קדנציה נוספת לנתניהו = סופה של מדינת ישראל

baudrate

New member
להבהיר, זה לא טיעון אישי

לדוגמה, המדינה דורשת ממילואימניקים שיעשו מילואים ואים פרק זמן ארוך יותר משום שאחרים משתחררים משירות מילואים. זה על אותו המשקל.

שלושה דברים

1 - אני בעד 3 ילדים לזוג יהודי . עשיתי זאת . 2 - "דוגמא אישית" היא טיעון בעל השפעה רבה אבל הוא כשל לוגי . כאשר פלוני אמר אמת , הביצוע האישי שלא אינו עדות או סתירה לטיעונו . 3 - נניח שקיימת חלוקה סמויה בין "מחויבים לקיום לעם היהודי" ובין "לא מחויבים לקיום לעם היהודי" במקרה כזה האנשים בקבוצה א' גם לא מחוייבים לסייע כלכלית , חברתית ובטחונית לאנשים בקבוצה ב' .

baudrate

New member
המושג של העם היהודי כולל גם את אלו

שאינם מרגישים מחויבים לקיומו בעוד 50 או 100 שנה.

אתה צודק , אבל

המושג העם היהודי כולל גם את היהודים אשר יוולדו בעתיד . ומצד שני לא הסברת לי מדוע , נניח אני או הדומים לי , צריכים להתחשב ולדאוג למי שהוא כמתואר על ידך .

baudrate

New member
נדמה לי שלשיטתך

אין דבר כזה "צריך" או חובה. לפיכך אני ארשה לעצמי לנסח מחדש את השאלה שלך: למה זה משתלם לך לדאוג למי שלא דואג לקיומו של העם היהודי לטווח הרחוק. ובכן, אני לא יכול לעשות לך את החשבונות שלך. אז לזה אין לי תשובה. יתכן מאוד שלא משתלם לך

היות ואני קראתי כבר דברים שכתבת

אני כמעט בטוח שאתה יודע כי בני האדם כמו כל הביולוגיה הם רק "כלי רכב" להעברת הגנים הלאה . לכן אני ככזה אוכל חסה , שום , עגבניות , פרה , סרדינים . אני משתדל להפיק רווח מאנשים אחרים והורג יחד עם אחרים אוייבים משותפים . נדחף בתור לקולנוע . משתדל להקטין את התשלומים שגובים ממני . אני משתדל ללדת , ככל האפשר וגם דואג לגנים שלי (העתקיהם) שמצויים בפיזור בקרב היהודים . מצד שני כולם מתחרים או אף אויבים שלי . 100% אבל אצל כל ילד שלי יש 50% מהגנים שלי . אצל בן דודי יש 25% ואצל ילדיו 12.5% . יש איזו נוסחה הנקראת הארדי-וויינברג המתארת את הפיזור של הגנים באוכלוסיה והתמהיל הנוצר . לא אכנס לזה , אבל כללית יש גנים שלי בריכוז מסויים בקרב היהודים . יותר אצל יהודי אירופה ופחות אצל יהודי ארצות האיסלם . ריכוז קטן יותר בקרב גויים אירופיים והרבה פחות אצל כושים בדרום אפריקה . כעת ==> לטובת הגנים שלי אני מסכים לשתף פעולה על פי שיקול ראציונאלי ולכן מי שלא מסייע בזה - טוב אעשה אם אמנע ממנו כל ייתרון אפשרי . הכל תוך התחשבנות לפי מייטב יכולתי .

baudrate

New member
אני חושש שאתה לא מספר הכל

אם מתאמצים ללדת אפשר להביא 8-10 ילדים לאשה. גבר כמובן יכול יותר, זה תלוי במספר הנשים שעיבר. העובדה שהבאת פחות, אם הבנתי את דבריך נכון, מכך מלמדת שיש לך חשבונות אחרים, שאינם מתיישבים עם המשכיות גנטית. בהשרדות אין דבר כזה "מספיק טוב". להמחיש את הדבר - יש בדיחה ידועה על שני אנשים הבורחים מדוב הדולק בעקבותיהם האחד צועק לשני, תשמע, אין בזה טעם , הדוב מהיר משניינו. והשני עונה לו כן , אבל אחרי שהדוב יתפוס את האיטי בינינו, המהיר יוכל לברוח. והסבר קצר לאלו הקוראים האיטיים לתפוס, למעשה שני האנשים מנהלים תחרות ריצה ביניהם ולא תחרות ריצה עם הדוב. או להזיז את זה אחורה לשנות מלחמת העולם השניה, לשואה. האנשים בגטו או במחנה הריכוז מנהלים בלית ברירה מלחמת קיום בינם לבין עצמם. הם הופכים להיות מסייעים לגרמנים, ביו אם במודע, בתור קאפו, או בזה שהם גונבים חתיכת אוכל מחבר ומקדימים את מותו ברעב. אבל נחזור לימינו אנו, אם לא הבאת למיצוי את יכולת ההולדה שלך, סימן שיש משהו אחר המונע ממך לעשות זאת, ערכים אחרים , דברים אחרים שחשובים לך חוץ מהשרדות. ההשרדות של הגנים שלך שלך היא ביחס ישר למספר הצאצאים.

למרות שהסברתי שאינני רוצה בחשיפה

אתה ממשיך בטיעון אד-הומינם . אני לא מעונין בדיון מסוג זה .

baudrate

New member
האם מיצית או לא מיצית

את יכולת ההולדה שלך? אתה לא חייב לענות. זה בינך לבין עצמך.

למעלה