קדימה וחברי המפלגה -

קדימה וחברי המפלגה -

מדיניות הביטחון שמוכיחה את עצמה - בראשות שרון (חבר מפלגת קדימה), שר הביטחון(חבר מפלגת קדימה), ראש השב"כ לשעבר(חבר מפלגת קדימה) וצה"ל (חברים של כולנו). שיאים של ממש שנשברו לאחר שנים, בקליטת עלייה - בראשות השרה קליטת עליה (חברת מפלגת קדימה) הסגנית שלה (חברת מפלגת קדימה) ומשרד הקליטה. מהפכה של ממש בענף התירות, החשוב כל כך למדינה, ונמצא בעליה חדה וחיובית - בראשות שר התיירות (חבר מפלגת קדימה) ומשרדו וכחלק מתוצאת מדיניות הבטחון. כל העובדות מגובות בכתבות ובמאמרים!

מדיניות הביטחון שמוכיחה את עצמה?

אתה מתכוון לטילים שעפים על איזור התעשייה באשקלון? או שאולי אתה מתכוון לזה שעד הרגע הזה ישובי הגבול החדש לא מוגנו כראוי, וחלקם לא מוגן בכלל?
לזה אתה קורא "מדיניות הביטחון שמוכיחה את עצמה" ?

bhnadav

New member
המדינה יצאה מתקופה שאתה לא זוכר,

או יותר נכון לא רוצה לזכור. הלחימה במשגרי הקסאמים היא לא קלה. גם הרמטכ"ל, איש הביטחון מספר 1, מעיד כי גם במובנים הטכנולוגיים קשה להתמודד על קסאם שמונח על גלגל ומועף מעל גדר. ברור כי לא כל בעיות הביטחון נפתרו, אבל הקל הראש במהפך שהתחולל פה מאז ספטמבר 2000 ועד עכשיו - הוא דבר שראוי לבוז.

יצאה? הקסאמים כבר מגיעים לעפולה.

תגיד לי מה עוד צריך לקרות במדינה המפגרת הזאת, כדי שתבין שנכשלתם כישלון חרוץ, ולא רק בתחום הביטחון, אלא בכל התחומים?

בטח שאתה לא אוהב...

מי אוהב להשיב על שאלות, כשאין בידיו תשובות ואפילו הוא לא יודע לאן בדיוק חות המנהיג שהוא תומך בו...

bhnadav

New member
הנה עובדה מדוע אתה דמגוג ../images/Emo13.gif

הרי כתבתי מספר פעמים את התשובות לשטויות שאתה כותב, כפי שכתבתי לפני חצי דקה מספר תגובות למטה.

bhnadav

New member
למה../images/Emo35.gif

כי להתעקש לשכוח מה היה כאן ב-2001 מבחינת אירועי ביטחון ולהגיד שממשלותיו של שרון נכשלו בתחום הביטחון זה דמגוגיה טהורה. אנחנו הרי לא נמצאים בתקופה של שלום ושגשוג. הפסלטינאים מנהלים נגדנו מלחמת גרילה, מאז ספטמבר 2000 בעיקר. 2 ממשלותיו של שרון הצליחו למגר באופן בלתי רגיל את הטרור. הרי ב-2001 כל יום היינו רגילים לשמוע על פיגוע באוטובוס או בקניון, ואני זוכר חגים שלמים שכל יום בהם היה סיוט מהבחינה הזאת. זו הייתה תקופה שאי אפשר היה ללכת ברחוב בלי לפחד, ושלא נדבר על לעלות על אוטובוסים או לצאת לאנשהו. אני לא מבין איך אנשים יכולים להתעלם מזה
מה לעשות כשהשיקול ה"פוליטי" הוא השולט פה, ולא הראייה האמיתית והכנה. אני, לדוגמא, לא מתבייש להגיד את הדברים הטובים שאני חושב על מדיניותו של ביבי נתניהו כשהיה שר אוצר, על אף שאני מתנגד לליכוד ומתנגד לכך שהוא יהיה ראש ממשלה. אני חושב שכל ישראלי בלי יוצא מן הכלל צריך להודות לשרון, לשרי הביטחון בממשלותיו ולמערכת הביטחון מקרב לב על מה שנעשה פה, כי זה לא דבר של מה בכך. באשר לקסאמים, כפי שכתבתי, מדובר בתופעה כואבת שמערכת הביטחון מתמודדת איתה באמצעים טכנולוגיים שונים, ואט אט מנסה להתגבר על התופעה. זו חוצפה לומר ששרון נכשל בנושאי הביטחון בשנים האחרונות בגלל הקסאמים.

