קבלו

מקבלת../images/Emo3.gif ../images/Emo14.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס וגופיה.
התקופה הכי אהובה עליך בחיים? עוד אין...
לאן היית רוצה לחזור? לא יודעת.
איפה נולד? (בית חולים) הדסה עין - כרם.
ובאיזו עיר? ירושלים.
כמה פעמים עברת דירה? פעמיים.
אוהב את המקום שאתה גר בו? אכן כן.
יש לך חברים עוד מהגן? כן.
מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? אין משהו מיוחד...
והכי טובה? יש מלא.
שמח על זה? כן.
היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? כן, אבל אני אשאיר את זה לעצמי
.
היית מאוהב? לא.
חווית אהבה נכזבת? לא.
בתול? מן הסתם כן.
אוהב את עצמך? בערך.
מה היית משנה בך? את השיניים, העיניים והאוזניים
מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה... למרות שזה לא עוזר במיוחד אם אני נראת נורא ואף אחד לא רוצה להתקרב אליי.
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? אה?
.
כמה מחשבים יש לך בבית? 2.
כמה טלוויזיות? 4.
ככה בכללי:
דבר נחמד שהיה לך היום: הזמנתי משלוח פיצה.
דבר לא נחמד שקרה לך היום: כלום.
מתי התעוררת היום? 9 וחצי.
גובה: אהה... 1.54 אני חושבת... וכן, אני יודעת שאני גבוהה.
משקל: 30 ומשהו.
לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לא קיבלתי.
לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? -.
הפאדיחה הגדולה של החיים:
.
באיזה ארצות ביקרת? איטליה וארצות הברית...
מה התיכנונים שלך לפסח? אין בדיוק...
מה תעשה מחר? אלך לבצפר.
מאוהב? לא!
דלוק על מישהו? לא.
אם....
אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא חושבת.
אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? הייתי כועסת.
אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא לשנות, לנסות להתרגל לשינוי...
זה או זה:
מחשב או טלוויזיה? מחשב.
רוק או פופ? גם וגם.
רוק או מטאל? רוק.
ללכת או לנסוע? לנסוע.
לישון או לקום? לישון.
לכתוב או להקליד? להקליד.
חיבוק או נשיקה? חיבוק.
התכתבות או שיחת טלפון? גם וגם.
להיות נבוך או להיות קול? קול.
לבכות או לצחוק? לצחוק.
גיטרה או תופים? גיטרה.
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים.
אייסיקיו או מסנג'ר? איסיקיו. הודגש באמצעות מדגישומטיק

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

פריט הלבוש האהוב עליך
ג'ינס וחולצת פולו התקופה הכי אהובה עליך בחיים
ילדות! לאן היית רוצה לחזור
לילדות איפה נולד
בי"ח קפלן ובאיזו עיר
רחובות כמה פעמים עברת דירה
פעם אחת אוהב את המקום שאתה גר בו
האיזור-כן הבית-לא ממש.. יש לך חברים עוד מהגן
יש לי חברות שהיו איתי בגן, אבל לא הייתי חברה שלהן מהגן. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו
לא יודעת והכי טובה
כנ"ל שמח על זה
-- היית רוצה להיות מישהו אחר
לא.. טוב לי עם עצמי. היית מאוהב
כן חווית אהבה נכזבת
לא בתול
כן אוהב את עצמך
כן, אבל לא יותר מדי. מה היית משנה בך
צבע עיניים מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה
אי אפשר לשלב בין שניהם?;-P יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו
מזה? כמה מחשבים יש לך בבית
1 כמה טלוויזיות
3 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום - עוד לא היה. דבר לא נחמד שקרה לך היום - הידיעה שחוזרים מחר ללימודים. מתי התעוררת היום
11:20 גובה: 1.65 משקל: 48 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה
אמצע כיתה ז' לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים - לא זוכרת
באיזה ארצות ביקרת
ארץ ישראל חחח מה התיכנונים שלך לפסח
עד פסח?:| וואו יש עוד זמן... מה תעשה מחר
אלמד=\ מאוהב
לא סגורה על עצמי דלוק על מישהו
אולי אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני
תלוי בכמה הוא קטן... אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה
מתעצבנת עליו!! ועוזבת אותו. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר
תלוי במה ועד כמה היא השתנתה. הייתי מדברת איתה ומנסה להסביר לה את המצב.. זה או זה: מחשב או טלוויזיה
שניהם! רוק או פופ
רוק קל רוק או מטאל
רוק ללכת או לנסוע
לפעמים ללכת ולפעמים לנסוע. לישון או לקום
לישון לכתוב או להקליד
להקליד חיבוק או נשיקה
חיבוק התכתבות או שיחת טלפון
התכתבות להיות נבוך או להיות קול
להיות קול לבכות או לצחוק
לצחוק גיטרה או תופים
גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך
בגיל שלי
אייסיקיו או מסנג'ר
מסנג'ר

