את התמונה הנבחרת אני אביא יש לי איך..
ה המלאכית בלבן New member 17/8/07 #23 גם לי אין בעיה להביא את התמונה.. על הנגן.. ו- אל תשאלו מה קרה לאוזניות שלי T_T
K kelly7i New member 17/8/07 #29 חייב להיות כמה מקומות שעושים הדפס, וייב להיות אפשרי על חולצות שנקנה מהשוק או מקום אחר\נביא מהבית, משו וחייב להיות במקום שמדפיסים חולצות שהם לא לבנות וזה
חייב להיות כמה מקומות שעושים הדפס, וייב להיות אפשרי על חולצות שנקנה מהשוק או מקום אחר\נביא מהבית, משו וחייב להיות במקום שמדפיסים חולצות שהם לא לבנות וזה
J just Kaya New member 17/8/07 #22 אבל אבל אבלל.. זה לא פייר! כי.. אני לא אוכל לבוא למפגש! ((( בוהו. דווקא ימי רביעי יש לי גיטרה. \: והיום הייתי באה אם היה, אבל התבטל. אווף! זה לא פייייר. ((
אבל אבל אבלל.. זה לא פייר! כי.. אני לא אוכל לבוא למפגש! ((( בוהו. דווקא ימי רביעי יש לי גיטרה. \: והיום הייתי באה אם היה, אבל התבטל. אווף! זה לא פייייר. ((
ה המלאכית בלבן New member 17/8/07 #25 ~השניה~ וזו גם האחרונה שאשרשר יש לי תמונה של מקפליי במדי צבא.. אז אולי לכבוד הגיוס.. אני ארמוז למישהו להדפיס לי אותה XDDD
~השניה~ וזו גם האחרונה שאשרשר יש לי תמונה של מקפליי במדי צבא.. אז אולי לכבוד הגיוס.. אני ארמוז למישהו להדפיס לי אותה XDDD