קדימה לכנסת ה-17 "ברגל ימין"...

קדימה לכנסת ה-17 "ברגל ימין"...

ח"כ דוד טל קרא להעניש נשים "שמעלילות על גברים חפים מפשע" ועורר את זעמה של הח"כית מהליכוד. היא קראה לעברו קריאות ביניים והורחקה על ידו מהמליאה. לבנת ל-ynet, כשהיא מעודדת מקואליציה מקיר לקיר שנוצרה סביבה: "הערתי לח"כ טל בקריאת ביניים מנומסת, אך במקום שיחזור בו מהדברים החמורים, הוא הוציא אותי מהמליאה" התחלה טובה, כמו המו"מ הגועליציוני. בקצב הזה עוד נתגעגע לכנסת ה-16.

אשרת

New member
זה לא מפתיע לשמוע זאת

כאשר מי שהיה בעבר חברו לסיעה - ניסים זאב - קרא להתחשב בגברים המכים. חבל שאף אחד מהם לא קרא להתחשב בנשים הנרצחות
לשם שינוי, אני בצד של לימור לבנת.

טלמ

New member
בהחלט הערתו של דוד טל מבזה

את הכנסת אבל גם לבנת לא טלית שכולה תכלת

אשרת

New member
ממש לא...

אבל הפעם תגותבה של חברת הכנסת לימור לבנת היתה במקום. מומלץ שאנשים יתחילו לחשוב לפני שהם אומרים דברים לא חכמים במיוחד. מזל שבנתיים אף אחד מהם גם לא טוען שאישה אשר נרצחה , אשמה בכך.

בני ברק

New member
כולנו זוכרים את הסטירה של ח"כ לימור

ח"כ לימור ליבנת היא אשה כוחנית שלא צריכה לשום תמיכה וסיוע... חברת הכנסת לימור ליבנת עשתה נזק גדול למדינת ישראל,וזה אך סימלי ששרת חינוך לשעבר תהיה הראשונה שתתפרץ במליאת הכנסת בחוסר נימוס....

בני ברק

New member
../images/Emo6.gifח"כ לימור-קורבן?!

חברת הכנסת לימור ליבנת היא הראשונה בכוחניות שלה בפרלמנט הישראלי! אם חברת הכנסת לימור היא קורבן-אני לא יודע מה זה קורבן! חברת הכנסת לימור ליבנת צריכה להפנים שהיא כבר לא סרה,(שרה). היא היתה צרת החינוך בין הגרועות שידעה מדינת ישראל.

אשרת

New member
תקשיב.

אין ספק שהגברת לא בין המבריקות ביותר, ואין ספק שאין לי טיפה של כבוד אליה. אבל במקום להתייחס למה שחבר הכנסת דוד טל (לשעבר מש"ס) אמר, אתה מטיח אשמה בגברת ליבנת? הייתי מציעה לך לקרוא את דבריו של חבר הכנסת דוד טל ולנסות להבין למה היא עפה מהכנסת.

קו-B

New member
לא ראיתי ת`ציטוט המדוייק של

דבריו, ובכל זאת, אני נוטה להאמין שהוא לא התכוון לומר שהנשים המתלוננות הם סתם מעלילות, אלא שאלו מבין המתלוננות, שכן התברר שסתם העלילו (כפי שקרה כבר כמה פעמים) - יענשו.

קו-B

New member
לא ראיתי ת`ציטוט המדוייק של

דבריו, ובכל זאת, אני נוטה להאמין שהוא לא התכוון לומר שהנשים המתלוננות הם סתם מעלילות, אלא שאלו מבין המתלוננות, שכן התברר שסתם העלילו (כפי שקרה כבר כמה פעמים) - יענשו.

טשאפק

New member
תנחומיי ללימי: לפחות הציבור קיבל

תזכורת שהיא עדיין חברת כנסת.

