קבלת חברים חדשים לפורום

סויה 1

New member
קבלת חברים חדשים לפורום

השבוע נפתחת ההרשמה. הכישורים הדרושים:אין כולם מתקבלים בין הנרשמים הראשונים,תיערך הגרלה,ןהפרס הוא............ זוג צרצרים בוגרים שיתרמו על ידי חברנו "הקדוש". מדובר בזכר ונקבה אשר יעמידו צאצאים לרוב,וינעימו את זמנכם בימי הקיץ החמים,בשירה צרצרית רכה וענוגה. זה כדאי כל הקודם זוכה. זיכרו כולם מתקבלים מה אנחנו מניאקים מתנשאים?

סויה 1

New member
דוגמאות לחברים רצויים

| |שטן

TAINTED SAINT

New member
סויה1 היקרה../images/Emo190.gif../images/Emo18.gif

שבוע טוב יקירתי,הרגע רק עזבו את ביתי אחרוני המשתתפים ב"שיטוטון" שערכנו היום במידבר יהודה,אני בדרך להתקלח,יש כמה וכמה נושאים מעניינים שמיאמוטו ואני נעלה לפורום מאוחר יותר הלילה,כרגע הוא בדרך לביתו,ועד שנעלה יחדיו לפורום,בצורה מתואמת מאוחר יותר הערב,הרשי לי להאיר את עינייך יקירתי,לפני שתחול ביננו חוסר הבנה שתשלח אותך דומעת אל ארון התרופות שלך בחדר האמבטיה,למילוי האמבט במים חמים,וחיתוך ורידייך בעזרת סכין הגילוח שהוצאת מארון התרופות.....[ואת פולניה יקירתי...יש לך ארון תרופות פלאסטי,בעיצוב גועלי והמוני,שנקנה משום שהיה "במבצע"....ויש לך בפנים כמה סכיני גילוח מהתקופה טרם ה"טיפול בלייזר להסרת השפם...]. עשי לשנינו טובה ואל תניחי לרגע שיש לך מושג מי אני,ומה אני כן,או לא... אני כן מניאק מתנשא,וגרוע מכך.....אנא אל תגרמי לי אהובתי להדגים לך עד כמה.....לצערי יש לי קבלות על שתי המעלות הללו,ואינני מכחיש,או מתכחש להן לרגע,נהפוך הוא........... ואני כן מצפה לרמת אינטיליגנציה מסויימת וחוש הומור מעולה עד מצויין מאנשים המצטרפים אלינו....מספיקים לי כמה אנשים הסובלים מ"ריגור-מורטיס" מוחי,במצב מתקדם,הנמצאים כאן ביננו....[ואין הכוונה אלייך אהובתי,ולא לסוריאל,רסקול,או מיאמוטו,וכנראה גם לא התכוונתי לעצמי...],בהיותך חדשה בקרבנו,אינני מצפה שתביני את הקוד הסודי המוכר לוותיקים כאן,ולא את המצופה ממצטרפים חדשים,את וסוריאל אינכם מיצגים-ותודה לאל,בהנחה ויש יצור שכזה-את מרביתם של הנקלעים אלינו....אתם בהחלט תוספת מרעננת לכוחותינו,ואינני מתלוצץ הפעם,אך ישנם כאלו אשר נקלעים לכאן,שדפים שלמים,ומאמרים אנטרופולוגיים מקיפים יתקשו לתארם.... מקווה שירדת לכוונתי יקירתי,עכשיו תאלצי לסלוח לי-אך באמת שעלי ללכת ולרחוץ את אבק הדרכים וחולות המדבר ממני. שאי ברכה,אחשוב עלייך רק טובות במקלחת.... להת' TAINTED SAINT

SINFULLY SEXY

New member
שיטוטון../images/Emo35.gif../images/Emo190.gifככה אתה קורא לזה../images/Emo35.gif

חשבתי שיש לך גבולות מסויימים-אני חוששת שטעיתי-אני יודעת איפה למצוא אותך ......ראיתי ת'תמונות יקירי...מיאמוטו זה זה שלידך עם השיער הארוך ועם ידיים בכיסים? אתם ממש דומים,אני חייבת לציין שאתם נראים צמד-חמד,קצת דיאטה והוא ממש חתיך הורס-אני מבינה עכשיו למה אתם מיסתדרים כל כך טוב............... וראיתי חמודים שלי את התמונות של הנחשים והעקרבים והעכבישים.........יצאתם מצויידים משם להרבה זמן..........אני רק מקווה שהתאפקתם עם השטויות שלכם ולא עשיתם כלום בזמן שהילדים היו בסביבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אה כן-מגיע לך מזל טוב על הקידום!
ושאלוהים יעזור להם...... ואני עדיין מחכה לתשובה על מה ששאלתי אותך למטה

סויה 1

New member
באמת אהובי...

