קדימה! למיליון! (שירשור הגמר)

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
קדימה! למיליון! (שירשור הגמר)

לקחתי יוזמה קטנה והיות והיום תהיה ההזנקה לגמר, החלטתי כבר עכשיו לפתוח את השירשור.... רשמו כאן הכל - דעות, מחשבות וכו'.... אז קדימה, שתהיה לכולנו צפייה מהנה! ולמתמודדים - בהצלחה!.

ny22

New member
מנהל
שידורי הגמר

(עכשיו אני אכתוב אותם בצורה יותר מסודרת): היום: 21:00 (אוטוטו) - אחד נגד מאה - ספיישל המרוץ למיליון. 22:00 - המירוץ למיליון – הדרך לגמר: ספיישל חגיגי לקראת הגמר הגדול של המירוץ למיליון . 23:05 - חנה ומרגלית בעיר הגדולה. 23:50 - ההזנקה (כתוב שזה שידור חוזר, אבל לא נראה לי, היות ולא מצאתי תוכנית מוקדמת של זה). לינק למי שרוצה לראות את שאר השידורים: http://reshet.ynet.co.il/10463.aspx +שידורים חוזרים. מחר - יום חמישי: 11:00 ........ המירוץ למיליון (ש.ח.) – לקראת הגמר הגדול שישודר הערב 12:00 ........ המירוץ למיליון (ש.ח.) – לקראת הגמר הגדול שישודר הערב 13:00 ........ המירוץ למיליון (ש.ח.) – לקראת הגמר הגדול שישודר הערב 15:00 ........ המירוץ למיליון (ש.ח.) – לקראת הגמר הגדול שישודר הערב 21:00 -
ה ג מ ר
שתהיה לכולנו צפייה מהנה!

ny22

New member
מנהל
אגב, ה"הזנקה" זה שידור חוזר של הפרק

ששודר בשבוע שעבר. ומשום מה נראה לי שהגמר כבר צולם... אבל בהחלט יכול להיות שאני טועה.

ny22

New member
מנהל
מי אתם חושבים שינצח?

רשמו כאן את כל הינחושים שלכם... או כל מי שתרצו שינצח...

ny22

New member
מנהל
הכי מעניין יהיה אם -

עמיחי ומיה ינצחו כי לפי מה שהבנתי הוא הולך להציע לה נישואים (במידה וזה יקרה). והאמת, הייתי שמח אם הם או שי וגיא היו מנצחים. לפי דעתי שתי הזוגות שציינתי הולכים לנצח, למרות שיש גם סיכוי לא קטן שתום וגיל ינצחו...

אצלי יש הבדל בין חושבים לרוצים...

אני חושבת שמאיה ועמיחי ינצחו, אבל מאוד מקוה שלא הם. אין לי העדפה מיוחדת בין שי-גיא לבין תום-גיל, אולי טיפה לבנים אבל מצד שני, אשמח אם בזוג המנצח תהיה אישה. זו תהיה הוכחה שכוח פיזי זה לא הכל. אז לסיכום, אשמח אם שי וגיא או תום וגיל ינצחו. אני לא רוצה לראות אחד כמו עמיחי מקבל פרס כל כך יקר על היחס המגעיל שלו אל מאיה.

ny22

New member
מנהל
למרות שצריך להודות

שהיחס אליה השתפר... כלומר, במהלך המרוץ היחסים בניהם השתפרו...

השתפרו- נכון

אבל זוג מנצח בעיני הוא כזה שלכל אורך הדרך שיתף פעולה וכל אחד כיבד את השני. כמו שי וגיא או הבלונדיניות או בעצם רוב הזוגות האחרים (פרט לרן ומיכל).

niro62

New member
אמן תום וגיל ינצחו

איכסה מאיה ועמיחי אם תום וגיל לא מנצחים אז אפשר להתפשר על שי וגיא

thankful

New member
בעוד פחות מ - 9 שעות הגמר !

אין לי מה לומר ... מקווה שיהיה צמוד עד הסוף , כלומר - שלפחות 2 זוגות יראו את רז בנק' הסיום האחרונה וההכרעה תהיה במטרים האחרונים בלבד ...

ny22

New member
מנהל
נכון...

או שיהיה איזה פער מטורף ואז ברגע אחד הוא יצטמצם.

לדעתי זה יסתיים ככה-

מקום ראשון- מאיה ועמיחי. מקום שני- שי וגיא. ובמקום השלישי- תום וגיל. למאיה ועמיחי יש הכי סיכויים לזכות במיליון כי הם היו הכי טובים לכל אורך המירוץ, כלמור הם הגיעו ראשונים הכי הרבה מכל הזוגות בקטעי המירוץ.

Luanne

New member
גם אני חושבת ככה! ושמתם לב

לפרומו שבו רואים את רז והזוגות על קו הסיום? אמרו שהגמר בהונג קונג אבל זה נראה לי יותר כמו ניו זילנד (כר דשא רחב ידיים). נראה לי גם שהולכת להיות חתיכת ריצה בסיום. איזו התרגשות!!! מבחינת יכולת פיזית, הדירוג הוא כזה: 1. שי וגיא 2. מיה ועמיחי 3. תום וגיל מבחינת יכולת שכלית - מנטלית: 1. מיה ועמיחי 2. שי וגיא 3. תום וגיל. ההימור שלי הוא גם שמיה ועמיחי יצליחו להתעלות מעל כולם בסוף.

למעלה