קדימה בועה וירטואלית שתתפוצץ יום 1

יש אמרה נוספת שהיא חכמה

אם אין לך משהו חכם לומר -תשתוק! תמשיך לבלבל את המוח אחרי כל הביוב שאתה לוקח מפורום הליכוד , ואנחנו נמשיך לצחוק כל הדרך לקלפי. חזור לפורום המצחיק שממנו באת ,מרעיל סוד

הליכוד ואתם זה אותו הזבל

זו אותה הגברת פשוט בשינוי האדרת. לא משנה איך וכמה יתחפש, נמר לא יכול לשנות את חבורבורותיו, וגם שרון לא, זה אותו השרון הרע והמושחת שכולנו מכירים, שום דבר לא ישכנע אותי לגביו שהוא ישתנה, הוא לעולם לא ישתנה, הוא רק יילךך וייעשה יותר גרוע אפילו ממה שהיה קודם לכן. ושזה יקרה ידידי, אני ועוד רבים וטובים נהיה שם כדי לעצור אותו ולהחזיר אותו בחזרה אל מתחת לסלע שמתחתו הוא זחל ובא אל העולם הזה.

העבודה העלובה הכלל לא פונקציה

אתם יכולים עד מחר להית רבים וטובים , אנחנו ב -28 במארס נהיה מאות אלפים רבים וטובים כדי להביא לקדימה כמה שיותר מנדטים. אתה חושב שאנחנו מסתפקים ב -40???? טעות בידך ,מרעיל סוד - אנחנו כבר שואפים למנדט ה -50 , אתם בשמאל תתחרו עם הליכוד על ראשות האופוזיציה. יו"ר האופוזיציה נהנה מתנאים טובים ,לפי חוק שהתקבל בכנסת , יש לכם למה לשאוף.

בכלל לא פונקציה?

תנסה להגיד את זה לשרון שהצהיר בכל כלי התקשורת לפני שחטף את האוטם במוח, שמבחינתו היריב האמיתי היא מפלגת העבודה המחודשת בראשות היו''ר החדש שלה עמיר פרץ. אז לך תספר לו שהעבודה היא בכלל לא פונקציה... מלבד זאת כפי שציינתי ואני אחזור על זה שוב כדי שגם שטופי מוח כמוך יבינו זאת: הקרב האמיתי אפילו עוד לא החל, הוא יתחיל רק לאחר הפריימריז בעבודה ולאחר שהעבודה המחודשת תציג את הכוורת שלה שתתחרה בפליטי המפלגות שמיהרו לעלות על העגלה של קדימה, ואז נראה את יחסי הכוחות האמיתיים, כי אז ורק אז יחל הקרב האמיתי ולא רק בסקרים, אלא במציאות.

תתעורר - הקרב האמיתי כבר התחיל

הרשימה שתיבחר למפלגת העבודה תקדם את עמיר פרץ בעוד 2-3 מנדטים , ותסייע לו לבסס את מעמדו כיו"ר האופוזיציה הבא של ישראל. ואכן - העבודה כבר לא פונקציה ,וההתרסקות שלה איטית וכואבת.

תומרס1

New member
הפור שהיה לעבודה התפוגג

ונעלם ובצדק... היה לפרץ כשנבחר הרבה רעש סביבו. אבל מה בדיוק המצע של מפלגת העבודה? ביטחונית, מדינית, כלכלית, חינוך ועוד? פרץ וחבריו כל הזמן זורקים באוויר סיסמאות ריקות מתוכן... העלאת שכר מינימום ו... וברגע שהמצב הביטחוני שוב על סדר היום אז דממה שם.. זאת בדיוק השאלה.. מה המצע? אי אפשר כל מערכת הבחירות לזרוק סיסמאות בלי להציג דרך. לכן העבודה לא ממש רלוונטית כרגע.

מה המצע שלכם אתה בכלל יודע אותו?

בוא תספר לכולנו איך אתם מתכוונים לטפל בבעיה הכי דחופה היום במדינת ישראל, הבעיה שכל אזרח ואזרחית כמעט היום במדינת ישראל מצביע עליה כבעיה קיומית והבעיה הכי דחופה שיש לטפל בה, ואני מתכוון לבעיית העוני כמובן, ששרון הוא מאדריכליה הגדולים ביותר, שכן הוא היה ראש ממשלת העוני במשך למעלה מחמש שנים וראו זה פלא, רק עכשיעו הוא פתאום התעורר המושחת וגילה שיש עוני מחריד בישראל? איפה הוא היה כל השנים האלה? בתא הקפאה? למה הוא לא עצר את סילבן שלום שהחל עם הקיצוצים ואת נתניהו שהמשיך אותם ואף הרחיב אותם לעוד ועוד מגזרים? לבוא עכשיו ולטעון שהוא יילחם בעוני, זה בדיוק כמו לרצוח מישהו ואחר כך רשת אותו בטענה שהוא יטפל עם הכסף של הנרצח בבעיית הרציחות. כך שבוא ותספר לכולנו, איך בדיוק מתכוון הפטרון שלך להילחם בעוני? ע''י זה שהוא יילחם בעניים? ומה לעזאזל המצע החברתי-כלכלי של קדימה? מישהו מכם בכלל יודע שטופי מוח שכמוכם, או שמה שיגיד הפטרון, זה מה שיהיה?

bhnadav

New member
מה המצע של עמיר פרץ בתחום זה?

העלאת שכר המינימום ל-1000$
הקפצה של הקיצבאות
זה נראה לך כמו מצע חברתי כלכלי? כפי שאמר כרגע שמעון פרס - מצע לחוד ומעשים לחוד.

bhnadav

New member
בדיוק זה.

מעיד משהו על חשיבותו של הבן אדם, לא? ואם אתם מעדיפים ללעוג לאנשים כמו שמעון פרס, שהלוואי ואתם הליצנים תתרמו למדינה אלפית מתרומתו לאורך כל השנים, אז אתם באמת לא ראויים לתגובה. כמה גועל נפש.

אני לעגתי לפרס?

כנראה שלא קראת טוב. אני לעגתי לממתיק סוד1 על לעגו לפרס.

bhnadav

New member
הייתי בטוח שהצטרפת אליו ../images/Emo4.gif

היה נראה לי כאילו הוספת על דברי הלעג שלו... סליחה

למה תמיד ששואלים אותכם על המצע

החברתי-כלכלי שלכם, אתם משנים את הנושא? האם זה בגלל שפשוט אין לכם מצע כזה?

bhnadav

New member
המצע המלא לא פורסם עדיין,

זאת עובדה, אז למה להתווכח? אני אישית וגם מנהל הפורום כתבנו אלפי פעמים פה שהמצע המלא אכן לא פורסם ולכן כל הטענות המגוחכות שלכם לא ראויות לתגובה אפילו. אבל הקטע המעניין פה הוא שגם ברוב שאר המפלגות המצע המלא לא פורסם (כמו זה של עמיר פרץ, למשל), ואנחנו כאנשים מעשיים שלא מתעסקים במצע זה או אחר, לא שואלים אתכם לגבי זה בכיוון ההפוך, כלומר לגבי מפלגותיכם. לכן, אתם פשוט גורמים לעצמכם להיראות מגוכחים.

למעלה