קבלתי עכשיו מסר מאוד כואב

kisses

New member
קבלתי עכשיו מסר מאוד כואב

מחקר בסטטיסטיקה וזאת לאחר שאני שלחתי לה מייל שטוען שהיא לא מכירה אותי ואין לה זכות לשפוט אותי מכיוון לפי ציטוט שלה "קל לי לדבר מאיפה שאני יושבת" עוד הזהרתי אותה שלא תחולל מהומות בפורום שלכל אחד יש זכות להביע דעה כמו שלה יש. בתגובה קבלתי ממנה איום שהיא תחשוף אותי כמפלצת דו פרצופית ומה אני מזהירה אותה שהפורום הוא לא מאפייה. מי שמכיר אותי באמת יודע שאני מגנה פה על משתתפי הפורום ועוד שאותה משתתפת טוענת שהיא עוד איתנו מימי פורום חתונות כלומר גם היא צריכה להכיר אותי עם אתם באמת חשים שאני כזו אז אני עוד היום אפרוש מהנהלת הפורום הזה.

ליאתי...... אל תתייחסי בכלל...יש

כאלה שאין להם איפה לפרוק את התסכולים שלהם ומוצאים את הפורום לכך...... עזבי... לא שווה התייחסות ועצבים.....

ליאת- אכן אין ממה להבהל

זכות כל אחד ואחת פה בפורום להביא את דעתו, כל עוד נשמרת תרבות הדיון. מי שלא שומר על תרבות הדיון (וזה לא אומר שלא ניתן להביא דעה נגדית, אלא לזכור שתוקפים את הרעיון, לא את הבןאדם) בבקשה שלא יבוא להפריע לנו.

Hadar p

New member
עזבי ליאת היא משקפת את מה שהפורום

חושב... מה העניין...מנסה להתסיס? תתעלמי ממנה... שתנסה להציג אותך כך או כך מי מתייחס בכלל? אנחנו יודעות מי את ומה את עושה בשביל הפורום! וזה מה שחשוב.... ושלא תחשבי לפרוש השתגעת?

kisses

New member
../images/Emo24.gif תודה חמודות ../images/Emo24.gif

אני באמת לא רוצה לריב עם אף אחד ואפילו לא אם אותה משתתפת אני מקווה שהיא תקבלת את התנצלותי לא התכוונתי לפגוע זאת ממש לא היתה הכוונה

סליחה?????

הקבועות מכירות אותך ויודעות שאת אחלה. וסטטיסטיקה בטח סתם עצבנית על משהו אחר. תעזבי. זה יעבור.

rona25

New member
ליאת את תפרשי מהנהלת הפורום

לדעתי פשוט תתעלמי מהמסר של אותה בחורה שאין לה אומץ אפילו להציג את עצמה בשמה אלא תחת כינוי. פשוט להתעלם ממנה תישארי PLEASEEEEEEEEEEE

rona25

New member
את=אל , מה קורה לי היום?

נו המוח לקח לו חופשה לכמה שעות...

סיגל2

New member
ליאת, אל תתייחסי לכך אנחנו מכירות

אותך מספיק טוב כדי לדעת שאת לא כזו, וחבל לבזבז זמן על כזה דבר. חבל שקיבלת כזה מסר, אך כמו כל אחת גם את זכאית לדיעה משלך וליכולת להביע אותה בציבור. אז אין לך ממש על מה להיעלב, חבל שהיא לקחה את זה באופן אישי כל כך זה לא היה צריך להיות ככה. תמשיכי להיות איתנו ואל תפרשי לנו כי לא נוותר עלייך כל כך מהר. בינתיים קבלי חיבוק

גלי ב

New member
לא ניתן לך להיעלם לנו..קחי אויר ../images/Emo13.gif

אל תתרגשי..אנחנו יודעות אם מי יש לנו עסק.... רוצים שתשארי...אז...
שלא תעיזי לברוח לנו
ואנחנו פה, איתך...

ליאת...

