אחד אני יכולה לנחש..וניסתי..אבל2
H hodayoyo New member 10/8/05 #14 יכול להיות שפספסתי, אני בודקת ../images/Emo13.gif בסך הכל אל תדאגו, כי יש לי טבלה עם כל הנקודות אז זה לא רק מה שכתוב ע"ג הפורום.
יכול להיות שפספסתי, אני בודקת ../images/Emo13.gif בסך הכל אל תדאגו, כי יש לי טבלה עם כל הנקודות אז זה לא רק מה שכתוב ע"ג הפורום.
S S h A b i T New member 11/8/05 #31 כי בימים שהתחלת את זה לא הייתי בבית.. אז להשתתף עכשיו כשיש אנשים עם פור של 4 נקודות זה לא ממש יעיל. בכל מקרה אני אישית לא מוצאת תועלת בסינגלים. (בלי להעליב, אני מאוד מעריכה אותך על היוזמה.) אני אתן לאנשים אחרים להנות מזה.
כי בימים שהתחלת את זה לא הייתי בבית.. אז להשתתף עכשיו כשיש אנשים עם פור של 4 נקודות זה לא ממש יעיל. בכל מקרה אני אישית לא מוצאת תועלת בסינגלים. (בלי להעליב, אני מאוד מעריכה אותך על היוזמה.) אני אתן לאנשים אחרים להנות מזה.
I idanri New member 10/8/05 #29 איך אני מתבאס שאני ...... לא יודע את התשובות........... אבל לא נורא,העיקר שיש לי לפחות סינגל אחד---מיתר קרוע!!!!!!! בהצלחה לכל המשתתפים.
איך אני מתבאס שאני ...... לא יודע את התשובות........... אבל לא נורא,העיקר שיש לי לפחות סינגל אחד---מיתר קרוע!!!!!!! בהצלחה לכל המשתתפים.