קבלת עידכונים

ע ל ו מ ה

New member
אימייל או RSS

אני דווקא מכורה לאימייל, וממילא "חיה בתוך תיבת האימייל שלי" במסגרת העבודה שלי, כך שהכי נוח לי לקבל את העדכון באופן כזה. דווקא האימייל אליו מגיעים עדכוני הבלוגים הוא לא תיבת הדואר שלי בעבודה אלא בגוגל, אבל עם גוגל-טוק ההודעה קופצת לי וכמי שלא מסוגלת לשבת יותר מדי זמן על משהו אחד אני מאד שמחה שמפריעים לי עם הודעות על רשומות חדשות (מעריכה שאני מנויה ללא יותר מ-10 בלוגים ממילא). בנוסף על זה, ובעיקר עבור מערכות בלוגים אחרות ולא תפוז, אני משתמשת בקורא RSS, אבל לא ב-OK.

b love

New member
סליחה אבל מה זה RSS?

0r0r

New member
לא חשבת לאחד?

נגיד, ליצור באי-מייל מחיצה/תווית (איך שתקרא לזה) לעדכונים, לדאוג שהכל יועבר אוטומטית לשם ואז לקרוא ממקור אחד? או להשתמש רק בRSS?

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifאימייל, ואני לא צריכה לבדוק אותו כל

הזמן, כי יש לי gmail notifier, אז אני יודעת מתי יש לי אימיילים חדשים וממי הם ^^

אני?

אני עד לפני כמה זמן העדכנתי דרך תיבת העדכונים בבלוגיה, אבל כמו שאמרת זה רק 10 עדכונים, וכשלא נכנסים הרבה זמן לבלוגיה זה לא הכי נוח... אז עשיתי את העדכונים דרך המייל... וזו דרך העדכון הנוכחית שלי... אבל גם את זה נראה לי שאני אחליף... כי עכשיו אחרי שראיתי שתפוז הוסיפו אפשרות להתעדכן דרך מסרים, אז זאת נראית לי הדרך הכי נוחה לי. כי אני אוהב שכל מה שקשור אצלי לתפוז מרוכז בתפוז...

פגעסוס

Well-known member
אך ורק בRSS

יש גם שני בלוגים שאני מנוי עליהם באימייל בגלל שנדרשתי לבדוק אם השליחה באימייל עובדת (ואני עצלן ושכחן מכדי לבטל את הרישום). אבל בפועל, אני בודק כל הזמן את הRSS שלי וכמעט בכלל לא בודק את האימייל.

למעלה