"קדימה לעתיד "

בטח היחידה...........

למי שרוצה ללכת אחורה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~>>>

בלי אריק קדימה היא סתם עוד מפלגה

אני לא אומר שהיא יותר או פחות טובה ממפלגות אחרות אבל אריק היה הדבק והמשמעות לכל המפלגה הזאת אם אריק שרון יבריא ב"ה קדימה תקבל 50 אם לא יותר מנדטים

mey1235

New member
כרגע אין מה לאמר

אריאל שרון לא יוכל לחזור לתפקד כראש ממשלה, יקח לו המון זמן להשתקם אם בכלל. ולכן יש לי שאלה אליכם- בעודו, אריאל שרון, בחיים אך עדיין לא יוכל לכהן בממשלה, האם עדיין תבחרו בקדימה? אם שרון ימות האם קדימה תמות איתו, או מספיק שהוא בחיים ע"מ שמפלגת קדימה תמשיך להתקיים?

אתה באמת מאמין במה שכתבת ?!

אולמרט אדם ראוי? הוא לא ראוי לנהל ועד בית ! על יושרה הציבורי של ציפי לבני אני מסכים, אבל מכאן ועד "אחת המנהיגות המובילות בכנסת", הדרך ארוכה. על אבי דיכטר, אף אחד לא יודע כלום. שום ניסיון פוליטי. שאול מופז - זגזגן חסר חוט שידרה. איבד כל לגיטימיות מבחינתי לשום תפקיד בשום ממשלה. מדוע לא הזכרת את פרס ורמון? בתור ליכודניק לשעבר אתה מתבייש בהם? לפרס שמור תפקיד בכיר, כחלק מהירושה של שרון. אי אפשר להתעלם מזה. רמון בטח היה מקבל תפקיד חשוב, אם קדימה היתה מרכיבה את הממשלה הבאה ... אסור לך לשכוח, שחלק גדול מהכח של קדימה בסקרים, מגיע מההעובדה שאנשים סמכו על שרון, גם אם לא היו בטוחים בדרך שלו. מי סומך או מאמין על אולמרט? ציפי לבני עדיין חסרת כל ניסיון מדיני ופוליטי. פרס הוא הלוזר הנצחי. וזה לפני שאולמרט התחיל עם השטיקים שלו בתוך קדימה ... כדאי שתתעוררו מהחלום הזה, לפני שיהפוך לסיוט ...

למי יש לחכות? שרון הוא הפיתרון?

כשדוד שלי קיבל אירוע מוחי בגלל שהרסו לו את מפעל חייו בגוש קטיף, מישהו דיבר עליו? כשהילד שלו התדרדר לסמים בגלל הגירוש מישהו חשב עליו? שרון עשה לא מעט רע לאנשים בדרך ישירה או עקיפה, הוא רמס חיי פלשתינים בצורה חייתית כשאישר חיסולים בלב אוכלוסייה אזרחית הוא עשה לא מעט רע כשקיצץ לזקנים ומוכי גורל את השקלים המעטים שלהם, ועכשיו אנחנו אמור לימלא רחמים על מי שממש אבל ממש לא ריחם על אחרים? קורטוב לא קטן של צביעות יש בבקשה הזו "יחס גורר יחס" אני חושב שאישה כמו ציפי ליבני רק היא המתאימה לכהן כמנהיגת המדינה היא מקרינה המון אחריות ורצינות, ועם זאת חמלה ויחס הוגן לסביבה, היא עדיפה על שרון (כמה אירוני, הא? הרי קדימה נבנתה בשביל שרון עצמו) עשרת מונים, ופשוט וברור שעל אולמרט, שהוא פשוט ליכודניק לכל דבר ועניין, איש הפוליטיקה הקטנה והמלוכלכת,איש ג'ובים ואיש מרכז הליכוד, רק שכשלא הלך לו שם הוא ערק עם אריק, לקדם את עצמו ותו לא! אם אולמרט יעמוד בראש קדימה הרי שחזרנו לאפציית הליכוד והעבודה.

נירה63

New member
אם לא אולמרט אז מי כן??

חלילה וחס שלא נקבל את ביבי, וגם פרס כבר דייייייייייייי...עשה הרבה אבל די מספיק. רק אולמרט יצעיד ויוביל אותנו קדימה.

חזק וברוך לקדימה../images/Emo45.gif

יישר כח,נקווה שפרס יקבע במפלגה את מקומו ובעזרת השם 'קדימה' תהיה הדבר הבא המוביל את עם ישראל. יש נבחרת מעולה למפלגה,אין ספק שמיטב האנשים של החברה הישראלית חברו אליה(אל אריאל שרון ה', ישמור אותו ויבריא אותו-אמן). בואו כולנו נשנה את המציאות ונעשה אותה ואת המדינה לטובים יותר. האמינו כי זה אפשרי. יום נעים ובשורות טובות,ושוב,איחולי החלמה והבראה לשרון האהוב שלנו.

