קדימה, עכשיו מתחיל הקרב האמיתי!

קדימה, עכשיו מתחיל הקרב האמיתי!

כולם מודים שהנבחרת של מפלגת העבודה המחודשת היא הטובה ביותר שיש. ועכשיו בואו נראה איך תספקו אתם את התשובות מול מפלגת העם מהחודשת שמאוחריה נמצא העם.

אשרת

New member
אני חושבת שאתה קצת טועה

הנבחרת שיש לכם, היא הכי טובה שאתם!! יכלתם להוציא ממה שיש לכם במפלגה. אבל אל תהיה בטוח שלמפלגות אחרות אין רשימות טובות.

תחשבי מה שאת רוצה אשרת

ותדאגי יותר טוב למפלגה המרוסקת שלך שרוב הסיכויים שאף אחת מהן אפילו לא תעבור את אחוז החסימה.

תגובה מגעילה מילד מגעיל -

אל תתיחסי אליו אשרת - הוא חסר רגישות ומתנהג כילד קטן.. כאילו המדינה שלנו היתה משחק.

אשרת

New member
../images/Emo13.gif

אני מכירה את המשתמש הזה, כאשר אין לו תשובה לעניין, הוא יורד על המפלגה השניה. אם תשים לב, זאת אסטרטגיה שנוקטים בה בעיקר תומכי פרץ.

אפשר לחשוב שבדיתי את הדברים מלבי

הרי זו עובדה מוגמרת, אפילו יצפאן כבר אמר "שינוי קאפוט".

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

אפילו אלי יצאפן....
ידעתי שהוא בדרן, רק שלא ידעתי עד כמה

אשרת

New member
לא נורא.

אני אוכל להמשיך ללמוד בידיעה שהיום הוא לא גילם את לפיד. ממש מרתק.

קישקאשת

New member
מי מנצח ?

שינוי או אחוז החסימה ??? הבנתי שקיום אחוז החסימה מתחרה בשינוי מפוצלת ולמרות זאת הוא פותח פער אדיר . שיהיה לו בהצלחה(לאחוז החסימה כמובן).

אשרת

New member
תודה.

מאחלת לכם שנתניהו לא ירסק אותכם בשנית , כמו שעשה בבחירות מול ברק

אשרת

New member
אתה יודע מה ההבדל ביני לבינך

שאני מסוגלת למתוח ביקורת על המפלגה שלי ועל ההתנהלות שלי, ואתה כמובן יכול לקרוא את ההודעות האחרונות שלי בפורום שינוי. אתה ודומיך לא מסוגלים לומר מילה אחת רעה על המפלגה, או על אמיר פרץ. פשוט עצוב. ואל דאגה, למפלגה שלי אני דואגת
גם אם לא תעבור את אחוז החסימה, לא נורא. העולם לא יתמוטט. בבחירות הבאות נשוב ונעלה.

איזו ביקורת כבר יש לי למתוח?

אצלנו, בניגוד אליכם, יש דמוקרטיה לתפארת, זו אולי המפלגה הכי דמוקרטית בכל מדינת ישראל, כך שעל מה בדיוק יש לי להעביר ביקורת אשרת? ומלבד זאת, האם כאשר פרס עמד בראש המפלגה שלי, לא העברתי עליו ביקורת? האם לא ידעתי לצאת נגדו ולתקוף את התנהלותו ואת חוסר האלטרנטיבה שלו מול שרון והליכוד, כולל אפילו בפורום שינוי? אבל עכשיו? עכשיו, מה כבר יש לי למתוח ביקורת? אם המפלגה שלי נראית סוף סוף בדיוק כפי שציפיתי ממנה להראות, ומתנהגת בדיוק כפי שציפיתי ממנה להתנהג?

JOSEF272

New member
לא מדוייק-מפקד ארגזים של ההסתדרות

ברק ברח מהפריימריז כי היא נגועה בבעיה של מפקד הארגזים הידועה לשימצה אם אתם לא ידעתם להשתמש בשתי ראשי ממשלה פרס וברק אזי זאת לא הנבחרת הכי טובה כי נתתם לפרס וברק ללכת.

שים לב מי אמר את זה: ברק.

וזה כבר אומר הכל, כי ברק הוא הפוליטיקאי הכי שנוא במפלגת העבודה, אפילו עוד במתכונתה הקודמת.

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

בוא נראה: המפלגה היחידה שבה היו צרות צרורות עם הבחירות - זאת המפלגה שלי. ליכוד - הרשימה הימנית למדי, אמנם מפתיעה - אבל היא נבחרה באופן דמוקרטי. מפד"ל - דמוקרטי. מרצ-יחד- דמוקרטי. האיחוד הלאומי- דמוקרטי. אני חושבת שחוץ ממכם, יש עוד כמה מפלגות אשר ניהלו את הבחירות שלהם בצורה דמוקרטית והוגנת למדי. אז רד מה-"יש לנו דמוקרטיה לתפארת" -- אגב, לפי החדשות, גם אצלכם היו דילים
המפלגה שלך לא מתנהגת בכלל. ולא, כאשר מותחים עליכם ביקורת, אתה בדרך כלל , יחד עם עוד כמה אנשים, כתגובה משיב "למה המפלגה שלך טובה יותר?" אני מתה על הטיעונים הללו.

נכון אשרת, אבל לא בשיעור כזה גבוה

של מצביעים. רשימת ה של מפלגת העבודה המחודשת, ואפילו את לא יכולה להכחיש זאת, נבחרה בצורה דמוקרטית ע''י מספר המצביעים הגבוה ביותר שהצביע עבור מפלגה בישראל בבחירות האלה, כך שאולי את יכולה לאמר שאפשר לארגן דילים ומפקדים, כאשר מדובר במאות אנשים, אולי אפילו בכמה אלפים, אבל כאשר מדובר במספר כל גבוה של בוחרים, אין שום סיכוי בעולם שאפשר לארגן דילים ולקנות קולות, כי רק תחשבי אשרת כמה רבבות קולות צריך לקנות בכדי להיבחר.

למעלה