קדימה וחברי המפלגה -

bhnadav

New member
המשל ממש לא מתאים כאן,

מפני שהדלי עדיין מלא. הייתי אומר אפילו חי ובועט אבל אמרנו שהיא לא בעטה
למה היה צריך את ההתנתקות? כי אין לנו מה לחפש בתוך עזה, כי יישוב אוכלוסיה ישראלית בתוך עזה מעיק על ההגנה עליהם, כי ההתנתקות הוכיחה את עצמה מבחינת מספר הקסאמים שנזרק לעבר אזרחים ישראלים (ושוב דמגוגיה לא תעזור כאן, למרות שכמה פה ניסו
), ויש עוד סיבות כמובן. אבל זה ממש לא קשור לדיון, מפני שהנושא פה הוא ההצלחה הבטחונית של ממשלות שרון, ומה היה המצב בו קיבל שרון את המדינה, ובאיזה מצב היא נמצאת עכשיו. לכן, אין לי כל טעם להמשיך להגיב על דברים אחרים מלבד זה כעת. אני ממש לא התעלמתי מהקסאמים ודווקא כתבתי עליהם גם כאן בשרשור, אתה מוזמן לקרוא

Haemek

New member
תשאל את תושבי שדרות אם הדלי מלא

או שאולי דעתם לא חשובה? תשאל את תושבי נתניה שחווים מתאבדים מדי פעם, אם הדלי עדיין מלא? תפנים: לא רק שאין חלב, הם גם למדו איך לגרום לפרה לבעוט שוב ושוב. ולמה היה צריך להיזכר ש"כי אין לנו מה לחפש בתוך עזה" בדיוק כשהם מפוצצים אותנו לצאת מעזה? ועוד לקרוא לזה "התנתקות חד צדדית"? הרי כולם יודעים (חוץ ממך, אתה מצליח להדחיק") שברחנו תחת אש. ברחנו מעזה תחת אש. תפנים. והם ראו את זה. וגם הם גחכו כששמעו שאנחנו מסבירים אחד לשני, ברצינות תהומית, שזה לא שאנחנו בורחים, פשוט "אין לנו מה לחפש בתוך עזה"... וגירשנו הרבה יהודים טובים, מהיותר טובים בינינו מביתם, ומה קבלנו בתמורה? עוד קסאמים ועוד הרבה בדרך ובקרוב הקטיושות שהוברחו דרך ציר פילדלפי, שנישמר כמובן באום יוצא מהכלל על ידי משמר המצרי. אנחנו מגוחכים, כבר אמרתי?

bhnadav

New member
אבל קיבלנו פחות!

הנתונים מראים שקיבלנו פחות קסאמים! זו עובדה! לא משהו שאפשר להתווכח איתו! לאנשים בנתניה אני אזכיר מה היה כאן ב-2001! מצד אחד את כותבת: "תפסיקו לומר לנו מה היה כאן ב-2001", אבל מצד שני את כותבת על תושבי נתניה או כל עיר אחרת. תזכירי להם מה היה כאן ב-2002, 2002 או אפילו 2003, מעניין איך נראו החיים שלהם אז ואיך הם נראים היום. בקשר לאנשי שדרות - כתבתי שוב ושוב שהבעייה היא קשה ומערכת הביטחון מתקשה להתגבר עליה באמצעים טכנולוגיים. היום דיבר הרמטכ"ל. הוא לא איש קדימה, הוא לא איש ליכוד, הוא לא איש עבודה. גם השב"כ, אותו הדבר. הם אנשי ביטחון שמנסים להתמודד עם הבעיות הבטחוניות, במקרה הזה קסאמים שקשה להתגבר עליהם. אלה דברים שמטופלים במערכת הביטחון. וכל הדיבורים על גיחוכים ודברים כאלה לא מעניינים אותי, זה לא לעניין! לא גירשנו יהודים טובים, אלא יהודים טובים מאוד, מהמובחרים שיש בארץ. מה זה קשור כאן? אין לנו מה לחפש בעזה - כן - וזה הוכיח את עצמו, עם כל הכבוד.

תמיד אמרנו לכל הימין שרגיעה תביא

לצמיחה , שרון הבין זאת ואני שמח שהוא סחף אחריו חלקים גדולים מהימין .

קישקאשת

New member
קישקוש יותר גדול מזה לא שמעתי ../images/Emo6.gif

מי זה אנחנו ? מה שבטוח ההתנתקות גרמה ליותר מובטלים ללא התאוששות הכלכלה היינו מרגישים זאת . המדיניות הכלכלית שנזקפת לזכותו של נתניהו ובממשלה שתמכה בה הביאה לצמיחה ,רגיעה אם כל הכבוד ויש ,אין כרגע . ישנם אנשים שחיים בפחדים על חייהם בשונה מת"א .

קישקאשת

New member
עכשיו המצב הבטחוני מושפע בקאסמים

ובאמת אנשים עכשיו נמצאים בפחד זה לא אומר שמצב הבטחוני הכללי לא השתפר ,אכן יש פחות פיגועי במרכז הארץ וזו עובדה ,אך מצבנו הבטחוני נפגע בדרכים שונות ע"י ירי קאסמים.אין סטירה.(אני מקווה של זה התכוונת אם לא שלח קישור שאני יקשקש את עצמי לדעת )

Haemek

New member
"מדיניות הביטחון שמוכיחה את עצמה"??

מה הוכיח את עצמו? על מה אתה מדבר? יצאנו, "התנתקנו חד צדדית", הם רואים שהטרור עובד וממשיכים, אז על מה לעזאזל אתה מדבר כאילו שפתרתם משהו? להפך, עכשיו אתה רואה שלא היה צריך לסגת כי עכשיו הם רוצים עוד.

sknr 1

New member
בירשותך, מישחק קטן............

מה אומר הבן לאבא ??? ---------------------------------------------------------------->>> ---------------------------------------------------------------->>>

sknr 1

New member
טוב אני רואה שאין רעיונות....

אז אני יתחיל ------------------------------------------------------------------>>>

ק צ ר י ם

New member
תגיד לי...

איזה תוכנה צריך בשביל לעשות את הסטיקרים האלה? או שלפחות אוכל להשתתף במשחק. אשמח במסר פרטי

sknr 1

New member
אפשרות שניה שלי....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~>>>>>

sknr 1

New member
מתחילים להיגמר לי הרעיונות...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~>>>

למעלה