קבלת חברים חדשים לפורום

TAINTED SAINT

New member
ערב טוב המן../images/Emo140.gif../images/Emo35.gif../images/Emo206.gif

נכון שהייתי עסוק היום,ונצלתה את ההזדמנות לגרום לסויה1 שלנו לחוש מחוזרת ונחשקת,אפילו גרמתה לה להסתגר עם עצמה בחדרה פעמיים ל
פראי ומספק,שכלל גניחות קצובות שגרמו לגב' אדלשטיין [השכנה שלה מהקומה שמעלייה] לומר לבעלה "נו מנדי,אתה שומע ?!! דנוטה שוב הביאה הביתה פועל ערבי! בטח מאלה שמשפצים אצל משפחת בנישתי,רק אנחנו לא עשינו רמונט! נו,ותשמע איזה רעש הקורבע עושה עם השהיד שלה!!!רק ערבי ילך לבחורה עם כל-כך הרבה שיערות על הרגליים....". אז נכון שהפכתה את יומה למספק יותר,אך גם גרמתה לשכנים שלה לחשוב עלייה..... סויה1 אהובתי,למה גב' אדלשטיין אמרה "שוב"
,למה פועלי בניין למה
אם את רוצה,אני יכול להכיר לך כמה מחברי מהמגזר המדובר,אינטלקטואלים,תמיד מנומסים,וחיות רעות במיטה,על הריצפה,על השולחן במטבח..... למה את חושבת שכל "הנשים בשחור" הולכות מכות בסוף כל הפגנה על הזכות להזמין אותם הביתה "לקפה"
אז המן היקר שלנו,כבר גרמתה נזק מה בהצטרפותך,ומה עוד שבגללך סויה1 לא הולכת לפגוש השבוע במיאמוטו [לבחור יש קאטנה...אני במקומך מתחיל ל
זיעה קרה...],והוא דווקא היו לו אי אילו ציפיות.....רצה לעזור לה להוריד זיפים בעזרת החרב..... מה דעתך להציג את עצמך בפנינו
לא משהו אישי מדי,רק כתובת מדוייקת..... ואם אתה כבר כאן,אז הרשה לי לברך אותך על הצטרפותך "לפורום הכי טוב בעולם",בחיי שככה כינו אותנו,תציץ במה שכתבה לנו 'נבגדת וכואבת'...... אני די שמח שאתה כאן,יש לי רק בקשה אחת אלייך,פונים לכאן לפעמים אנשים במצוקה אמיתית ומבקשים מאתנו עזרה,אנא הייה זהיר,אל תענה בחופזה ובציניות לפונים אלינו,אתה כבר מכיר את הקבועים כאן,אם אינך בטוח במה לענות,הנח לנו את האנשים הזקוקים לעזרה,אנחנו כבר נסייע להם כפי שאנו מתורגלים לעשות.... ברוך הבא בקהלנו,ותדע שעם 'ניק' כמו שלך אין לך הרבה עתיד בפורום להנצחת השואה,ובפורום לחרדים,בהזדמנות נתאם [מיאמוטו,אתה ואני] "הופעה משותפת" בפורום החרדי....נראה איך תחזיק שם מעמד לצדנו... שא ברכה,וכולי תקווה שהחבל לא לוחץ מדי... שלך TAINTED SAINT

סויה 1

New member
עם קבלת פנים כזו...../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אין פלא שהבחור מתחיל להזיע. אל תדאג המן הוא לא כל כך מפחיד כמו שהוא נשמע.יש לי ממש הכרות אינטימית איתו, ובמציאות ,הוא אפילו יותר גרוע..... סתם סתם...טלה קטן ומתוק. אוהבת אפילו יותר.. ממה שאתה אוהב את העקרבים והעכבישים שלך.[אני נשמעת כמו רסקול,מה קורה לי?] .