קישקאשת

New member
אף אחד לא הצליח חוץ.....

מתקופת נתניהו שהיתה רגועה (3 פיגועים),אתה יודע מה , אם אתם היתם מודים שתקופת נתניהו היתה בן הטובות מבחינת בטחון אז הייתי מסכים חלקית עם העובדות שלך ולכן לא כל דעה היא דמגוגיה אלא , התבוננות במבט שונה ובכיוון שונה . אנחנו לא מדברים פה בעובדות (כל אחד והנתונים שלו ) .

bhnadav

New member
אבל אנחנו כן מדברים בעובדות.

בוודאי שתקופת נתניהו הייתה רגועה! איך אפשר בכלל להתכחש לזה? הרי זאת עובדה! אנשים לא חיו פה? אנשים לא הרגישו שהייתה תקופה בטחונית טובה? העניין פה הוא שאחרי כשלון פיסגת קמפ דייויד בתקופתו של אהוד ברק, בספטמבר 2000, נפתחה פה איניתפאדה שאולי חלקכם שכח אותה, שהחלה בהתחילה במהומות הערבים הישראלים, מצב בו ישראלים לו יכלו ליסוע בשקט בכביש וואדי-עארה ותושבים באיזור לא יכלו ללכת לבתים שלהם בגלל אבנים שנזרקו באיזור, ובלינץ' המפורסם ברמאללה, אם שכחתם. זו הייתה תקופה רצופה בפיגועים, כשבכל שבוע היינו נתקלים במספר פיגועים רצחניים בערים הגדולות בארץ, פיגועים באוטובוסים, במסעדות, בבתי קפה. אתם שכחתם את כל זה?
אתה אומר שזה לא עובדות, אבל זה כן! הנתונים הם ברורים, והם נמסרו ע"י מערכת הביטחון! אלה לא נתונים שאפשר לשקר בהם, ואני לא המצאתי אף אחד מהם! "בשנת 2005, שטרם הסתיימה, נהרגו 52 ישראלים בפיגועים, לעומת 118 הרוגים בשנת 2004, 212 ישראלים נרצחו בשנת 2003, והשיא היה 453 הרוגים בשנת 2002." הנתונים נכתבו לקראת סוף 2005, אני לא יודע לגבי תאריך מדוייק. המגמה היא בכל מקרה ברורה, ולא קשה להבחין בשינוי ברמות הפיגועים היום מול 2002 (וגם 2001, שלא מופיע פה). המוני ישראלים בחרו באריק שרון ב-2001 בבחירות הישירות מול ברק לא כי הם כל כך אהבו את שרון וכי הם כל כך חשבו שאדם "קיצוני" (כפי שהוא נתפס אז וכפי שהוא הוצג בתשדירי הבחירות, אולי בצדק) ראוי להנהיג את המדינה, אלא כי הם לא היו מוכנים לסבול את הטרור שאיים על ישראל בצורה חזיתית ובלתי מתקבלת על הדעת. הם הבינו ששרון יכול להביא את הרגיעה, והוא אכן הביא אותה במספר מבצעים מאוד מאוד חשובים (כמו חומת מגן), וביכולת הגבוהה של מערכת הביטחון כולה ובראשה השב"כ. מפריע לי שאנשים מתעלמים מכך, ואומרים ששרון נכשל בכל הקשור לביטחון. זו רשעות להגיד דבר כזה.

