קדם החוליה החלשה 3

POISEN G

New member
הודעה חשובה מאוד!!!

איך הגיוני שאין סת' וריאן - החברים הכי טובים אתה חייב להכניס אותם למשחק ביחד זה לא הגיוני שלא יהיה אותם. חוץ מזה שכחת לתת לי קרדיט ולעוד כמה על זה שעזרנו לך למצוא את הנושא

TheCharm

New member
מה הודעה חשובה מאוד בזה?

קודם כל, אין סת' וריאן כי הם כבר משתייכים ביחד למשפחת כהן כעיקרון. בכל מקרה, אני בוחר את המועמדים, אני מצאתי לנכון לא לשים אותם ביחד. הם נחשבים פשוט למשפחת כהן. ואממ, לא נתתי קרדיט ממשי כי אף אחד כאן בסופו של דבר לא עזר לי למצוא את הנושא ממש, אבל כן התייחסתי אליכם: "לאחר התייעצות עם חברי הפורום"... לא מספיק?

POISEN G

New member
זה לא כזה כזה חשוב אבל...

זאת הייתה הדרך היחידה למשוך אותך לקרוא את ההודעה ולהגיב עליה, ואיך שאתה רוצה אבל לדעתי חייב להיות זוג - ראיין וסת'

TheCharm

New member
ריאן וסת' הם לא זוג.

הם חברים טובים. אולי התכוונת חייב להיות כזה קשר... אבל לא חייב...

POISEN G

New member
ממש ריאן וסת' מאוהבים!!!../images/Emo5.gif

ברור שזוג הכוונה היא כתמודדים ביחד במשחק ושאין בין רייאן וסת' רומן!!!!

TheCharm

New member
תוצאות ביניים:

*קודם כל, JoHnYmIsTer - הדלקת רק נורה אחת. יש לך עוד אחת להדליק, אם אתה רוצה כמובן* הקשרים הבאים כבר קיבלו 2 נורות, והם ישתתפו בעונה השלישית: ריאן ומריסה סת' וסאמר משפחת כהן סאמר ומריסה ריאן ולוק הקשרים הבאים קיבלו נורה אחת, הם זקוקים לעוד נורה על מנת להיכנס לעונה השלישית: ריאן ות'רזה סת' ואנה סנדי ורייצ'ל שאר הזוגות לא קיבלו נורות בכלל. המשיכו להצביע, ונצלו את 2 הנורות שבידכם. במידה ולא יהיו 15 קשרים שיקבלו 2 נורות, אני אאלץ להשתמש באלה שקיבלו את 2 הנרות וגם באלה שקיבלו אך ורק נורה אחת. זה לא אומר, בכל מקרה, שעכשיו זה אומר שהזוגות זקוקים רק לנורה אחת...

למעלה