זה לא קטע של אח במשרה מלאה
הוא אף פעם לא היה אלי ככה,וד"א,עד שנולדתי,הוא סיפר לי שהחלום שלו היה שתיהיה לו אחות קטנה,הרי אנחנו ממש מחולקים בגילאים,הם בקבוצה של ה"גדולים" 35,33,30, ואני בת 17 ואחי הקטן 15, אמא שלי אחרי הלידה של אחי השלישי,לא רצתה יותר ילדים,ואודי נורא רצה אחות קטנה,ובסוף היא ילדה אותי,ואודי אמר שזה היה מדהים בשבילו,הוא אמר שאני האחות שכל אח יכול לחלום עליה,אוהבת אותו ומפנקת אותו,והוא האח שלי האחד והיחיד והמיוחד,שאני ממש אוהבת. אבל לאחרונה זה לא נראה ככה,ואף פעם לא הייתי צריכה למשוך צומת לב ממנו בשביל יחס,זה חדש בשנתיים האחרונות,אבל מאז הסיפור הזה נראה לי משהו גם ברגש שלו אלי השתנה,אולי הוא חושב שאני זונה? שבגלל ששתקתי היתה לי הסכמה לזה? חשוב לציין,שאח שלי תמיד הקפיד לדבר איתי על זה שלא לתת לאף אחד לגעת בי בכלל,לא לסמוך על אף אחד,גם אם יהיה לי חבר לשמור דיסטנס עד שאני אקבל אישור שלו. גם כשאני מנסה להתקרב אליו ולמשוך צומת לב ממנו,יש לו תגובות שעדיף לא להתקרב. אם הוא אדיש,אז הוא מגיב בצורה מגעילה,ואם הוא במצב רוח טוב אני סוחטת ממנו צומת לב ומקבלת אותה במלוא האהבה. אתמול בלילה ישנתי אצלו ובאמת הוא התיחס אלי בצורה מדהימה,נרדמתי אצלו בטעות,וב-3 בבוקר התעוררתי,והערתי אותו כדי שינעל אחרי שאני אוכל ללכת הביתה,הוא אמר לי להישאר לישון,והוא הביא לי בגדים שלו(כי הייתי עם ג'ינס),וכיסה אותי ממש כמו אח מפנק,דאג לי שלא יהיה לי קר,ובזמן הזה אשתו הלכה לישון,והוא ישב איתי כמה דקות וליטף אותי,אחר כך נתן לי נשיקת לילה טוב והלך לישון,היום בבוקר איך שקמתי הלכתי אליו לחדר(הוא היה במיטה ראה סרט,"מציצים" זה סרט נוסטלגי אצלינו תמיד היינו חולים על הסרט הזה)ושכבנו אחד ליד השני במיטה בכייף כמו פעם(הרבה זמן לא עשינו את זה,בגלל שאני כבר גדולה,אם יראו אותנו ככה יכנסו לסרטים,אז אנחנו מעדיפים להסתיר מעכשיו את כל זה מהמשפחה,רק אשתו יודעת),רק חבל שבסוף הכל נהרס בגלל ההטפה הגועלית שלו,זה ממש קלקל לי את ההרגשה,את כל האושר שהיה לפני כן,כל הביטחון שצברתי כשהייתי איתו. קיצר,זאת דוגמא קלאסית ליחסים שכנראה לא יסתדרו אף פעם,אם הוא לא אוהב אותי כמו פעם כלום לא יעזור כבר,היחס שלו ימשיך ליהיות כזה.... מה כדאי לעשות? לדבר איתו-אי אפשר! הוא כמו כל גבר-לא אוהב לדבר על יחסים! ולמרות שאלו לא יחסי זוגיות,הוא לא מוכן לדבר על זה!