•HadaS•

New member
אניי עונננה ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס התקופה הכי אהובה עליך בחיים? שהייתי קטנה לאן היית רוצה לחזור? ליסודי איפה נולד? (בית חולים) סורוקהה ובאיזו עיר? באר שבע כמה פעמים עברת דירה? 3 אוהב את המקום שאתה גר בו? כככן יש לך חברים עוד מהגן? כן מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? היו הרבה
והכי טובה? שפגשתי אותווו והתאהבתי בוו..
שמח על זה? ככןן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? כן היית מאוהב? כן וגם עכשיו מאוהבת.. חווית אהבה נכזבת? מממ אפשר להגיד.. בתול? כן
אוהב את עצמך? ככה מה היית משנה בך? הרבה דברים
מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יופי יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא מזה? כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 2 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: ראיתי סרט חחחחח דבר לא נחמד שקרה לך היום: היום היה בסדר לא קרה דבר לא נחמד חח מתי התעוררת היום? 1 וחצי.. :p גובה: מטר שישים ומשו משקל: 44 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: אמאמ היו מלללא כאלה עזבו חחח, באיזה ארצות ביקרת? ישראל, ישראל ו.. ישראל.. חח לא טסתי אף פעם
מה התיכנונים שלך לפסח? משפוחהה.. וממ.. פפפיי עד פסחח?
מה תעשה מחר? אלך לביצפר כמו ילדה גדולההה.. ואלך לקניווןן מאוהב? ככככןן מאאאודדד דלוק על מישהו? מאוהבת סעמק אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תנו קודם כל שזה יקרה ואז נדבר.. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? רבה איתו.. לא צכה רחמים של אפחד אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? הייתי מדברת איתה ואם זה היה ממשיך הייתי מתרחקת ממנה זה או זה: מחשב או טלוויזיה? טי וי רוק או פופ? פופ רוק או מטאל? כלום בעע ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישוןן.. חחאיזה פינוקי יצאתי לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? שיקקקהה התכתבות או שיחת טלפון? תלוי עם מיי .. להיות נבוך או להיות קול? מי אומר היום קול? D:.. חח להיות קולייתת. לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרהה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו

Miss Menta

New member
טהטה ../images/Emo28.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? עכשיו. לאן היית רוצה לחזור? מממ לא יודעת. איפה נולד? (בית חולים) תל השומר. ובאיזו עיר? רמת-גן. כמה פעמים עברת דירה? 4. אוהב את המקום שאתה גר בו? בטח...
יש לך חברים עוד מהגן? כן. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? סבא שלי נפטר. והכי טובה? יש כ"כ הרבה!!11 שמח על זה? ברוווור. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? אף אחד, אבל לא אתנגד לגוף של בר רפאלי וכאלה. היית מאוהב? כן. חווית אהבה נכזבת? כן. בתול? כן. אוהב את עצמך? ממ כן. מה היית משנה בך? להרזות. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? בורינגסיקיו. כמה מחשבים יש לך בבית? אחד היו שניים. כמה טלוויזיות? 4. ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: להסתובב בהפסקה עם דן ויונתן
דבר לא נחמד שקרה לך היום: היה כזה?D: מתי התעוררת היום? 7. גובה: 1.69. משקל: :$ לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? בחופש הגדול לפני ח'. לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: חליקה באמצע השכבה. באיזה ארצות ביקרת? המווווווווווווווווון. מה התיכנונים שלך לפסח? לישון? מה תעשה מחר? אשן. מאוהב? כןןןןן.
דלוק על מישהו? כן. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי עד כמה קטן. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מתבאסת ועוזבת אותו. אה ובחיים לא הייתי מדברת איתו. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? תלוי מי החברה. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב. רוק או פופ? רוק. רוק או מטאל? רוק. ללכת או לנסוע? לנסוע. לישון או לקום? לישון. לכתוב או להקליד? להקליד. חיבוק או נשיקה? חיבוק&נשיקה. התכתבות או שיחת טלפון? טלפון. להיות נבוך או להיות קול? להיות קול. תגידו לי אתם .. אתם אוהבים להיות נבוכים?
לבכות או לצחוק? לצחוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק, מכל הלב.
גיטרה או תופים? גיטרה. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים ממני עם יותר נסיון מהחיים. אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי.

Spiritfall

New member
נו, טוב.

פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס אחד ששכבר חרשתי לו ת'אמא התקופה הכי אהובה עליך בחיים? סוף י"ב לאן היית רוצה לחזור? מסיבת פיג'מות אצל ידיד לפני שכולם התגייסו איפה נולד? (בית חולים) ובאיזו עיר? נתניה כמה פעמים עברת דירה? פעמיים אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד יש לך חברים עוד מהגן? כן מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? אממ.. והכי טובה? כל מיני, אני לא מדרגת אותן שמח על זה? מאוד היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא חושבת כבר היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן בתול? כן אוהב את עצמך? לפעמים מה היית משנה בך? הרבה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? שניהם? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? פייר כמה מחשבים יש לך בבית? מספיק כמה טלוויזיות? 2 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: שיחת לילה עם ידיד דבר לא נחמד שקרה לך היום: חלום רע, לא דיברתי עם אנשים שרציתי מתי התעוררת היום? 10:07 גובה: 1.68 משקל: בונאה.. לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? פחח מה?! לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: בלעחס באיזה ארצות ביקרת? צרפת, בריטניה, פולין מה התיכנונים שלך לפסח? לקחת רגילה ולנסוע לאילת או משהו מה תעשה מחר? אלך לבית קפה עם חברה, לטקס סיום קורס של חברות, אארוז תיק לצבא... מאוהב? אה הא =] דלוק על מישהו? " אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? Been there.. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? עוזבת אותו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנסה לשמור, אבל אם זה לא עובד אז לא חושבת.. אלא אם כן הוא רוצה להשתנות חזרה זה או זה: מחשב או טלוויזיה? לאחרונה טלוויזיה רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? מטאל ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? שניהם התכתבות או שיחת טלפון? טלפון להיות נבוך או להיות קול? גזעי לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? רלוונטי? אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו

elator

New member
אני

פריט הלבוש האהוב עליך? אין משהו מסויים התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לא בטוחה, אולי לפני 3-4 שנים לאן היית רוצה לחזור? תיכון איפה נולד? (בית חולים) -- ובאיזו עיר? ירושלים כמה פעמים עברת דירה? 3 אוהב את המקום שאתה גר בו? כן יש לך חברים עוד מהגן? כן מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? לא יודעת,יש דברים שנראו לי אז כמו טרגדיות ועכשיו כבר לא... והכי טובה? לא זוכרת משהו ספציפי שמח על זה? בכלל לא:\ היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? כל מיני אנשים. אולי החברה של הבחור שהייתי מאוהבת בו
היית מאוהב? אממ כתבתי כבר לא?
חווית אהבה נכזבת? כן,משהו כזה בתול? לא אוהב את עצמך? לא ממש מה היית משנה בך? הרבה דברים,הייתי רוצה לאהוב את עצמי,לא משנה מה. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? אפשר קצת משניהם אולי?
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מה זה? כמה מחשבים יש לך בבית? 1 כמה טלוויזיות? 1 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: לא זכור לי דבר לא נחמד שקרה לך היום: נהגים בכביש מתי התעוררת היום? 15:30 גובה: לא משהו
משקל: 50 בערך לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לא זוכרת,כיתה ז אולי לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה?-- הפאדיחה הגדולה של החיים: לא זוכרת באיזה ארצות ביקרת? אנגליה,צרפת,הולנד,שווייץ מה התיכנונים שלך לפסח? תכנונים? מתי פסח?? מה תעשה מחר? אבשל מאוהב? לא יודעת דלוק על מישהו? כן,נראה לי אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי כמה קטן ואם הוא לא קטין
אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? לא יודעת אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנתקת קשר נראה לי זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון(זאת אומרת,אחרי ההרדמות והכל) ולחלום חלומות טובים
לכתוב או להקליד? תלוי מה חיבוק או נשיקה? תלוי ממי
התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? ? לבכות או לצחוק? מעדיפה לצחוק אבל לא תמיד זה קורה... גיטרה או תופים? לא אכפת לי אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? לא כזה משנה,תלוי בבן אדם אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר

noooga

New member
../images/Emo60.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? סוואצ'רט גדול התקופה הכי אהובה עליך בחיים? סוף חטיבת הביניים לאן היית רוצה לחזור? להונג קונג איפה נולד? (בית חולים) לניאדו ובאיזו עיר? נתניה כמה פעמים עברת דירה? 2 אוהב את המקום שאתה גר בו? לרוב כן יש לך חברים עוד מהגן? לא מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? קשה לי לענות על זה והכי טובה? כנ"ל שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לתמיד? לא בטוחה היית מאוהב? לא חווית אהבה נכזבת? סוג של בתול? כן אוהב את עצמך? לפעמים מה היית משנה בך? את המחשבה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? מה זה השאלות האלו? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מה זה? כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 2 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: הייתי במוזיאון ת"א והיה ממש מעניין לשם שינוי דבר לא נחמד שקרה לך היום: הייתי צריכה לקום מוקדם מהרגיל מתי התעוררת היום? 06:25 גובה: 1.65.5 משקל: סביבות 40-50 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? כיתה ח' לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: חח היו הרבה.. באיזה ארצות ביקרת? הונג קונג, סין, צרפת, אוסטרליה, ארה"ב, מקסיכו, צ'כיה, סיני מה התיכנונים שלך לפסח? למה כבר לחשוב על פסח? מה תעשה מחר?אלך ללמוד, השאר לא ידוע מאוהב? לא דלוק על מישהו? כן אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כבר חוויתי דבר כזה והמשכתי את זה לקשר של 3 חודשים.. לא יודעת אם הייתי עושה את זה שוב אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נפרדת ממנו, אני מניחה אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? תלוי רמת השינוי זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול? להיות קול, תמיד עדיף לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? תופים אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים ממני אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו

talush2005

New member
עונהנהנה

פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס התקופה הכי אהובה עליך בחיים? ילדות! לאן היית רוצה לחזור? לילדות איפה נולד? (בית חולים) מאיר ובאיזו עיר? כפ"ס כמה פעמים עברת דירה? פעם אחת אוהב את המקום שאתה גר בו? מאד יש לך חברים עוד מהגן? כן מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? שסבא וסבתא שלי ז"ל מתו. והכי טובה? הטיול לתאילנד וגם לפניו הטיול לארה"ב! שמח על זה? מאד היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן =/ בתול? כן אוהב את עצמך? כן מה היית משנה בך? מעלה את הבטחון מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? אה? כמה מחשבים יש לך בבית? 3 כמה טלוויזיות? 4 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: התחלתי לעבוד במקום חדש והיה מאד כיף דבר לא נחמד שקרה לך היום: נאבד לי משהו שיקר לי מאד :( מתי התעוררת היום? 5:30 בבוקר חח עבודה גובה: 1.62 משקל: 54 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? גיל 12 הפאדיחה הגדולה של החיים: חח לא נדבר על זה באיזה ארצות ביקרת? ארה"ב חוף מזרחי ומערבי(פלורידה,קליפורניה,נוואדה,ועד ועוד שמה) ,קנדה,תאילנד,צרפת,הולנד,בלגיה,שוויץ,אנגליה,איטליה וספרד. מה התיכנונים שלך לפסח? מקווה להיות בבית חח מה תעשה מחר? הולכת לקחת תמונות מפיתוח מאוהב? כן דלוק על מישהו? כן אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי מאד אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? עוזבת אותו...... אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? הייתי מנסה אבל לא יותר מידי לפעמים פשוט זה אבוד זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? פופ רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול? לא זה ולא זה חח לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? בגילי! אבל אם כבר אז גדולים :p אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר

../images/Emo204.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? חצאיות התקופה הכי אהובה עליך בחיים? בכל החיים? שהייתי ממש קטנה לאן היית רוצה לחזור? להיות קטנה איפה נולד? (בית חולים) לא זוכרת את השם ובאיזו עיר? ר"ג כמה פעמים עברת דירה? פעמיים אוהב את המקום שאתה גר בו? כן יש לך חברים עוד מהגן? כן מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? איבדתי מישהו קרוב והכי טובה? המישהו הקרוב חזר שמח על זה? ברור היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? כן היית מאוהב? לא חווית אהבה נכזבת? לא בתול? כן אוהב את עצמך? לפעמים מה היית משנה בך? מראה חיצוני, יותר ביטחון עצמי מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?לא כמה מחשבים יש לך בבית? 1 כמה טלוויזיות? 5 נראה לי ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: היה כריך טעים
דבר לא נחמד שקרה לך היום: היה משעמם מתי התעוררת היום? רבע ל8 גובה: לא יודעת משקל: כנ"ל הפאדיחה הגדולה של החיים: שום דבר רציני באיזה ארצות ביקרת? גרמניה, הולנד, שוויץ וצרפת מה התיכנונים שלך לפסח? מי חושב על פסח? יש חנוכה קודם מה תעשה מחר? התרמות לחולי סרטן מאוהב? לא דלוק על מישהו? קצת אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? שואלת למה הוא מרחם עליי, ורואה אם יש מה להמשיך את הקשר אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? הייתי נשארת איתו בקשר ושיהיה מי שמתחשק לו זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? רוק-פופ רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? לכתוב! חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? שיחה להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? תופים אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר

למעלה