קבלת דו"ח על חנייה במקום לדיירי האיזור בלבד.

tom1992

New member
קבלת דו"ח על חנייה במקום לדיירי האיזור בלבד.

שלום רב, אני תושב דרום תל אביב (איזור 30). אתמול לפנות ערב חניתי את האוטו ברח' דוד רמז בתל אביב. לרחוב הגעתי מכיוון רחוב ז'בוטינסקי, ובכניסה לרח' דוד רמז מכיוון זה היה תמרור שמעיד על כך שכל רכב עם תו חניה של תל אביב יכול להחנות מ-17:00 עד 8:00 למחרת. כאמור, נכנסתי לרחוב רמז, המשכתי לנסוע ברחוב כדי לקבל לחפש חניה. פתאום מצאתי חניה בצד השני הרחוב (היום אני יודע שזה היה ברח' דוד רמז סמוך לפינת פרופ' שור). עשיתי פרסה (מותר היה) ברחוב ועברתי לצד השני של הרחוב וחניתי במקום שמצאתי.
שחזרתי מאוחר יותר לאוטו גיליתי דו"ח על חניה באיזור המיועד לתושבי האיזור בלבד. התפלאתי, הרי כשנכנסתי לרחוב דוד רמז מכיוון ז'בוטינסקי לא ראיתי שהתמרור אוסר על חניה לכל תושב עם תו חניה של תל אביב. אבל אחרי שקיבלתי דו"ח בדקתי את העניין והתברר לי שבכניסה לרחוב רמז מכיוון רחוב פנקס יש תמרור המעיד על כך שצד אחד של הרחוב הוא לדיירי האיזור בלבד.
אבל כאמור, לא הייתי מודע לתמרור הזה כי הרי הגעתי מהצד השני של הרחוב!

לפי נסיונכם, האם יש אפשרות שיבטלו לי את הדו"ח הזה? כי באמת לא שמתי לב לתמרור ההוא מהסיבה שציינתי לעיל.

kompy

New member
תמרורי חניה/איסור חניה תקפים בצד הצבתם

אי לכך טענתך להגעה מצד אחר אינה תקפה.
במידה ועברך נקי מדו"חות עירית ת"א, אתה יכול להגיש בקשה להמרה באזהרה(ישנם מקרים בהם הרשות נעתרת).

be_roo

New member
אתה תושב תל אביב מאתמול?

כל מי שגר בעיר יותר מיומיים יודע שישנם תמרורים שונים בצדדים שונים של הרחוב.
כל מי שמחזיק ברשיון נהיגה אמור לדעת שתמרורי חניה תקפים לצד בו הם מוצבים.
&nbsp
אף אחד לא מונע ממך לעשות פרסה, אבל זה לא מוריד ממך את האחריות לוודא שהמקום מותר לחניה. וזה נכון לכל תמרור אחר שמי שמבצע פרסה לא רואה (מהירות, איסור עקיפה וכו').
&nbsp
טעות של מתחילים, לומדים.

למעלה