קדימה אנשים תגובות על ההופעה בתמונע

BurningUp10

New member
קדימה אנשים תגובות על ההופעה בתמונע

קדימה תגובות! טוב אין אין ואין לי מילים! אני חושב שזאת ההופעה הכי טובה של דנה שהייתה! אני לא אפרט את כל הפלייליסט אבל קצת! חירותי מצויין מותר - היה מהפנט!!! אין מילים פשוט מדהים מדהים ושוב מדהים כנ''ל גן מאיר! בומביי היה מצויין גם כן! חמימות ואיי היה לי פשוט זרם בגוף והכי הכי הכי אבל הכי מדהים היה כמובן מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!! אחרי זה כמובן שהלכנו לשגע את דנלה... דיברנו איתה איזה 10 דקות ככה היה מצחיק והיו כל מני דברים שלא נפרט כי אסור והמבין יבין:) ובסוך בסוף שהלכנו היא קראה לי שוב לעוד נשיקה אוי אני חולה עליה פשוט לא רציתי לעזוב! כאב הלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב! היא כל כך מדהימה! אבל בקרוב יהיה הרבה חדש ואנחנו עובדים על אתר חדש ומדהים שיהיה לדנה! אז יש למה לחכות!

Twisted Shadows

New member
היה מדהים../images/Emo99.gif

מחר אני אכתוב את הסיכום הופעה שלי
וגם כמה תמונות.. (האישה הזאת ממש ממש ממש לא פוטוגנית).. הנה תמונה אחת בנתיים...
"כי הכל כל כך חשוב ולא חשוב...
"...

למה לא פוטגנית?! ../images/Emo12.gif

דנה
ואני אוהבת את התמונה הזו!!!
פטיש| מחכה לעידכון שלך! ואם לא תקבלי הצקות במסרים כל שעה אז כדאי שזה יהיה מהיר

ההופעה הייתה מדהימה!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo205.gif

כשהיא נגמרה פשוט רציתי שהיא תתחיל שובבבבבבב
אוף וגם שכחתי לקחת את הפלייליסט
אבל רגע אני אתחיל מהתחלה... הגענו לשם אני וחברה שלי ופגשנו אל אלעד וחבר שלו, וישבנו כולנו בשולחן שנמצא ממש על דנה
, והיה נורא צפוף
, לונורא זה לא הפריע ממש בהופעה, מה שכןןןןן אלעד התעקש להזמין לקראת תחילת ההופעה ואני טענתי שזה מגעיל לאכול לה מול הפרצוף וגם שלא ממש נאכל בגלל שנתרכז בהופעה, אבל לאאאאאאאא הוא התעקש
, ובסוף קרה מה שאני אמרתי ורק בקטעי מעבר הצלחנו לאכול קצת מהנאצ'וס אבל רובו נשאר שם
, ולמה אני מספרת לכם את כל זה? כדי שאם אי פעם תבואו איתי להופעה תקשיבו לי!!!!!!
ועכשיו נחזור לקטעים הרלוונטים.. ההופעה התחילה דנה פותחת עם חרותי
, אני חושבת שזאת בחירה מעולה לפתוח עם השיר הזה
, אחר כך היא ממשיכה עם היום זה אנחנו ואני כבר לא זוכרת באיזה סדר באים השירים אחר כך אבל אני זוכרת שמהדיסק החדש היא ביצעה גם את ככה זה, אזור הדמדומים,יום יום, הקן והציפור, מקום בטוח, מהדיסק תוך כדי תנועה היא ביצעה את- תוך כדי תנועה, בא והולך, גן מאיר, מעד הקצה- אהבה, לומדת לעוף, בוכה לך , בומביי, יש בזה טעם, עד הקצה, מפשוט להיות- חמימות חולפת ומחכה לו, וממלך- מלך! כמובן שהיא גם ביצעה גם את שקט של בלאגן
הביצועים היו מדהימים באמת!, וסוף כל סוף אני זוכה לשמוע הופעה מלאה של דנה עם כל הכלים, ולא רק היא ויניב, שגם ההופעות האלה היו יפות אבל חלאס אחרי שראיתי איזה5-6 כאלה קצת נמאס
בעיקרון את מותר אני לא הכי אוהבת בדיסק החדש אבל הביצוע שלו היה כל כך יפההההה
ודנה הייתה חמודה
, והייתה לי גם פאדיחה..
יש לי פשוט נטיה להגיד לכל מי שסביבי איזה שיר היא הולכת לשיר כדי שהם יתקשרו למי שהם רוצים
ואני מזהה את זה לפי הצלילים הראשונים או לפי הסיפורים שלה, אז היא מתחילה לספר את הסיפור של גן מאיר
ואני כזה ישר קופצת: גן מאיר!
חחחח ואז היא מזה התחילה לצחוקקקק ואמרה שהיא מצטערת שהיא משעממת את כל האלה ששומעים את הסיפורים האלה שוב ושוב ושוב
, וזהו
קצת התפדאחתי, אבל היה משעשע
ההופעה פשוט הייתה מעולה אין, דנה היא בחורה כזאת שרואים עליה שהיא מתה על ההופעות האלה, היא יודעת לתת מעצמה את הכלללל! היא הייתה כל כך מדויקת לא זייפה בכלל, אילתרה בצורה יפה, ובכלל המיקום שלי מולה נורא עזר לי לקלוט את האקורדים שהיא עושה
היא סיימה על מלך
! וזה היה פשוט ביצוע ענקקקיייייייייי אעהאעהה מזה השתגעתי שם על הכיסא(
) אחר כך הלכנו לדבר איתה והיא הייתה הכי חמודה שיש
, וזהו, אני מקווה שיצא לי לראות עוד הופעה שלה כזאת בקרוב... מי שלא בא, הפסיד!