אולי מישהו יכול להסביר לי,

ובלי להתלהם, מה הבעיה במה שח"כ טל אמר? מדוע לא להעניש נשים שמעלילות על גברים חפים מפשע? מדוע האישה יכולה להעליל, וכשמתברר שהיא שיקרה/העלילה - לא להעניש אותה, לפחות כמו שאותו גבר היה מוענש, אם הדברים היו נכונים ?? כמובן, שבכדי להעניש את אותה מעלילה, ביהמ"ש צריך לקבוע שהיא העלילה בכוונה לפגוע באותו גבר. מקרים של נשים שהעלילו דברים על כל מיני גברים, כדי לפגוע להם - לא חסרים. אותן נשים יצאו בלא כלום.

אשרת

New member
אני אשיב לך ../images/Emo13.gif

אני בהחלט יכולה להבין את הבעייתיות הזאת. כיצד תוכל להוכיח שהיא שיקרה והעלילה? האם על ידי מספר החבורות של הגוף שלה? על פי גודל שטפי הדם שלה? על פי מספר השברים בעצמות? כמה נשים נרצחו (!!) על ידי בני זוגן בגלל שהמשטרה לא ממש עשתה משהו משום שהיא לא האמינה? דבר שני - כאשר אתה נוקט בדרך כזאת - אתה מרתיע גם מנשים שבאמת התעללו בהן - להתלונן במשטרה כי אז היא תתחיל לתהות - "האם התלונה שלי עומדת בקריטריונים"? מה שכן , אופצית המשפט האזרחי עומדת תמיד בפני אותו אדם שמעללים עליו.

ElvisAlive

New member
כמו שמוכיחים כל דבר בבית משפט

את יודעת כמה נשים מנצלו את העניין שמספיק שהם מרימות טלפון הם יכולות להרחיק את הבעל שלהן, לגרום למעצר או כל דבר אחר. יש כלכך הרבה מקרים של נשים שרוצות לנקום אז טוענות שמי שהן רוצות לנקום בו אנס אותן למשל. וזה ישר מכניס אותו למאסר.

אשרת

New member
תגובה.

אני יודעת כמה, אני יודעת שיש כאלו שמנצלות זאת, ואני יודעת שיש נשים אחרות, שבהחלט זקוקות לעזרה ובסוף הן מסיימות את חייהן בקבר. אז עכשיו - תגיד לי כיצד אתה מאזן את זה. הרי אתה לא סתרת בשום צורה שהיא את הטענות שלי. הסטטיסטיקה העצובה היא שיש יותר נשים אשר נרצחו על ידי בעליהן מאשר בעלים אשר נרצחו על ידי נשותיהן, וגם זה אחרי מסכת התעללות קשה והתעלמות של המשטרה מכך, בטענה זאת 'המצאה'.

ElvisAlive

New member
זה העניין

יש לעצור בעלים מכים ולטפל בהם בחומרה. אבל אם מגלים שהשאישה סתם העלילה, שתיכנס גם היא לכלא ומצידי לאותו אורך זמן שהבעל היה מקבל אם היה מואשם.

אשרת

New member
באמת?

תלונת שווא חמורה באותו צורה לרציחה? אתה לא 'קצת' הגזמת? אם מתברר שהאישה העלילה (ואגב, גם זאת די קשה להוכיח במיוחד אם אתה מתסמך על החלטת בתי המשפט שלעיתים עלולים לזכות מחמת הספק, או שחוזק הראיות לא מספיקות) שהבעל או החבר יתבע אותה אזרחית - כלומר כספית.

ElvisAlive

New member
אני מניח שאישה שנרצחה

לא יכולה להגיש תלונות שווא אז השאלה שלך מיותרת ולא קשורה. אני אומר שאם אישה מעלילה על מישהו שהוא אנס אותה למשל, ובסוף מוכיחים שהיא שיקרה או שהיא נשברת ומודה, שתקבל את העונש שהיא רצתה שהוא יקבל.

אשרת

New member
מה? 18 שנה?!

אתה יודע, העונש צריך להיות פרופורציונלי. אם היא נשברה והודתה לפני המשפט אותוך כדי משפט הוא יוצא זכאי. שום נזק מיוחד לא נגרם. אחרי כן, שילך עם הזיכוי לבית המשפט האזרחי ויקרקס לגבברת את חשבון הבנק. אבל אין ספק, שיש בעיה עם כמה נשים אשר מנצלות את זה. בדרך כלל --> עולים על זה עוד לפני שזה מביע לבית המשפט.

למעלה