קישקאשת

New member
../images/Emo45.gif עכשיו אתה מדבר ! עליית אהוד -

ברק זו הפרעה שמשפיעה עד היום(כל הכבוד לתקשורת כמובן בחירה מדהימה). בעיניין שרון אכן אתה צודק שרון נבחר בירושת בטחון גרועה ואין ספק שפגע בתשתית הטרור . אני מסכים אם דבריך רק שזה בדיוק מה שקרה בתקופת פרס-רבין היה טרור פלשתינאי בפיצוצים של אוטובויסים שבתקופת נתניהו נעלמו והצטמצמו ל-3 פיגועים בלבד. אנחנו מתווכחים על שטויות גם שרון וגם נתניהו ראוים להיות ראשי ממשלה ההבדל שלנו שאני מעדיף את נתניהו ואתה את שרון . כל אחד מראה ומדגיש את הצלחתו של המנהיג שבו הוא תומך . באמת אני חושב ששניהם ראוים ,אבל, נתניהו עדיף ואחד הסיבות (עומרי שרון ותיקי השחיתות (זה גם עובדה,כמובן,שאני מקווה שהוא יצא נקי)). וגם ללא תיקי השחיתות הייתי מעדיף את נתניהו ,כמו שצינתי אני לא אוהב גנרלים ,תם העידן . כמובן שבעניין הכלכלה אני תומך בנתניהו . בעוד 3 חודשים נראה מה יהיה (בסוף יהיה איחוד).

אל תצחיק אותי

בתקופת כהונתו של שרון כראש ממשלה, היו לנו יותר הרוגים אזרחיים מבכל תקופה אחרת של כל ראש ממשלה אחר לפניו. כך שלטעון שיותר מ1000 אזרחים ישראלים הרוגים זה דבר של מה בכך, ולקרוא לזה הצלחה בשמירה על הביטחון, זה במקרה הטוב שטות גמורה, ואני אפילו לא אגיד מה זה אומר במקרה הפחות טוב...

bhnadav

New member
לכל מי שתוהה למה לדעתי אתה דמגוג,

כדאי שיקרה את ההודעה הזו שלך. זה כל כך נמאס לי, כי זו לא שאלה מקצועית או משהו, אלא פשוט תשובה על דמגוגיה בהתגלמותה. מי שרוצה ללמד מהי דמגוגיה ואיך מזהים אותה, כדאי שיקרא את ההודעות החוצפניות שלך. זה נמאס לי, אז אני מצטער - אני פשוט לא אגיב.

Haemek

New member
"ברור כי לא כל בעיות הביטחון נפתרו"

מה כן נפתר? להפך. עכשיו כשהאויב ראה שאנחנו "מתנתקים "חד צדדית"" הוא רואה מה עובד עלינו ומשלש את מאמציו. "ברור כי לא כל בעיות הביטחון נפתרו" - ואללה? מה כן נפתר? חרטא, פרופגנדה, אפילו אתה לא מאמין לעצמך...

bhnadav

New member
אתה באמת לא זוכר מה היה כאן,

ב-2001 וב-2002
אתה לא רואה הבדל בין המצב אז למצב היום? רק לי יש ראייה 6:6, וכולכם עוורים?

Haemek

New member
פרה ודלי החלב - זה המשל

למה אחרי שהפרה נתנה דלי מלא חלב ואז היא בועטה בו, ואתה מנסה להזכיר לי שהכד היה מלא פעם. את מי זה מעניין? מה אתה מקשקש? למה היה צריך את ההנתקות? ולמה אתה מתעלם מהטילים שיש לנו כל יום, עכשיו גם בצפון? ושרון, איך הוא מגיב להתקפות?? נכון, הוא לא מגיב!!! שרון צריך ללכת הביתה, אין לי עיניין בחלב שחלחל לאדמה ולא שווה לכלום.

למעלה