קופיפה../images/Emo24.gif

נראה לי שדנה מצטערת בפני אלו שמכירים את הסיפורים שלה ומשתעממים מהם רק בגללך

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

את יודעת שהיא זכרה אותי? חחח והיא ממש מצחיקה שאלתי אותה על איזה אקורד שלא היה ברור לי אז היא כזה מראה לי תוך כדי הדגמה על הגיטרה הדמיונית שלה
כפרעליה
והיה עוד קטע מצחיק
, אבי גרייניק נכנס לחדר ולא קלטתי שזה הוא אז היא אמרה לו: בוא לכאן יא אבי גרייניק, או משו כזה... אז הסתכלתי עליו ואמרתי לחברה שלי- הוא באמת דומה לאבי גרייניק
ואז קלטתי שזה הוא והרעדתי את החדר עם הצחוק שלי

חחחחח ../images/Emo6.gif

נראה לך באמת שהיא לא תזכור אותך
איך אפשר שלא..
אי אי..כמה רעות מצידך לבקש ממנה שתדגים לך אקורד
ועוד יותר רעות מצידך זה הקטע עם אבי גרייניק..
הפסדתי ממש שלא הייתי שם, הא..? יהיה טוב

אל תדאגי!../images/Emo205.gif

אנחנו ניפגש בקיץ, כפרע עיניים טחול לבלב, עורקים, עורקיקים, ורידונים , היפופיזה, בלוטת יותרת המוח

בו-בי!! ../images/Emo6.gif

מה אני אגיד.. אין על הסיכומים שלך!!!
גם באיגי השבוע וגם עכשו פשוט לא הפסקתי לצחוק!! שמחה שנהנת. נשמע בחירה תמוהה במקצת להתחיל עם "חירותי" כשיר פתיחה. אבל אין ספק ששווה
ומלך
אוייש. כרגיל הופעות בתמונע של יום שישי הן הכי טובות יימח שמם

coolit97

New member
שלום!

הייתי אתמול בהופעה וזאת פשוט ההופעה הכי טובה שהייתי בה כבר הרבה מאוד זמן!! דנה נתנה ממש ביצועים יפים לכל השירים!! לא ידעתי שהיא תשיר גם את שקט- שזה שיר שאני מאוד מאוד אוהבת ובכלל כל השירים והביצועים פשוט מעולים! ישבתי ממש על הבמה וחשבתי שיהיה קצת לא נעים אבל בסוף כל רגע היה שווה אחר כך הלכתי לדנה והצטלמתי איתה והיא הייתה ממש חמודה! לקחתי גם את הפלייליסט אז אלה השירים שהיו: חירותי היום זה אנחנו אהבה ככה זה לומדת לעוף תוך כדי תנועה מותר מחכה לו עד הקצה יום יום מקום בטוח בוכה לך חמימות חולפת בא והולך גן מאיר הקן והציפור בומביי יש בזה טעם אזור דמדומים שקט מלך בקיצור נהנתי בטירוף!!!!!

למעלה