הוי..היה מצחיק כל כך
ה המשינאית New member 26/6/06 #53 נזכרתי בחממת שאנטי../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif וואי יש לי שמיעה מהתחת
ר רותם השמיינה New member 26/6/06 #57 יאוו אני לא מאמינה שלרגע שכחתי מזה זה היה אחד המצחיקים ואיך הסתכלת עלי..ולא הבנתי מה הביעה ופתאום את "חממת שאנטי? " חחחחחחחחחחחח
יאוו אני לא מאמינה שלרגע שכחתי מזה זה היה אחד המצחיקים ואיך הסתכלת עלי..ולא הבנתי מה הביעה ופתאום את "חממת שאנטי? " חחחחחחחחחחחח
ה המשינאית New member 26/6/06 #58 חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif היו ימים....
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif היו ימים....
ת תהילה מסחררת New member 25/6/06 #30 ../images/Emo24.gif וואי הפלייליסט יש מצב שאתה מעלה צילום שלו לכאן או שאתה בכלל לא רוצה אותו ... שמחה לשמוע שנהנת ועוד יותר שחזרת לפורום לדווח!
../images/Emo24.gif וואי הפלייליסט יש מצב שאתה מעלה צילום שלו לכאן או שאתה בכלל לא רוצה אותו ... שמחה לשמוע שנהנת ועוד יותר שחזרת לפורום לדווח!
C coolit97 New member 25/6/06 #37 הפלייליסט אני לא יודעת אם תראו אבל יש שם סימן של נעל נראה לי של הבסיסט
H hadas 5 New member 25/6/06 #15 ../images/Emo2.gif../images/Emo4.gif הייתי בסוף-שבוע אצל סבתא שלי במרכז וכל-כך רציתי ללכת!! ב-9 התקשרתי ואמרו לי שנמכרו כל הכרטיסים איזה בעסה :| אבל... שמחה שנהנתם!! להופעה הבאה אני בטוח באה
../images/Emo2.gif../images/Emo4.gif הייתי בסוף-שבוע אצל סבתא שלי במרכז וכל-כך רציתי ללכת!! ב-9 התקשרתי ואמרו לי שנמכרו כל הכרטיסים איזה בעסה :| אבל... שמחה שנהנתם!! להופעה הבאה אני בטוח באה
B BurningUp10 New member 25/6/06 #25 רותם!!! איןלך אפילו על מה להגיד תודה! ואני מת שתבואי להופעה הבאה ונהיה שם ביחד!
ר רותם השמיינה New member 25/6/06 #48 ../images/Emo24.gif אני ממש מחכה לזה דיברתי על זה קודם עם רעות, שצריך הופעה יחד.. כמה שאני אוהבת אתכם..
../images/Emo24.gif אני ממש מחכה לזה דיברתי על זה קודם עם רעות, שצריך הופעה יחד.. כמה שאני אוהבת אתכם..
ת תהילה מסחררת New member 25/6/06 #26 וואי ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif איזה כיף לשמוע את כל זה. לפעמים בא לי לברוח לתמונע עם שמלת השבת שמחה שנהנת אלעד מחכה לעידכונים בפרטי עובדים על אתר
וואי ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif איזה כיף לשמוע את כל זה. לפעמים בא לי לברוח לתמונע עם שמלת השבת שמחה שנהנת אלעד מחכה לעידכונים בפרטי עובדים על אתר