קדימה! למיליון! (שירשור הגמר)

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

butterfly white

New member
צודקת

זה מכור ולא פייר לתת משימה פיסית של לדחוף יחד חצי טון במשימה האחרונה. שייתנו משימה שכלית מחשבתית או לרכב על אופניים אבל למה לדחוף חצי טון?! זה ברור שהבנים ינצחו ככה. זה פשוט מכור.

always be me mc

New member
מיה ועמיחי הם גם המנצחים שלי../images/Emo45.gif

וזה לא רק שהמשימה הזאת לא הייתה פיירית כמעט כל הפרק היה מלא במשימות פיזיות(כמו המים) שהתישו את הבנות.

זכרו - העורכת היא רוית מנדל-ליאור

אותה עורכת שערכה את בושרדות האיים הקאריביים. כולנו ראינו מה קרה שם. כולנו ראינו את קפון מתאמץ לרוץ בעוד נועם עוקף אותו בקלות עם בול עץ במשקל 60 קילו. כולנו ראינו איך נועם מגיע לכל נקודה על הלוח בלי לזוז, בעוד נעמה מתענה. ראינו גם את אתגר הכוח הכפול והמכור, אבל זה כבר לא רלוונטי. עדיין, אחרי כל מה שרוית עשתה וכל דבר שהיא שחטה, זה עדיין לא הכין אותי לדבר כזה. חצי טון??? זה משקל של מכונית!

אותו דבר אפשר להגיד..

על כל המשימות הפיזיות שהיו במירוץ כולו, תמיד יהיה להם יתרון במשימות פיזיות אולי הם היו מודחים אם לא היו משימות פיזיות, אז אולי הכי טוב שלא היו משימות פיזיות בכלל?. ברגע שישנם משימות פיזיות זה די ברור של-2 גברים יהיה יתרון על 2 נשים או על גבר ואישה, זה חלק מהתחרות.

Luanne

New member
כן, אבל כשכל הגמר הוא משימות פיזיות

והמשימה הקשה מכולן היא המכריעה, זה נראה לך בסדר??

היו רק 3 משימות שתנו יתרון למי שיותר פיזי.

המשימה של הניסור, המשימה של השחייה והמשימה האחרונה. בכול שאר המשימות לא היה יתרון למי שיותר פיזי. במשימה של המטוס לדוגמה גיא הרגיש פחות טוב מהבנות. במשימה של הרפטינג הפער נשמר. במשימה של הקפיצה הפער הצתמצם בגלל שעמיחי פחד ולא מאיה. המשימה של הפרטים והמשימה של התמונות לא היו פיזיות בכלל.

7INBAR7

New member
ברור ש...

ברור שיהיו משימות פיזיות לאורך התוכנית, זה חלק מהעניין, אבל משימה כזו פשוט באה להבטיח שבחורה לא תזכה במירוץ.

alonnn

New member
הפקה מכורה כזו אפילו לא הייתה באח הגדול

והישרדות

אזו בדיחה עלובה,2 גברים ,מול גבר ואישה במשימה

פיזית,אתם עלובים ערוץ 2.

Birdlife

New member
אם עמיחי לא היה מתנהג כמו ילדה, הם היו מנצחים

הפער שהם היו צריכים הוא בדיוק הפער שהוא לא הצליח להתגבר על הפחד שלו, אותו פחד שחברה שלו התמודדה איתו לאורך כל המירוץ מלא פעמים. הוא האחראי להפסד.

ממש עצוב שי וגיא ניצחו../images/Emo31.gif

רציתי שתום וגיל ינצחו אבל כשלא היה להם סיכוי..התפללתי שמאיה ועמיחי יקחו..עצוב...

YMA7

New member
אתה טועה, נכון שעמיחי פישל אבל

זה לא היה עוזר. הפער בסוף היה עצום. הם נגמרו פיזית. העריכה יצרה מראית עין של פער קטן.

Jason2

New member
זה לא משנה

הקטע שאחרי המסוקים צולם השבוע בעוד ששאר הקטעים לפני כמה חודשים.

YMA7

New member
אם מה שכתבת נכון ורק המשימה האחרונה צולמה

השבוע אז ברור לחלוטין שהמדובר במזימה עלובה ונבזית וזדונית של ההפקה לתת את הניצחון לשיא/גיא. ראיתי הרבה שערוריות ותפירות של הפקה, תפירה כה גסה ונבזית לא ראיתי. הנושא חייב להבדק ע"י הרשות השניה. נראה שמישהו היה מעוניין לתת את הכסף בכוח לשי/גיא. אני מזועזע !!!!!

Luanne

New member
לא מסכימה

נכון, עמיחי איכזב קצת, אבל אי אפשר לבוא בטענות ולשפוט במצב כזה!!! הוא ידע שהם בסוף המירוץ ופשוט היה לא קשה להתגבר על הפחד שלו - זה לגיטימי, הוא בסך הכל בן אדם. גם תום חששה קצת שם למרות שעשתה כמה קפיצות. זה כמו לבוא בטענות אל מיה שכוחה לא עמד לה בסיום. אין מה לעשות!!

Luanne

New member
ואני שואלת אתכם, האם זה נראה לכם פייר???../images/Emo35.gif|?

לא משנה מי רציתם שיזכה. האם זה הוגן שהמשימה האחרונה והקובעת של המירוץ תהיה כל כך פיזית, שכל כך ברור שרק זוג גברים מאוד חזקים יתמודד איתה??? למה?? זה אפילו לא לרוץ או לעשות פעילות ספורטיבית אחרת. זו פשוט קריעה חסרת רחמים!! מילא לעשות את זה בתחילת הפרק, כדי שתהיה עוד הזדמנות לצמצם פערים. אבל מה שקרה בפועל זה שהזוג שהוביל לאורך כל הגמר הפסיד בגלל משימה מכורה מראש, שהיה ברור שהם יפסידו. הריאליטי הכי איכותי שהיה כאן, פשוט נהרס בגלל הסוף המגעיל והמכעיס הזה. אני מאוד מאוד מאוד מאוכזבת. ופשוט שבורת לב!!

בשה1

New member
היו צריכים לשים משימה שמשלבת כמה יכולות

ולא מתמקדת בפיזי

ororking

New member
מכור! מכור! מכור!

חבל שבזבזתי זמן על הסדרה הזאת... פולחן אישיות לצמד המגעילים ובסוף המשימה הכי בזיונית בעולם... בושה גדולה... פיאסקו ענק!

Jason2

New member
אנחנו לא מקבלים משהו?

לשרוד את השידור הזה, זה מאמץ פיזי לא פחות קשה. ואני עדיין מנסה להבין מאיפה עוד יבשת הגיעה?

למעלה