SINFULLY SEXY

New member
לסויה1 ידעתי../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

ידעתי שזה מה שיקרה גם לך!!! איך שזה היה צפוי!!! אמרתי לך שאת בדרך לשכב איתו!!! נו אחותי-את לא יכולה להגיד שלא אמרתי לך!!! ואת ניסית לשחק אותה קולית-ככה זה מתוקתי-עכשיו את גם נישמעת מאוהבת בו עד מעלהראש!!! סחתיין עלייך קדוש איך אתה עושה את זה לכולנו בלי טיפה מאמץ!!! מתה על הסיגנון שלך!!! אני חזרתי עכשיו מדייט עים טייס לשעבר ביפו-אופנוע חבל על הזמן! הבנאדם לארג' עם כסף-אחלה ארוחת ערב,ציוד הכי טוב שיש-אבל מה לעשות? לימדו אותו בחיל האויר לסיים משימות צ'יק-צ'אק!!! סתם ביזבוז של ציוד משובח!!! הולכת להתקלח ויללה לעבודה! ביי

SINFULLY SEXY

New member
לקדוש../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo25.gif

לידך מאמי אני ליפעמים מרגישה כימעט כמו בתולה...אבל רק כימעט!!! [אני מקווה שלא איכפת לך שקצת גנבתי את הרעיון מימך ליכתוב עים הדגשות-אהבתי!!!] ביייייייייייייייייי

סויה 1

New member
הגבתי אהוב ליבי../images/Emo23.gif

האם מיאמוטו כועס עלי?כיהוא אף פעם לא מגיב. מיאמוטו אני מאוד מעריכה אותך,את הכישורים האינטלקטואליים שלך את חוכמתך האינטליגנציה הגבוהה שמעתי שאתהחתיך אדיר[מהדורסנית] ואפילו הציוד בסדר. שלך סויה המתחנפת.

miyamoto

New member
לא כועס,

לכעוס זה לא בריא.
תודה, וליל מנוחה. אני אלך לישון על ספר טוב

סויה מאמי ../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

עכשיו את באמת אחת מאיתנו מאמי-ברוכה הבאה למישפחה
נו-איך היה עים העקרב
אנדרנלין חבל על הזמן אחותי
עכשיו מאמי את יודעת למה נישארנו
יללה-בלי להיתביש
איך מתי כמה
כולנו מישפחה עכשיו אחותנו
וכדאי שאת תספרי למה הקדוש לא חולק חוויות
מתה עלייך מאמי
איך באמת האמנת בהתחלה שלא תילכי על זה כמו כולנו
מתה עלייך פולניה חמודה שלי
חייבת לשוב לעבודה ליפני שהבוס המניאק יחזור.......
ביייייייייייייייייייייייי

תתביישי סויה תתביישי../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

לא חבל תגידי לי-הבנאדם יש לו ילד חמוד חב"לז!!! למה צריך למשוך אותו מהמשפחה שלו למה???!!! תחשבי נשמה אם היית בבמקום של אישתו איך היית מבואסת כל הזמן שהוא לא בבית!!! חסר לך סטוצים בתל אביב??? מה הקטע? כולן ניסו-חוץ מהילדה-וזותי גם ניראה לי מחכה בתור-אז גם את היית צריכה ללכת על הקטע? תעזבו את הבנאדם קצת בשקט הוא יש לו אופי חלש-לא עומד בפיתוי-לא צריך לנצל את זה כל הזמן-זה חטא מה שאתן עושות לו-אלוקים רואה הכל וזוכר הכל!!! את חדשה אבל מזה מהר ניכנסת לעינינים!!! יש לך את המן הרשע-תעזבי קצת את הקדוש!!! ביי

איל512

New member
../images/Emo7.gifאויי תעזבו את הקדוש...

כמה רחמים.............. קדוש מסכן שלי... מה הן באמת כל כך מפתות אותך?? איזה מסכןןןן

סויה 1

New member
מתה עליך אלברטו../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif|נשיקה

אלברטו עזוב את הקדוש, אתה מעניין אותי.כל הכבוד לך על השרות בצהל.תבורך ובאשר לקדוש אני מכחישה בתוקף לא היה ולא ניברא כשכתבתי "יש לי הכרות אינטימית איתו" התכוונתי קרובה ומהאינטרנט בלבד אינטימית=קרובה.ולמתקשים אתן דוגמא לאמא יש הכרות אינטימית עם תינוקה,יש לי ממש,הכרות אינטימית,עם החומר הנלמד בכיתה ....ועוד ועוד. איזה ראש כחול יש לכם!!! אתה קורע אותי אלברט סויה

סויה 1

New member
לדורסנית ולסקסית...../images/Emo24.gif

אחיותי היקרות. צר לי להרוס לכן את הפנטזיה,אך באמת כלום!!! לא קרה. אני נשבעת לכן ...בכל היקר לקדוש. סתם אי הבנה למה להרוס מתח מיני אשר ניבנה בעמל כה רב. הטלנובלה נמשכת ...תצפו לבאות. גם אני חולה עליכן

למעלה