קבלת עידכונים

b love

New member
קבלת עידכונים

מסקרן אותי לדעת איך אתם מקבלים את העידכונים בבלוגים שאתם קוראים? אני רוצה לקבל עידכון כל פעם שמישהו מעדכן את הבלוג שלו, במועדפים זה פשוט מייגע לעבור בלוג בלוג ולראות מה עודכן ומה לא בגלל שהרשימה ארוכה, עידכוניים במייל-זה מעצבן לפתוח כל הזמן את המייל
תיבת מסרים- זה נשמע לי מטמטם לקבל המון מסרים לאנשים מעדכנים הבלוגים שלי עידכונים- גם קצת מעצבן כי אחרי 10 צריך לעבור דפים-נראת האפשרות היחידה הכי נוחהנראלי.. מה הכי נוח לכם?

0r0r

New member
RSS

(אבל חלילה לא OK או קורא RSS מבוסס רשת אחר.)

0r0r

New member
יש כמה סוגי קוראי RSS

- תוכנה חיצונית לדפדפן. כזו שמותקנת על המחשב (מה שאני משתמש). - עמודי רשת שלהם ניתן להוסיף כתובות RSS ולקרוא בעזרתם. לדוגמא OK, googl reader ועוד המון אחרים. - דפדפנים שמשלבים אפשרויות קריאת RSS (כמו FF, Maxthon לדוגמא). - כלמיני עמודים שפשוט משלבים RSS בלי אפשרויות התאמה כי זה מה שהם רוצים להציג ודברים אחרים ששכחתי.

ואוו כמה סוגים

נדמה לי שאני אשאר אם הנוכחי. הוא קורא את הדואר שלי בוואלה ולא צריך להתקין תוכנה שתעמיס על המחשב או דפדפן חדש. והיתרון הכי חשוב שלו שאפשר לגלוש עליו מכל מחשב.

0r0r

New member
מבוססי הרשת לא נוחים כשיש המון מקורות... ../images/Emo3.gif

0r0r

New member
אישית, לא נוח ויזואלית

את כל הקוראים בסגנון google reader ו - ok אני בכלל לא סובל. לא מסוגל להשתמש בהם. בדיוק כמו האתרים שכל התוכן שלהם הוא 100-200 קישורים ע"פ קטגוריות או "שימושיים". אתרים בסגנון "הבלוגיה שלי" ז"ל יותר נוחים כי לא כל התוכן פתוח במקביל ואפשר לקטלג RSS לפי נושאים אבל גם שם לא היה לי נוח. תמיד היה לי יותר נוח תוכנה ולא נראה לי שיקום האתר שישנה את זה.

mary lou

New member
יקום, יקום

זה רק עניין של זמן :) יש מספיק אנשים שחושבים כמוך כדיש מישהו יקים אתר מוצלח P:

כדי לבדוק את דבריך לעומק

אני אצטרך להוריד איזשהי תוכנה. וכרגע לא בא לי להעמיס שטויות על המחשב הישן הזה. טוב, אפשר להגיד שעד שלא מנסים לא יודעים מה מפסידים. וכרגע אין לי מושג מה אני מפסידה.

דם דם

New member
אני מקבל לתיבת המייל

למדתי לעשות גם סלקציה אני קורא אותם בסופי שבוע ככה בשישי-שבת בבוקר תוך כדי כמה דברים אחרים באינטרנט ואז יוצא שיש לי כמה פוסטים מאותו אדם למשל אז אני קורא אבל מגיב בדרך ככלל רק לפוסט אחד לי יוצא יותר נוח ככה...בסך הכול יש לי איזה 25 בלוגים שמתוכם כ10 מעדכנים על בסיס רציף שבועי רובם של צילומים ככה שהרבה קריאה אין לי

רק RSS..

באמצעות Google Reader. זה נוח כי כך יש מקום מרוכז בו נמצאים כל הפוסטים שעדיין לא קראתי בכל בלוג, וזה לא על חשבון הדוא''ל שלי, המסרים או תוכנה אחרת במחשב שלי (וגם נגיש ממחשבים אחרים).

דנטל

New member
לא מנויה לקבלת עדכונים אצל אף אחד

אבל אם הייתי מנויה (וכשהייתי מנויה) זה היה במייל. את המייל שלי אני בודקת פעם אחת ביום ושם זה הכי לא יתקרצץ לי.

siv30

New member
במייל ובמסרים

וגם ב-RSS של דף הבלוגיה. ככה אני מכסה הכל

mary lou

New member
RSS

בדומה ל0r0r, לא מבוסס רשת. בלי קשר כל בלוג שאני קוראת ויש סיכוי שאני ארצה לחזור אליו אי פעם, נמצא אצלי במועדפים. ככה הרבה יותר פשוט למצוא אותם.

למעלה