izzyr

New member
אני מעריך את הדבקות, אך זה אבוד

שרון זכה לערכת הציבור, הוא אישית בגלל אישיותו. כאשר הוא איננו מנהיג את קדימה, זה הופך את קדימה לחבורת פליטים פוליטים אשר חששו מבחירות במפלגתם. אתה מזכיר כאן את אהוד אולמרט, אנו הירושלמים מכירים אותו הייטב. ראש העיר שהשתמש בעירייה כקרש קפיצה לפוליטיקה, הרס את העיר והביא אותה למצב הגרוע ביותר מזה שנים, תמורת תמיכת החרדים הם קיבלו מה שהם רצו, כך שאנו משלמים על זה היום ועוד נשלם הרבה אח"כ. לא מזמן הציע לעלות את שכר הלימוד לסטודנטים ומי יודע מה עוד יש בהמתחתו. אדם המשדר חוסר אמינות והתנהגות לא ראויה, תמיד עם הסיגרים שעולים 100 דולר. להכירך בבחירות האחרונות בליכוד (אני ממש לא ליכודניק) הוא נכנס רק למקום 36, המעבר שלו לקדימה היה אינטרסנטי בצורה קיצונית. שאול מופז - הוכיח מעל הכול כי מילה זה לא מילה, בית זה לא בית. אם הוא עוד היה עובר בהתחלה, נו.. היינו אומרים שרון הביא אותו והוא הולך איתו, אך הוא הוציא מכתב לכל חברי הליכוד על איך הוא נשאר בבית ועוד לפני שהדיו התייבשה הוא כבר עבר לקדימה. מה זה אומר על אישיותו? שלא נדבר על יחסיו עם בוגי עילון, רמטכ"ל מצוין. אוריאל רייכמן - מי שהביא לנו את הקסטרופה של בחירה ישירה לראשות ממשלה, רוצה להמשיך ולהנהיג שינוי בשיטת השלטון בישראל, בדר"כ שמפשלים הולכים הביתה. ואם איש חינוך, אזי ברוורמן עולה עליו עשרות פעמים. ברוורמן הקים אוניברסיטה בעיר קשה, פיתח אותה לאוניברסיטה טובה מאוד. רייכמן פתח מכללה לפו"פ עשירים בהרצליה פיתוח. אבי דיכטר - חדש בפוליטיקה, לא כל מי שהיה ראש שב"כ טוב בהכרח יהיה שר מוצלח. ציפי ליבני - אישה נחמדה, אך היא לא מחפה על נכחותם של אנשים כמו צחי הנגבי וחיים רמון וכל שאר הלוזרים האחרים. אין מה לעשות, בלי שרון אין קדימה.

ממש בולשיט!

בולשיט. שרון הוא זה שאיחד את האנשים שנמצאים בקדימה עכשיו, הוא זה שהקים את המפלגה הזו, איחד אותה, וכרגע לא רק הם מאמינים בה, לא רק הפוליטיקאים אלא גם הציבור נכון לתת לה הזדמנות, גם בלי שרון. שרון ללא ספק מנהיג מעצם אישיותו, בעל כריזמה, ו..זהו..את זה כבר אין בפוליטיקה...על זה יש כבר קונצנזוס. אבל המפלגה-בהחלט תמשיך ותתחזק יותר
נקווה שכך יהיה למען המדינה.

izzyr

New member
ממש בולשיט!

שרון איחד אותם, אך אין יותר שרון. האנשים שאיתו הגיעו מתוך אינטרס אישי. תן דעתך למשל לשמעון פרס, האם הוא היה מצטרף לקדימה אם הוא היה מנצח מול עמיר פרץ? האם אוריאל רייכמן היה מצטרף אילו הרגיש כי הוא ינצח את טומי לפיד? האם שאול מופז היה מצטרף לקדימה אילו הסקרים היו נוטים לטובתו? האם אולמרט, הירשזון ואחרים בליכוד היו מצטרפים אילו היו יכולים להמשיך ולהתמודד במחוזות ולא רק בארצי שם אין להם סיכוי? כפי שאני שואל את השאלות הרבה אחרים שואלים, אתה יכול לענות בולשיט, אך תשובתך היא בולשיט. כל אחד חושב שמפלגתו צריכה להתחזק לטובת המדינה, אחרת הוא לא היה שם. אך מפלגת קדימה היא היום אוסף של פליטים פוליטים חסרי מנהיגות מינימלית.

mean girl 16

New member
את אומרת בולשיט? אתה נורא צודק

צודק. לבני היא לטעמי היחידה הראוייה שם, ואם היא הייתה עוזבת בוא נגיד שהכל מתפרק ואולמרט לא עובר 3 מנדטים. ואכן אחד אחד בקדימה, עבר מאינרסט אישי מובהק. כל פליטי הליכוד היו בצרות- לא היו נכנסים לכנסת. מלבד צחי הנגבי שלא צריך להזכיר למה הוא עבר- מובן שהוא לא עבר מתוך אידיאולוגיה משום שהוא ימין קיצוני מובהק, המתנגד הכי גדול של שרון עד לשעתיים לפני שעבר. שאול מופז ברח ברגע שהדרדר למקום רביעי בסקרים. דליה, פרס ורמון- לא היה להם הרבה מה לחפש אצל פרץ כשהוא הכניס את שלושתם אחד אחד לרשימות חיסול. אף אחד מהם לא הצטרף לקדימה מתוך אמונה בדרך, אף אחד. זה עניין של נטו אינטרס אישי. ומה שלא תגידו- אולמרט מאוד, מאוד לא ראוי להיות ראש ממשלה. הוא ידוע כפוליטיקאי התחמן ביותר, מילה שלו היא לא חצי מילה. וצר לי להזכיר שהוא בעל מינימום של רקורד צבאי, וזה מצב שלא יכול להיות אצל ראש ממשלה במדינת ישראל כיום, מה לעשות. כפי שזה נראה לי כרגע זה יהיה הישג אדיר לאולמרט להגיע למס' דו ספרתי של מנדטים. באמת הישג. וזה גם מה שהוא יגיד אחרי הבחירות. אני יכולה לראות גם מצב גדול שפליטי שינוי חוזרים הבייתה(אני לא תומכת שינוי או משהו אבל ככה זה נראה מנקודת מבטי..), כי למי שעזב את שינוי בשביל אריק- אין הרבה לחפש אצל אולמרט(כנ"ל תומכי העבודה). לכן יש גם מצב שבסופו של דבר שינוי עוברת את אולמרט, או אולי תוציא מס' מנדטים דומה.

למעלה