הרבה. אחת מהן הייתה לפני 4 ימים שהסתבכתי עם שקית ניילון במדרכה ליד הקניון. באיזה ארצות ביקרת? הרבה. מה התיכנונים שלך לפסח? וואו יש זמן. מה תעשה מחר? אשן סביר להניח. מאוהב? לא. דלוק על מישהו? אולי. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? יכול להיות שכן. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מפסיקה את הקשר. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה תלוי. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב. למרות שביום כיפור הבנתי את חשיבות הטלויזיה. רוק או פופ? רוק. אבל שילוב יכול להיות נחמד. רוק או מטאל? רוק. ללכת או לנסוע? ללכת. לישון או לקום? לקום. לכתוב או להקליד? לפעמים לכתוב, לפעמים להקליד. חיבוק או נשיקה? לפעמים זה, לפעמים זה. התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון. להיות נבוך או להיות קול? להיות קול. אבל לא סתם קול- קול שיגעון. לבכות או לצחוק? לצחוק. גיטרה או תופים? מממ פסנתר. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנגר. למרות שאין עדיפות קריטית. :)

למעלה