קדימה, עכשיו מתחיל הקרב האמיתי!

אשרת

New member
מה אתה אומר...

אני חושבת שאחוז ההצבעה בליכוד היה 92%. מה הם אחוזי ההצבעה שהיו במפלגת העבודה? דילים תמיד אפשר לארגן, וגם כאלו אשר כוללים מאות אלפי אנשים. אבל ברור שלא כולם מעורבים בתוך הדילים, אבל גם המפלגה שלך מלוכלכת בנגע הזה.

זו לא השוואה נכונה

בליכוד היה מדובר בבחירות שנערכו במרכז, גוף של כ 3000 איש. בעבודה היה מדובר בפריימריס בהשתתפות כלל חברי המפלגה (יותר ממאה אלף). לכן השוואת אחוזי הצבעה אינה נכונה.

אני חושב שהבנתי למה התכוונה -

לא משנה בכמה אנשים מדובר.. לפעמים הדילים נרקמים ברמה של אלפים. לא שאני חושב שכך היה המצב במפלגת העבודה.. אבל לצערי, זה קיים בכל מקום וברמות שונות.

אצלכם אפילו אין בחירות

אז על מה אתה בדיוק מדבר? אצלכם זו רשימה דיקטטורית, שרק מי שמלקק לבוס יוכל להכנס לרשימה.

נכון, לא היו בחירות, אבל -

גם במפלגת העבודה כשקמה, לא היו כאלה :) ואני בכלל לא שופט אותה לרעה על הפרימריז האחרונים.. רק עובדות, "ממתיק סוד1".. רק עובדות :)

קודם כל זה ממש לא נכון.

שיעור ההצבעה בליכוד היה נמוך יותר, לא זוכר כרגע כמה בדיוק, אבל הרבה יותר נמוך ממה שכתבת, ומלבד זאת, גם מספר הבוחרים שלהם הרבה יותר קטן משלנו. אף מפלגה בישראל, ואת זה ציינו היום כל כלי התקשורת, לא זכתה להיבחר במספר קולות כל כך גבוה, כמו שנבחרה אמש הרשימה לכנסת של מפלגת העבודה המחודשת ע''י לא פחות מ65 אלף איש.

שיעור ההצבעה במרכז הליכוד

היה בדיוק האחוז שאשרת כתבה, אבל נכון שמדובר במרכז מפלגה ולא בכלל חבריה.

תגיד לי, אני כתבתי משהו על דילים?

אני בסך הכל התייחסתי לאחוזי ההצבעה בליכוד ובעבודה ולגוף הבוחר בכל אחת מהמפלגות הללו אליו מתייחס כל אחד מאחוזי ההצבעה הללו. אתה מנסה בכוח לדחוף לי מילים לפה? קודם ברק ועכשיו דילים...

מתוך 3000 כמה זה יוצא?

אצלנו במפלגת העבודה המחודשת בחרו את הרשימה לכנסת 65 אלף איש.

אשרת שאת טוענת דבר כזה

מוטב שיהיו לך הוכחות, יש לך ולו הוכחה אחת שמישהו מהבוחרים פיקטיבי?

אשרת

New member
סליחה , לא פיקטביים

אלא סתם אנשים אשר התפקדו למפלגת העבודה, מבלי שהיו מודעים לכך בכלל
המפלגה שלך, לא לפחות מושחתת מהאחרות.

צודק - אתם באמת כבר סיפקתם תשובה

אחת לקדימה - הרצוג במקום השני ברשימה (הראשון אמש, והשני רק לפרץ). יאללה קרב - הרצוג נגד הנגבי (את אפללו ורוחמה הוא מביס בהליכה...).

למעלה