ארון תרופות מפלסטיק? מינימום פורמיקה-אבל אין לי ארון תרופות. ועכשיו ברצינות כוונתי הייתה טובה,ואם פגעתי מכל ה-
אני מצטערת הרבה
סויה

TAINTED SAINT

New member
סויה1 אהובתי../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

למרות הפגיעה האנושה שגרמה לי למרר בבכי מר זמן ממושך [27 שניות,מדדתי עם שעון עצר מיוחד לספורטאים !],אני לא יכול לכעוס עלייך לזמן ממושך יקירתי,מזגתי לעצמי כוסית וודקה וישבתי להתבונן באלבום התמונות של תמונותינו מהטיול המשותף שלנו בסיני לפני שבע שנים,את נראית מדהים שם אהובתי,איך אוכל להמשיך ולכעוס עלייך ? ! ? ! ? ! אני יודע שכוונתך הייתה טובה,אל דאגה,אינני נוטר טינה,סתם מתגעגע..... ואנצל הזדמנות זאת לענות כאן גם ל"סקסית" האהובה שלנו. יקירתי-הוצע לך להצטרף לטיול,אפילו הצעתי לארגן שיאספו אותך מביתך,את היית זאת שהחליטה שלא להצטרף,כל שנותר לי לומר הוא שההפסד היה כולו שלך....מכל הבחינות.... צר לי לאכזב אותך,אך שום דבר ממה שעובר בדמיונך לא קרה בשיטוטון שלנו,רק נהננו מהמדבר ומהטבע,לא לקחנו משם אף יצור חי למזכרת,יש לי מספיק עקרבים בלי צורך בחדשים.... רוב תודות על איחולייך,אני מקווה שהמינוי החדש שלי יותיר לי עדיין די זמן לבקר כאן כבעבר. שוב,חבל שלא היית שם אתמול איתנו,בהחלט יכל להוסיף לכולנו מספר זכרונות... שלכן
,
TAINTED SAINT

רסקול

New member
סויצ'קה, כחבר ותיק

כמי שנמצא בו מן ההודעה השניה , אני תומך ביוזמתך היפואית.

סויה 1

New member
../images/Emo24.gifרסקול יקירי

לא הבנתי "אני תומך ביוזמתך היפואית," אבל תודה בכל זאת.

TAINTED SAINT

New member
תשמרו לכם את...../images/Emo190.gif../images/Emo188.gif../images/Emo88.gif

היוזמות ה"דמוקראטיות" הדפוקות שלכם......כנראה ששכחתם משום מה שיוון העתיקה,"ערש התרבות והדמוקרטיה המערבית" [סליחה,אני הולך רגע להקיא וחוזר],הייתה מקום שבו היו יותר עבדים מאשר 'אזרחים חופשיים',לנשים לא הייתה זכות הצבעה,ואינני הולך למנות כאן עוד כמה "ממעלותיה",כמו איפריאליזם דורסני,צבא פאשיסטי...... מצדי אם זאת גישתכם,אני מתנדב לצאת לשיטוט מהיר בכמה פורומים ולגייס לכם חברים חדשים שלידם אלברט ממן יחשב לאלברט אינשטיין....רוצים
באמת שלא אכפת לי,כשהפורום יראה כמו שנראה לפני כחודשיים וחצי,אתם תתחננו אליי שאשוב..... יצרנו כאן דינאמיקה נהדרת,בואו לא נהרוס אותה עם רעיונות 'דמוקראטיים',אתם זוכרים איך היה כאן פעם....בעיקר אתה רסקול....אני נשארתי כאן בגללך [ואל תנסה להראות מופתע,אתה יודע שזאת האמת לאמיתה,ולא שביקשתה זאת ממני,פשוט אוהב אותך],ומיאמוטו נשאר כאן בגלל שנינו,אני שמח שסוריאל וסויה1 הצטרפו,אך אם הפורום יכלול את מעריצי ליברמן,ותומכי ז.ארגוב[או להפך],חוששני שכל מה שיצרנו כאן ירד לטמיון.... [ואני יודע שלא הזכרתי את הדורסנית,אלברט והסקסית,כבודם במקומם עומד ומתפלל,או שוכב וגונח,אך בלעדינו כמה עיניין היה להם להשאר כאן
] בכלל,למה טרחנו שוב להכנס לנושא הזה שוב
בואו נמשיך כרגיל,יגיע מי שיגיע,אנחנו כבר נדע מה לעשות בשעת הצורך..... TAINTED SAINT

TAINTED SAINT

New member
סויה1 יקירתי../images/Emo190.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

תעשי לו את את המבדקים....קחי בחשבון שהוא זה עתה הצטרף לתפוז.........ועם ניק קצת
לשיקולך.... אני מצטער יקירתי,אך יש לי בוקר עמוס,להאכיל צפרדעים
[בי נשבעתי שאינני מתבדח
],להאכיל טרנטולות צעירות,לספור 200 ולדות עכברים קפואים,להזמין 40 ק'ג נסורת לעכבריה [נו מה,עם 14 נחשים בבית את חושבת שיש לי בררה אחרת
],וכל זה אחרי שכבר האכלתי את החרדונים המזוקנים האוסטרלים,ואת החומט כחול הלשון...[יש לי אחד כזה,בחיי,תשאלי את מיאמוטו או את איל512 ],וכל זה לפני הצהריים....ואני צריך גם למצא זמן ולטפל בעוד כמה דברים שוליים....צריך לתאם פגישה עם מנהלת בית ספרו של בני....כנראה שהכניס שוב מורה להריון
,בחיי שהפעם אני לא מממן את ההפלה
,כמה אחריות הן מצפות שיפגין ילד בן שמונה וחצי
מצטער שהפלתי את הצורר עלייך,מבטיח לפצותך בעתיד.... שלך ב
....
TAINTED SAINT

סויה 1

New member
ברוך הבא-ה.../images/Emo24.gif

קשה לי לכתוב ,"ברוך הבא המן" אז קיצרתי לך את השם.

TAINTED SAINT

New member
../images/Emo25.gifיקירתי....עוד לא

הגבת למה שכתבתי לך למטה....בתגובה למה שענית למיאמוטו...

למעלה