בלי להתייחס כרגע לתוכן דבריה של חלק מהסטטיסטיקה וגם לא למה שענית לה... למה את לוקחת את זה ללב? לכל אחד יש זכות להביע את דעתו, לי מעולם לא היו טענות אליך בנוגע ל"אזהרות" או דברים אחרים להיפך, אני חושבת שאת נותנת הרגשה טובה לכל המשתתפות... היא חושבת משהו אחר? זכותה (אני חושבת שיש דרך להגיד כל דבר, אבך זה לא משנה כרגע) אז באמת, לא צריך להיעלב מכל שטות, ובטח לא להיגרר לכל מיני מעשים... קבלי
ותתחילי לחייך... שירי

נופר30

New member
היי היי להירגע פה ומיד

אם איזו אחת טוענת משהו זה אומר שכולן חושבות ככה? אז אמרה מה שאמרה את יודעת טוב שטעתה לקחת לתשומת ליבך מה שהיה צריך וזרקת מה שלא צריך וזהו לא לקחת ללב יותר מידי שכל אחת תגיד מה שהיא רוצה אנחנו יודעות שאת בסדר גמור ואפילו יותר מזה מהר לחייך ולעבור הלאה

../images/Emo45.gifבדיוק!!! אותו כנ"ל../images/Emo45.gif

כל אדם ודעתו והעיקר - הכל בחברווווווווווות!!!
ואת לא הולכת לשום מקום!!! קפיש?!?

אני מצטערת עם המסר כאב...

סליחה, אבל נראה לי שקצת ניסחפנו,לא? ראשית אם המסר ששלחתי הכאיב, אז סליחה. אני לא התכוונתי לפגוע באף אחד. שנית, אני לא כועסת על אף אחד (גם לא על משהו אחר) אני לא כועסת. נקודה. שלישית, מה זה ה"עליהום" הזה. מה קרה, מה זו המהירות הזו בה אתן שופטות אותי, מוצאות אותי אשמה (ובשימחה אף מוציאות אותי להורג). אני אכן משתתפת בפורום הזה עוד מתחילת ימיו בפורום השכן. מה הסיבה שבחרתי בשם אחר? כי דעתי היתה שונה משל אמיקה (לא אישי כמובן) ומכיוון שמנסיוני תגובה מנוגדת ונחרצת למישהי פעילה לא מתקבלת בברכה ובנועם. אין פה באמת מקום וזכות לכל הבעת דיעה. ומכיוון שרציתי לשמור על "שמי הטוב" פה בחרתי בשם אחר, נראה לי שבדיעבד ממש בצדק, לא? אני לא בן אדם בוטה ותגובותיי בדיון הקודם היו לעניין ואם פשעתי במשהו זה במנת יתר של ציניות, לא יותר. (דרך אגב ליאת, כשאמרתי "מצבך" לא חשבתי אפילו לא לרגע על מיקומך הגאוגרפי, אלא על כך שאת מועסקת). למען ההגינות אני מפרסמת פה את המסר ששלחה לי ליאת (כן, היא התחילה!) ואת תגובתי ("המאיימת" כדבריה). אין אני מצפה למשפט צודק, אבל אם אתן כבר שופטות לפחות שהבסיס יהיה אמיתי: kisses: אני לא אתן לך לבוא לפורום שלי ולחולל שם מהומות לכל אחד יש זכות להביע דעה כמו שלך יש זכות. (הערה שלי: חשבתי שהיא אומרת שהיא לא אנחנו ולא שהיא לא תיתן). אבל מי את/ה שתבוא/י להגיד לי שלי אין זכות לדבר למה את/ה מכירים אותי יודעים מה אני ? אני מזהירה אותך תגובתי: וואוו, אני בשוק. מה זאת האלימות הזאת? איזה מזל שבחרתי בשם חדש לצורך ההודעה הזו. אני איתך עוד מפורום חתונות וחששתי מהתגובות להודעה שלי אז פתחתי שם חדש... ותיראי מה מצאתי... את מר ג´קיל ומר הייד.. אז לתגובתי למסר שלך: נכון את לא אני (ועכשיו יש לי עוד משהו להודות עליו לאלוהים). ואני שמחה בשבילך שיש לך עבודה ואת לא צריכה להתמודד עם "המצב". אבל אפרופו לכל אחד זכות להביע דעה, מה עם הזכות שלי? אולי כדאי שתיבדקי עם עצמך מדוע אני כל כך מכעיסה אותך? מה אמרתי? ובקשר להזהרה שלך...... הצחקת אותי מה את חושבת שפה זה העולם התחתון? מה תעשי לי? איזה כוח את חושבת שיש לך? "כן לשלום לא לאלימות" נ.ב. סודך שמור איתי (זה שאת כוחנית ואלימה "הפורום שלי" "אני מזהירה אותך") או שאולי אני לא אשמור אותו רק לעצמי, נראה.

kisses

New member
יופי עכשיו שהכל בגלוי אפשר

לחזור ולהיות חברות שוב אני מבטיחה לא להתערב יותר בכל מה שקשור לארץ ישראל ודרך אגב "הפורום שלי" זה רק אימרה

למעלה