קבלתי עכשיו מסר מאוד כואב

למה את מפחדת לומר מה דעתך

ולהזדהות בשם האמיתי? גם דעתי שונה משל אמיקה וכמובן שכתבתי אותה מבלי להסתתר מאחורי שם אחר. עד עכשיו, אף אחת לא עשתה עלי "עליהום" ואם מישהי רוצה, אין לי שום בעיה עם זה! זאת דעתי, אני עומדת מאחוריה, אני תמיד מוכנה לשמוע דיעות נוספות ולא חושבת שזו בושה גם לשנות דיעה... נכון, יש כאן משתתפות שנוהגות להביע את דעתם בצורה תוקפנית ולא מכובדת לטעמי תוך כדי יצירת תחושה שהן ורק הן צודקות (לשימחתי הן מיעוט) אבל מכאן ועד להסתתר בשם אחר... לא נסחפנו קצת? חוץ מזה, בלי לשפוט אף אחת (גם לא אותך) אני חושבת שיש דרך לומר כל דבר...

רחלילי

New member
ליאת הי ,

לא הבנתי מה זה הסטטיסטיקה, זה שם של מישהו? על מה מדובר? בכל מקרה אין לי מושג על מה מדובר אבל למה שתפרשי מהפורום?

rinutza

New member
מה פתאום לפרוש???? בגלל אחת

שהחליטה שלא מוצא חן בעיניה? נראה לי הרבה יותר הגיוני שהיא תפרוש. צריך פשוט להתעלם מכאלה.

shelycat

New member
ככה..........

ככה אני יום שלם לא פה וככה נותנים לטרולים לחרחר ריבים? ליאתי מחזקת את ידייך, כמו שהיית לצידי כשהייתי צריכה אני פה בשבילך. ובאמת אם מישהי כל כך "ותיקה" בפורום ובאמת לא כתבה שום דבר נורא והיום אז: א. איך זה שלא ראינו אותה קודם? ב. למה השם הבדוי? הרי הדברים הראשונים שנכתבו תחת השם הבדוי אולי לא היו קלים אבל בהחלט לא היו משהו שדרש שם בדוי.

אביבית1

New member
מה פתאום לפרוש מהפורום

האם קראתי נכון? שלא תחשבי על זה בכלל. תתעלמי אל תתיחסי בכלל, אם לא נראה לה הפורום שהיא תעזוב.

nikit1

New member
אני לא מבינה איך כל פעם מישהו/י

א ח ת מצליח לעורר פה כאלו רגשות שליליים. להתעלם! ליאת- כולנו כבר מכירות אותך מספיק זמן ויודעות שאת אכן שמה את טובת הפורום בראש מעייניך. ועוד משהו- קיבלת מסר ממישהי אחת שלא היה לה אומץ אפילו לשהתמש בשמה האמיתי (אם היא כן קבועה כאן)- למה את ישר משליכה את זה על כל בנות הפורום? לא זכור לי שהתלוננתי על אופן ניהולך את הפורום, לא זכור לי שמישהי אחרת עשתה זאת...למה את נותנת לבחורה אנונימית אחת לערער את יחסך כלפי כל שאר המשתתפות? מישהי רוצה להרעיל קצת את האווירה בפורום, לקבל את התשומי שלה...אל תתני לה.

ניקול3

New member
חבל, חבל חבל ../images/Emo10.gif

בכל מקרה מה שלא יהיה, ליאתי את מנהלת פורום נפלאה, ולא ניתן לך ללכת. להפסיק לריב בנות, יש מספיק אלימות בעולם האמיתי, בואו לפחות בוירטואלי נעשה שלום

למעלה